Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Έκτακτο δελτίο ειδήσεων

Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για να μεταδώσουμε μια έκτακτη είδηση. Πριν από λίγο η ελληνική αστυνομία εξιχνίασε τα ευρήματα της γιάφκας του Χριστόδουλου Ξηρού στην Ανάβυσσο και τα δίνει στη δημοσιότητα. Πρόκειται για πολύ επικίνδυνο εξοπλισμό, όπως δήλωσε ο ειδικός κομμωτής κ. Τρύφων Σαμαράς και ο έμπειρος στυλίστας κ. Λάκης Γαβαλάς, και τον χαρακτήρισαν ως την επιτομή της κακογουστιάς και της δευτεράντζας!

Αναλυτικά τα ευρήματα έχουν ως εξής:...
32 τσιμπιδάκια για τα φρύδια και 109 τσιμπιδάκια απλά - οι κοινώς λεγόμενες φουρκέτες - χρώματος μαύρου.
6 βαφές μαλλιών μάρκας Κορρές, νούμερο 32, πυρρόξανθο, αχρησιμοποίητες.
3 ναύλον σκουφάκια
3 βουρτσάκια για βαφή και 3 μπολάκια.
2 ψαλίδια για μπούκλες και 6 ηλεκτρικά πιστολάκια για στέγνωμα μαλλιών, ισχύος 2100 watt με 3 μέτρα ενισχυμένου καλωδίου, εργονομικό κουμπί για κρύο αέρα, 2 φισουνάκια για ίσιωμα με ειδική υποδοχή για την περιστροφή 360 μοιρών!

 Όπως δήλωσε ο κ. Τρύφων Σαμαράς, το χρώμα που επέλεξε ο κ. Ξηρός για το νέο του λουκ είναι ντεμοντέ και δεύτερης ποιότητας με αποτέλεσμα να μη "γράφει" καλά στο φακό και να δημιουργεί τις χαρακτηριστικές κοκκινίλες στο μέσο της μπούκλας. Όσο για το μήκος, το βρήκε καλό, θέλει βέβαια λίγο καθάρισμα από την ψαλίδα. Για το εκκεντρικό μούσι ο στυλίστας κ. Λάκης Γαβαλάς υποστηρίζει πως θα έπρεπε να το έχει αφήσει σε μεγαλύτερο μήκος που είναι τώρα της μόδας και θα αναδείκνυε περισσότερο την προσωπικότητά μου μια βαφή σε σκούρο καστανό με μελί ανταύγειες. Εξήρε ωστόσο το συνδυασμό μακρύ ξανθό μαλλί με μαύρο μούσι ως αρκούντως τολμηρό και δεν παρέλειψε να σχολιάσει θετικά τη νέα λεπτή σιλουέτα του Χριστόδουλου. Μάλιστα σκέπτεται να τον προτείνει ως διαγωνιζόμενο για το επόμενο Dancing with the stars 2015- 2016.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργού ΠροΠο κ. Βασίλη Κικίλα που παρουσιάσαμε στην προηγούμενη έκτακτη ενημέρωση, η παρέμβαση της ελληνικής αστυνομίας ήταν ακαριαία και την κρίσιμη στιγμή κατά την οποία ο Ξηρός σκόπευε να προθημευτεί παράνομο, πανάκριβο εξοπλισμό εξ Ιταλίας και να μετατρέψει τη μονοκατοικία της Αναβύσσου σε κομμωτήριο. Μάλιστα στον τοίχο είχε κρεμασμένο πόστερ με τη πρότασή του για ένα νέο λουκ του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά. Το πόστερ σκόπευε να το διοχετεύσει ανώνυμα στο τύπο προκειμένου να ρεζιλέψει τον Πρωθυπουργό και να επηρεάσει έτσι το εκλογικό αποτέλεσμα εις βάρος του.

Ωστόσο κύκλοι της διεθνούς μόδας και του styling δηλώνουν πως ίσως μια τέτοια ανανέωση στην πρωθυπουργική εμφάνιση να έδινε πόντους στον κυβερνητικό συνασπισμό. Η κ. Μέρκελ σκέφτεται να επισκεφθεί την Ελλάδα και να συναντήσει μυστικά το Χριστόδουλο Ξηρό προκειμένου να της προτείνει κάτι εξίσου πρωτοποριακό για την εμφάνιση του Βαγγέλη Βενιζέλου μήπως και καταφέρει έτσι να μπει στη Βουλή. Φημολογείται μάλιστα οτι του εστάλη κρυφό e mail με δίαιτα εξπρές που του συστήνει αν θέλει να συνεχίσει να παίζει κάποιο ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας και να εξακολουθήσει η συνεργασία του με την Καγκελάριο.

Από Κεράσια και Κρίνοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger