Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Στην Πράγα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

alt
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει με επιτυχία την προβολή των τουριστικών της προορισμών στον ευρωπαϊκό χάρτη του τουρισμού, συμμετέχοντας το διάστημα 19-22/2/2015 στη διεθνή επαγγελματική έκθεση τουρισμού «HOLIDAY WORLD», η οποία αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στην τουριστική βιομηχανία της κεντρικής Ευρώπης.
Πάνω από 800 εκθέτες από 50 χώρες παρουσίασαν τους τουριστικούς τους προορισμούς σε περίπου 35.000 επισκέπτες κατά την διάρκεια της έκθεσης. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην εν λόγω έκθεση και παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης τις προσφερόμενες υπηρεσίες στον τομέα του τουρισμού με στόχο την προσέλκυση τουριστών κι επισκεπτών στη Θεσσαλία.

Οι τουριστικοί προορισμοί μας, οι οποίοι παρουσιάστηκαν από την αποστολή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό επισκεπτών, tour operators και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον τόσο για τα ισχυρά «brand names» της Περιφέρειας όσο και για άλλους λιγότερο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς, που δίνουν τη δυνατότητα διαφορετικών και ιδιαίτερων επιλογών στους επισκέπτες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στη στοχευμένη προβολή τους καθώς οι Τσέχοι είναι λάτρεις των φυσικών τοπίων της Θεσσαλίας.
Οι επισκέπτες του Θεσσαλικού περιπτέρου είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το καλαίσθητο πληροφοριακό υλικό όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων και να ενημερωθούν λεπτομερώς για τις ξενοδοχειακές υποδομές της περιοχής, τους τρόπους πρόσβασης κυρίως μέσω των αεροδρομίων Σκιάθου και Νέας Αγχιάλου καθώς και για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού αλλά και τις ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρονται στη Θεσσαλία όλο το χρόνο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν για τα Μετέωρα, ως θρησκευτικό προορισμό, για τη λίμνη Ν. Πλαστήρα, ως εναλλακτικό τουρισμό και για τα παράλια της Λάρισας & Μαγνησίας ως καλοκαιρινούς προορισμούς.
Βασικό μέλημα της Περιφέρειας είναι να συνεχίσει την καλή παράδοση των προηγούμενων ετών και να προσελκύσει κατά την ερχόμενη τουριστική περίοδο στην περιοχή μας περισσότερους τουρίστες από την Τσεχία. Η Ελλάδα άλλωστε αποτελεί και αποτελούσε γι΄ αυτούς έναν κοντινό και αγαπημένο πρoορισμό, τόσο για τους θερινούς μήνες όσο και για τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. . Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησαν οι υπάλληλοι της Π.Ε. Καρδίτσας κα Αγγελούση Μαρία & Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κα Νασίκα Ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger