Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: η μόνη σταθερή δύναμη αλήθειας



Της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, υποψήφιας βουλευτή Μαγνησίας των ΑΝ.ΕΛ
Οι Έλληνες ενόψει εκλογών παρακολουθούν με κατάπληξη την διαμόρφωση ενός παράλογου πολιτικού σκηνικού. Η πάλαι ποτέ κραταιά Ν.Δ του Κωνσταντίνου Καραμανλή μεταλλάχθηκε από το Σαμαρά σε κομματικό υβρίδιο παίρνοντας τα απομεινάρια ενός ΠΑΣΟΚ που αποσυντίθεται. Στην θέση του αναδύεται το κίνημα Παπανδρέου που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για να εφαρμόσει –λέει καλύτερα απ’ότι η απελθούσα συγκυβέρνηση- το Μνημόνιο που εκείνος μας πρωτοέφερε… Την ίδια φιλοδοξία έχει και το μνημονιακό «Ποτάμι» στηριζόμενο στα κανάλια και στη διαπλοκή.

Αποτυχημένες πατερίτσες του συστήματος όπως οι αρχηγοί των ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ επιχειρούν να επιστρέψουν στην καρέκλα παρά την πρόσφατη καταδίκη και των δυο από τον Ελληνικό λαό και την υποδικία του δεύτερου για κακούργημα!

Την ίδια στιγμή στις εκλογές συμμετέχουν κόμματα όπως το ΚΚΕ κι η Χρυσή Αυγή που δηλώνουν ανοιχτά πως δεν πιστεύουν στο κοινοβουλευτισμό και ότι αν τους δοθεί η ευκαιρία θα καταργήσουν αμέσως τη Δημοκρατία!


Μπροστά σε αυτό τον κατακερματισμό και αυτοακύρωση των πολιτικών κομμάτων το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ γιγαντώνεται επικίνδυνα. Επικαλούμενος υπαρκτά και μεγάλα κοινωνικά προβλήματα ο Συνασπισμός των κάθε λογής διεθνιστών κάθε άλλο παρά πατριωτικός δείχνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά δημόσια υπέρ του χωρισμού κράτους-εκκλησίας και υπέρ των λαθρομεταναστών ξεχνώντας την ανάγκη προστασίας του Ελληνικού έθνους και της ασφάλειας της Πατρίδας μας.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να κυβερνήσει αυτοδύναμα τους Έλληνες μιλά λαϊκίστικα υποσχόμενος τα πάντα στους πάντες. Μιλά και για νέα ενίσχυση των τραπεζιτών και για «κούρεμα» του δημόσιου χρέους. Θέλει και μεγαλύτερο Δημόσιο και ταυτόχρονη μείωση των φόρων κ.ο.κ…

Ομολογουμένως η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική γιατί έχει απέναντι του μια εξαιρετικά φθαρμένη συγκυβέρνηση. Τα ατελείωτα ψέματα Σαμαρά-Βενιζέλου τους έχουν ευτελίσει στην συνείδηση της κοινωνίας καθιστώντας τους τραγικά αναξιόπιστους. Τα ψέματα Σαμαρά πριν τις εκλογές του 2012 για «απαγκίστρωση από το Μνημόνιο» τα ακολούθησαν εκατοντάδες μνημονιακοί νόμοι με σάρωμα μισθών, συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων. Τα ψέματα του ΠΑΣΟΚ για «προστασία του κοινωνικού κράτους» τα ακολούθησαν η λεηλασία των προνοιακών επιδομάτων, η διάλυση της δημόσιας υγείας, η ανυπαρξία φροντίδας για τα εκατομμύρια ανέργων και τους άστεγους που δημιούργησε το Μνημόνιο. Τα ψέματα της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε για μείωση φόρων τα ακολούθησε ένα πρωτοφανές φοροσαφάρι δισεκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο με θύματα τους απλούς πολίτες. Όχι τους προστατευόμενους της λίστας Lagarde, τους «κολλητούς» λαθρεμπόρους καυσίμων ή τους αιφνιδίως πλουτίσαντες (υφ)υπουργούς του κ. Σαμαρά …

Μπροστά σ’όλα αυτά οι Έλληνες μένουν «παγωμένοι». Νιώθουν απροστάτευτοι, χαμένοι μέσα σ’ένα λαβύρινθο από ψέματα όπου έβαλαν τον λαό πολιτικοί απατεώνες. Η μόνη σταθερή δύναμη αλήθειας σ’αυτό το ρευστό και πλαστό σκηνικό είναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μέσα σε 2,5 χρόνια δώσαμε θαρραλέα την μάχη για την αλήθεια. Καταγγείλαμε την καταστροφή της χώρας από την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υπέρ των τραπεζών. Στηρίξαμε την αδήριτη ανάγκη διαγραφής χρέους έναντι του «παγώματος» που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπερασπιστήκαμε μέσα και έξω από τη Βουλή την Δημοκρατία ενάντια στα κυβερνητικά πραξικοπήματα και στον μαυροκόκκινο ολοκληρωτισμό.

Πολεμήσαμε με επιμονή και συνέπεια τους γυρολόγους της πολιτικής προτάσσοντας την προγραμματική μας αξιοπιστία ενάντια στα προσωπικά ντηλ. Οι ΑΝ.ΕΛ μείναμε όρθιοι απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση των πολιτικών εκβιαστών, δημοσκόπων και διαπλεκόμενων απατεώνων. Καταψηφίσαμε τον μνημονιακό υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας και φέραμε την τραπεζική συγκυβέρνηση ενώπιον του λαού προκειμένου να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα της στις 25 Ιανουαρίου.

Αγωνιστήκαμε με μοναδικά μας όπλα την αλήθεια και την αμετακίνητη πίστη μας στη Πατρίδα. Δίπλα στους Έλληνες κι όχι στις τράπεζες. Με τη βοήθεια του Θεού και των Ελλήνων οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ την επομένη των εκλογών θα δώσουμε νικηφόρα και την επερχόμενη μάχη για μιαν ανεξάρτητη Πατρίδα, χωρίς Μνημόνια και πολιτικούς απατεώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger