Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι

Μια σαλάτα που μπορεί να συνοδεύσει, από ψάρι μέχρι κρέας, ή να φαγωθεί μόνη της! Είναι τόσο εύκολη, που αξίζει να βρεθεί στο τραπέζι σας, σαν συνοδευτικό στο κυρίως πιάτο. Πολύχρωμη παντζαροσαλάτα με γιαούρτι μόνο για σας!

Υλικά
1 κιλό παντζάρια βρασμένα
2 σκελίδες σκόρδο
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κ.σ ελαιόλαδο
4 κ.σ 3ύδι
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε  τα παντζάρια αφού τα έχουμε βράσει για να μην χάσουν το χρώμα τους και τα κόβουμε  σε ροδέλες.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά και στη συνέχεια περιχύνουμε τις ροδέλες με τη σος γιαουρτιού.
Αφήνουμε την παντζαροσαλάτα  στο ψυγείο να παγώσει για μία ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.