Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕΚ – Παναχαϊκή: Να «κλειδώσει» την πρωτιά

Η Ένωση επιζητά τους τρεις βαθμούς στο εντός έδρας ματς με τους Αχαιούς προκειμένου να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 9 βαθμούς, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας (Τρίτη 24/2, 18.00 OTE Sport 4/ Onsports)
Το ντέρμπι κορυφής του Νοτίου ομίλου φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (24/2) όπου η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχεται την Παναχαϊκή. Οι «κιτρινόμαυροι» κυνηγούν τη νίκη που θα τους δώσει «αέρα» 9 βαθμών από τους δεύτερους στην βαθμολογία Αχαιούς που επιζητούν το θετικό αποτέλεσμα ώστε να διατηρήσουν τις μαθηματικές τους ελπίδες για την πρώτη θέση.
Χωρίς Κορδέρο

Στην «δράση» επιστρέφει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League καθώς μετά το ρεπό της 18ης αγωνιστικής ακολουθεί το ματς με την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (24/2). Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν μια ημέρα πριν την προετοιμασία τους για το ματς με τους δεύτερους στον βαθμολογικό πίνακα Αχαιούς και ο Δέλλας είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής.
Έτσι, ο «Κολοσσός» στην… πρόβα του αρχικού σχήματος ενόψει της αναμέτρησης για την 19η αγωνιστική χρησιμοποίησε τους αναμενόμενους έντεκα. Συγκεκριμένα, φανέλα βασικού στην προπόνηση στα Σπάτα πήρε ο Ανέστης για την θέση κάτω από τα γκολπόστ, οι Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος στο κέντρο της άμυνας, με τους Σοϊλέδη και Μπακάκη στο αριστερό και το δεξί άκρο αντίστοιχα. Στο χώρο του κέντρου, καθήκοντα ανασταλτικών χαφ θα αναλάβει το δίδυμο των Ανάκογλου, Γιόχανσον, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αραβίδη θα αγωνιστούν από αριστερά προς τα δεξιά οι Μπαρμπόσα, Μάνταλος και Πλατέλλας.
Τέλος, ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει τους Αλεξ Ντακόλ και Φώτη Καραγκιολίδη, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Εκτός πλάνων για το ματς με τους Πατρινούς άφησε και τον Κορδέρο, θεωρώντας πως ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Αναλυτικά στην αποστολή της ΑΕΚ συμμετέχουν οι: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Ζόριτς και Κρισάντους.
Με δυο απόντες στο ΟΑΚΑ
Την προετοιμασία της για το δυσκολότερο ματς της σεζόν ολοκλήρωσε η Παναχαϊκή ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League. Οι Αχαιοί προέρχονται από τη νίκη με 3-1 επί του Φωστήρα στην Πάτρα και στόχος τους είναι να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το «Σπύρος Λούης» ώστε να μειώσουν την διαφορά από την πρωτοπόρο Ένωση που αυτή τη στιγμή είναι στους 6 βαθμούς. Όσο για τα αγωνιστικά πλάνα του Δημήτρη Σπανού, η τελική 18άδα θα γίνει γνωστή λίγη ώρα πριν τη σέντρα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως οι Πατρινοί , που βρίσκονται ήδη στην Αθήνα κι έχουν προπονηθεί στα Σπάτα, δεν θα έχουν στις τάξεις τους τον Πατινιώτη και Χαρτσιά καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger