Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Πρωτομαγιά το πρώτο τσάρτερ Στον αερολιμένα της Σκιάθου


Αποψη του αερολιμένα της Σκιάθου
Απευθείας αεροπορική σύνδεση της Σκιάθου με Γκέτεμποργκ και Μπέρμιγχαμ
Καινούργια δεδομένα και νέες αεροπορικές γραμμές καταγράφονται στον προγραμματισμό των απευθείας πτήσεων που θα πραγματοποιηθούν στον αερολιμένα Σκιάθου τη φετινή σεζόν.
Στις νέες απευθείας πτήσεις της νέας σεζόν, καταγράφονται το Γκέτεμποργκ και το Μπέρμιγχαμ, ενώ την πρωτομαγιά, σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, αναμένεται η πρώτη πτήση τσάρτερ από το εξωτερικό, στο διεθνές αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Η πρωτοκαθεδρία της Βρετανικής και της Σκανδιναβικής αγοράς διατηρείται αναλλοίωτη. Στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των τουριστικών δεσμών που έχουν αναπτυχθεί, αλλά και της ενίσχυσης των ξένων τουριστών που επιλέγουν τη Σκιάθο και τα νησιά των Βορείων Σποράδων, γενικότερα, ως θερινό προορισμό, εντάσσονται οι παραπάνω εξελίξεις.
Ο δίαυλος με το Γκέτεμπργκ ανοίγει στα μέσα Μαΐου και οι απευθείας πτήσεις από τη συγκεκριμένη περιοχή θα διαρκέσουν έως και τον Οκτώβριο.
Η Αγγλία και η Σκανδιναβία παραμένουν τα «δυνατά χαρτιά» της Σκιάθου και των Βορείων Σποράδων στο σύνολό τους, που ενισχύονται δεόντως και από τα διεθνή δημοσιεύματα, που σκιαγραφούν με αδρές πινελιές τις ομορφιές των νησιών.
Ενδεικτικά παρατίθεται αφιέρωμα του ταξιδιωτικού διαδικτυακού τόπου my destination, που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους διεθνώς. Σύμφωνα με σχετική επισήμανση του ίδιου διαδικτυακού ιστοτόπου, η Σκιάθος, χαρακτηρίζεται ως η «πιο ειδυλλιακή περιοχή της Ελλάδας». Οπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων σε ειδικό αφιέρωμα του ίδιου ιστοτόπου «η Σκιάθος είναι ένας ανερχόμενος ρομαντικός προορισμός, που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής για την τέλεση γάμων. Χάρη στο διάσημο φιλμ «Μάμα μία», αυτό το υπέροχο πράσινο νησί, έχει αποτελέσει πολύ θελκτική επιλογή. Γεμάτο από αμμώδεις παραλίες και πολυτελείς προτάσεις διαμονής, προσφέρει στον επισκέπτη ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας».
Η Σκόπελος, αντίστοιχα, προσφέρει «μεγάλη ποικιλία από επιλογές ως γαμήλιος προορισμός, αλλά προσφέρεται και για τη διοργάνωση ενός αξέχαστου μήνα του μέλιτος, με τη βοήθεια των ειδικών». Οι συντάκτες του αφιερώματος κάνουν λόγο για «πολυάριθμες, εκπληκτικές τοποθεσίες για γάμους στη Σκόπελο. Από το μαγικό Αϊ Γιάννη στο Καστρί, μέχρι τα μακρινά εξωκκλήσια ή τις υπέροχες αμμουδερές παραλίες, η Σκόπελος, τονίζουν, τα έχει όλα».
Το φυσικό περιβάλλον της Αλοννήσου, το θαλάσσιο πάρκο και οι εναλλακτικές προτάσεις που προσφέρει το νησί με φόντο το απέραντο γαλάζιο, έχουν επίσης τεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κορυφαίου διαδικτυακού τουριστικού site. Στην προκειμένη, μάλιστα, περίπτωση, γίνεται εκτενής αναφορά στις καταδυτικές δραστηριότητες, ενώ η Αλόννησος χαρακτηρίζεται «ιδανικός προορισμός για scuba diving» και γι’ αυτό το λόγο «τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το νησί».
Ολα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη γενικότερη προβολή των νησιών σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, προσελκύουν το ενδιαφέρον των ξένων τουριστών και εκτιμάται ότι αποδίδουν καρπούς, που μεταφράζονται σε πλήθος αφίξεων από διάφορους προορισμούς, στο αεροδρόμιο της Σκιάθου.
ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger