Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Στην Εθνική ο Μάνταλος!

Ο Πέτρος Μάνταλος κλήθηκε από τον Κλαούντιο Ρανιέρι στην Εθνική Ελλάδος, μετά τον τραυματισμό του Μανιάτη. Το καλύτερο δώρο για τον ίδιο ανήμερα των γενεθλίων, αλλά και για την ΑΕΚ που βλέπει ότι φτιάχνει το σύνολο που θέλει.

Tώρα δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ πλέον να χάσουμε ή να φοβηθούμε! Η εξαφάνισή τους, το τέλος τους... η επιβίωσή μας!

Με αρματαγωγά του ΠΝ μεταφέρονται οι παράνομοι μετανάστες! Απίστευτα νούμερα

Image
Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο  στο Αιγαίο με τους παράνομους μετανάστες. Αρματαγωγά του ΠΝ πλέουν στη Χίο και τη Σάμο απ΄ όπου κάθε εβδομάδα παραλαμβάνουν εκτοντάδες παράνομους μετανάστες που περνούν παράνομα με κάθε πλεούμενο μέσο σε νησιά μας. Κι όλα αυτά όταν μετά από την “προσθήκη” των κανονιοφόρων του ΠΝ στις επιχειρήσεις “αναχαίτισης”, οι έγκαιροι εντοπισμοί παράνομων μεταναστών έχουν αυξηθεί κατά 40%!

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 31 Αυγούστου

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 31 Αυγούστου
(Ὁ πλούσιος νέος) - Κατά Ματθαίον ΙΘ´1-26
Καὶ ἰδοὺ εἷς προσελθὼν εἶπεν αὐτῷ· Διδάσκαλε ἀγαθέ, τί ἀγαθὸν ποιήσω ἵνα ἔχω ζωὴν αἰώνιον; Ο δὲ εἶπεν αὐτῷ· Τί με λέγεις ἀγαθόν; οὐδεὶς ἀγαθὸς εἰ μὴ εἷς ὁ Θεὸς. εἰ δὲ θέλεις εἰσελθεῖν εἰς τὴν ζωὴν, τήρησον τὰς ἐντολάς. Λέγει αὐτῷ· Ποίας; ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπε·

Το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας στη Σκόπελο


Το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας στη Σκόπελο...
Στη Σκόπελο βρέθηκε η αποστολή του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας, όπου πήρε μέρος στο 2ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», τα το οποίο διοργάνωσε  η μη κερδοσκοπική εταιρία "Πλέγμα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων" στη μνήμη του δασκάλου τους.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ Παναθηναϊκός – Πανιώνιος Super League live

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ Πλατανιάς – ΠΑΟΚ Super League LIVE

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός Super League

Νίκη Βόλου – Ατρόμητος Super League

Ξάνθη – Κέρκυρα Super League

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

«Κόλλησε» ο Ολυμπιακός, 1-1 με τον Παναιτωλικό

«Κόλλησε» ο Ολυμπιακός, 1-1 με τον Παναιτωλικό

Τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα «πέταξε» ο Ολυμπιακός, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Κασάμι στο 48’, ενώ στο 79’ ο Κούσας ισοφάρισε σε 1-1. Να σημειωθεί ότι για τους «ερυθρόλευκους» αποχώρησαν τραυματίες οι Μανιάτης και

TΕΛΙΚΟ-Ελλάδα-Σενεγάλη 87-64

Χαρδούβελης: Συμφέρει την τρόικα να μην επιμείνει σε μέτρα λιτότητας

Σκόπελος: Πράσινο-τιρκουάζ σημειώσατε Χ

Hθελημένα ή αθέλητα, η Σκόπελος επιλέγει να κρατά χαμηλά τους τόνους, αφήνοντας τον πρώτο ρόλο σε μια συγκλονιστική συμφωνία μεταξύ πρασίνου και θάλασσας, ενώ, πέρα από τη γραφική πόλη, ο βόρειος οικισμός της Γλώσσας διεκδικεί την προσοχή μας.

Low profile Σκόπελος

 Οι αυτοκινητάδες στη Σκόπελο 
αποκαλύπτουν πανέμορφες εικόνες © Epitropi Touristikis Anaptixis 
& Provolis Dimou Skopelou

Τελευταίες διακοπές για αλλοδαπό τουρίστα

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ένας 57χρονος αλλοδαπός τουρίστας στην Πάργα όταν σήμερα το πρωί, σύμφωνα με...

Σόδομα και Γόμορα: 39χρονη γυμνάστρια βίασε τον 16χρονο μαθητή της...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη για την 39χρονη γυμνάστρια συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε τον 16χρονο μαθητή της...

Αφήγηση – ΣΟΚ: Το κοινό μυστικό της Αμφίπολης... [photos]

Τη στιγμή που όλο και μεγαλώνει η αγωνία για την πρόοδο των ανασκαφών στον τύμβο Καστά, ένα κοινό μυστικό γύρω από την Αμφίπολη έρχεται στο φως: Η μακρά πορεία των αρχαιοκάπηλων στην περιοχή...

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΟ GYROS.GR

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ο ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ




      Μ. Χρυσοβελώνη: Ας κρατήσουμε τις φιέστες για έργα που ολοκληρώνονται 


«          Δεν μπορώ να δω το λόγο συμμετοχής της απερχόμενης δημάρχου και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας στη χθεσινή τριπλή φιέστα. Πέραν των για μένα ακατανόητων «εγκαινίων» 2 ημιτελών έργων, η επιλογή της χρονικής στιγμής παραπέμπει καθαρά σε δημόσιες σχέσεις και καθόλου στην ουσία του πράγματος.
Γιατί δεν υπάρχει ουσία όταν πανηγυρίζουμε για χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας οι οποίες εγκρίθηκαν με τεράστια καθυστέρηση, όπως αυτή για το ΕΠΑΛ Βελεστίνου που οριστικοποιήθηκε μόλις στις 22/7/2014!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Βλάβη του επιβατηγού «ΕΡΑΤΩ»

Βλάβη του επιβατηγού «ΕΡΑΤΩ»   Καθυστέρηση για δεκάδες επιβάτες
Τα χθεσινά σχέδια των περίπου 150 επιβατών του «ΕΡΑΤΩ» …καθυστέρησε μηχανική βλάβη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πρωινού δρομολογίου από την Αλόννησο.
Το πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Σκοπέλου, ενώ οι επιβάτες μεπροορισμό τη Σκιάθο και το Βόλο προωθήθηκαν στον προορισμό τους με ευθύνη και έξοδα της εταιρείας και του κεντρικού πράκτορα στη Σκόπελο «MADRO TRAVEL». Συγκεκριμένα, όλοι οι επιβάτες με προορισμό τη Σκιάθο μετεπιβάστηκαν με τη βοήθεια του λιμεναρχείου στο διερχόμενο πλοίο «Αγιος Νικόλαος» ενώ για τους επιβάτες με προορισμό το Βόλο μισθώθηκε λεωφορείο για τη μεταφορά τους στη Γλώσσα και από εκεί απέπλευσαν με πλοίο προς το Βόλο.

Γλυκό δαμάσκηνο (συνταγή από τη Σκόπελο)

Μια υπέροχη συνταγή για γλυκό δαμάσκηνο από το πανέμορφο νησί της Σκοπέλου!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΛΥΦΟΝΕΡΙ GLIFONERI TAVERN SKOPELOS


Βρίσκουν... τοίχο στο Παρίσι

Σταύρος Χριστακόπουλος
Επί της αρχής αρνητική η τρόικα στο «κοινωνικό πακέτο» που πουλάει η συγκυβέρνηση

Η ελληνική αποστολή στο Παρίσι έχει στόχο, σύμφωνα με την κυβερνητική εκδοχή, να παρουσιάσει προς διαπραγμάτευση στην τρόικα, στις 2-4 Σεπτεμβρίου, ένα πακέτο φοροελαφρύνσεων, αλλά και περιορισμού των στόχων σε ρυθμίσεις γύρω από τα εργασιακά, το ασφαλιστικό, τις απολύσεις από το Δημόσιο κ.λπ. Όμως τα πράγματα στο ευρωπαϊκό τοπίο είναι αρκετά δύσκολα...

Εορτή των Αγίων Αλεξάνδρου, Ιωάννου και Παύλου, των Πατριαρχών Κωνσταντινουπόλεως

Εορτή των Αγίων Αλεξάνδρου, Ιωάννου και Παύλου, των Πατριαρχών Κωνσταντινουπόλεως
Γιορτάζουμε σήμερα 30 Αυγούστου, ημέρα μνήμης των Αγίων Αλεξάνδρου, Ιωάννου και Παύλου, των Πατριαρχών Κωνσταντινουπόλεως.
Άγιος Αλέξανδρος Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης
Ήταν, όπως λέγουν, «ἀποστολικοῖς χαρίσμασι λαμπρυνόμενος». Σαν πρεσβύτερος ακόμα, διακρινόταν για τη μεγάλη του ευσέβεια, την αρετή και την αγαθότητα του.
Στην Α' Οικουμενική σύνοδο, που έγινε στη Νίκαια της Βιθυνίας, ο τότε Πατριάρχης τον εξέλεξε αντιπρόσωπο του.

Αποχωρήσεις χωρίς ορκωμοσία με καταγγελίες κατά Αγοραστού και Αστυνομίας


ΔΙΩΤΗ
Αποχώρησαν από την διαδικασία και δεν ορκίστηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, καταγγέλλοντας μάλιστα μετ’ επιτάσεως τόσο την αστυνομία για τη χρήση χημικών και βίας που οδήγησε στον τραυματισμό πολιτών, όσο και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό επειδή επέτρεψε την παρουσία χρυσαυγιτών στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΦΟΔΡΟΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ !!




Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά όντως ανεμοστρόβιλοι καθώς και υδροστρόβιλοι, αναμένεται να παρατηρηθούν στην χώρα μας την επόμενη εβδομάδα και κυρίως την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, δηλαδή στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Super League ; ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING 21:30

LIVE: Ελλάδα - Σενεγάλη - LIVE

Ξεκινάει το Μουντομπάσκετ!


Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το μπάσκετ, το παγκόσμιο πρωτάθλημα εθνικών ομάδων ξεκινάει αύριο στην Ισπανία με τη συμμετοχή και της Ελληνικής ομάδας.
Αυτό είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντομπάσκετ τηςΙσπανίας, το οποίο θα μεταδοθεί απ' τον ΟΤΕ και τον ΑΝΤ1 που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Αναλυτικά:

Η αλήθεια -ο Ιδιωτικός Τομέας είναι ο εργοδότης του Δημοσίου-



 Όσο περισσότερο βαθαίνει η κρίση εις την Ελλάδα, τόσο περισσότερο γίνεται δυσοίωνο το μέλλον των Ελλήνων. Διότι ως Λαός αδυνατούμε να κατανοήσουμε και να ερμηνεύσουμε  γιατί η οικονομική κρίση προκαλεί απειράριθμες ανατροπές σε όλα αυτά που επί δεκαετίες εθεωρούντο δεδομένα, όπως π.χ. εις την κρατική κυριαρχία, τα ατομικά δικαιώματα, την κοινωνική πρόνοια, η εκπαίδευση, τον δημόσιο χαρακτήρα βασικών αγαθών κ.λ.π. Εδώ, δυστυχώς, κυριαρχεί η εσφαλμένη έννοια του «φορέα του δημοσίου συμφέροντος», ότι μόνο οι πολιτικοί και τα αρμόδια όργανα του κράτους μπορούν να αποφασίζουν  για όλα και όχι ουδείς άλλος, με συνέπεια να περιττεύουν οι διαμαρτυρίες των πολιτών.

Η κατάντια της χώρας μας ως συνέπεια της κρίσης οφείλεται εις την παρερμηνεία του ορισμού και της  έννοιας του Κράτους. Κράτος εις τα αρχαία ελληνικά σημαίνει «δύναμη», η οποία στηρίζεται εις την οργάνωση των πολιτών, με κοινό τόπο διαμονής. Η δύναμη και η θέληση των πολιτών  προσδιορίζει όχι μόνον την ουσιώδη έννοια του Κράτους, αλλά  παράλληλα επιλέγει την θέσπιση των Οργάνων του όπως π.χ. Κυβέρνηση και την ψήφιση Νόμων και Κανόνων για την διατήρηση και λειτουργία της οργανωμένης πολιτικής οντότητας, για την  άμβλυνση των αντιθέσεων και συγκρούσεων μεταξύ των πολιτών. Οι οποίοι όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να απολαμβάνουν τα  αγαθά και δικαιώματα της ισοτιμίας και ισονομίας. Ως εκ τούτου το Κράτος, με την βαθιά του έννοια,  είναι η αναγνωρισμένη κυριαρχία όλων των πολιτών.

Σταμάτησε στα τέσσερα γκολ η ΑΕΚ

Σταμάτησε στα τέσσερα γκολ η ΑΕΚ

Καταιγιστική ήταν η ΑΕΚ στον πρώτο της αγώνα με το Φωκικό, για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Δέλλα, ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, συνέτριψε την Παρασκευή με 4-0 τον σύλλογο της Άμφισσας στο ΟΑΚΑ, δίνοντας έτσι διαδικαστικό χαρακτήρα στον αγώνα ρεβάνς.

Καταδυτικά πάρκα σε Αλόννησο και Νηές

Καταδυτικά πάρκα σε Αλόννησο και ΝηέςΣε πρώτη φάση ενώ σταδιακά θα αναπτυχθούν και σε άλλα σημεία της Μαγνησίας
Σε ουσιαστική φάση εισέρχεται η διαδικασία δημιουργίας καταδυτικών πάρκων στη Μαγνησία, τα οποία σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν στην υποθαλάσσια περιοχή της Αλοννήσου και στις Νηές, ενώ την ίδια στιγμή βρίσκονται σε εξελικτική διαδικασία οι απαιτούμενες ενέργειες για τη δημιουργία υποβρύχιων μουσείων, με επίκεντρο τους ενάλιους θησαυρούς που έχουν εντοπιστεί.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, είχε προχθές συνάντηση με τη γενική γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, για το συγκεκριμένο θέμα. Εκτιμάται ότι σύντομα θα σταλούν στην Περιφέρεια οι παρατηρήσεις της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων για το τελικό σχέδιο το οποίο έχει καταρτιστεί, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο συνολικό πρότζεκτ. Μιλώντας στον

Όμιλοι-φωτιά στο Europa League



Δύσκολο κρίνεται το έργο των εκπροσώπων μας στους ομίλους του Europa League, καθώς o Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσουν ισχυρούς αντιπάλους.

Το «τριφύλλι» στον πέμπτο όμιλο θα κοντραριστεί με τις Αϊντχόφεν (Ολλανδία), Εστορίλ (Πορτογαλία) και Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία).

Στον 11ο όμιλο ο ΠΑΟΚ θα έρθει αντιμέτωπος με Φιορεντίνα (Ιταλία), Γκιγκάμπ (Γαλλία) και Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία), ενώ ο Αστέρας Τρίπολης στο τρίτο γκρουπ θα αναμετρηθεί με Τότεναμ (Αγγλία), Μπεσίκτας (Τουρκία) και Παρτιζάν (Σερβία).

Έργα τέχνης με υλικά από την φύση!

Κι ενώ άλλοι προσπαθούν να καλοπιάσουν το στομάχι και το πορτοφόλι των τουριστών που επισκέπτονται την Σκόπελο με μπασταρδεμένα Τουρκο-Αμερικάνικα τυλιχτά, κάποιοι (η για τη ακρίβεία κάποια , και δεν είναι  η μόνη) συνθέτει έργα τέχνης με πρώτες ύλες που βρίσκει στο κήπο, η στο δάσος.
Δικαιολογημένα η Μαρία από την...
περισσότερα euro-crimes.blogspot

3η δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις-Πέμπτη 28.8.14 - Πολιτικές δηλώσεις κατηγορούμενων




3η δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις-Πέμπτη 28.8.14 - Πολιτικές δηλώσεις κατηγορούμενων

Mε πολιτικές δηλώσεις (και όχι απολογίες) των κατηγορούμενων συνεχίστηκε η 3η δίκη της ΣΠΦ, μετά τη διακοπή του Αυγούστου. Μετά την καθιερωμένη ανάγνωση του απουσιολόγιου από την πρόεδρο του τρομοδικείου Μ. Τζανακάκη, πήρε το λόγο η συνήγορος υπεράσπισης Α. Παπαρρούσου και δήλωσε ότι για τον κατηγορούμενο Δ. Πολίτη, τον οποίο εκπροσωπεί, υπάρχουν σοβαρά νομικά ζητήματα τα οποία θα αναπτύξει μετά την εκφώνηση των ονομάτων συνηγόρων και κατηγορούμενων.

Στη συνέχεια, η πρόεδρος είπε ότι φθάσαμε στο σημείο εκείνο της ακροαματικής διαδικασίας που ήρθε η στιγμή των απολογιών των κατηγορούμενων και διευκρίνισε ότι το δικαστήριο δεν μπορεί να υποχρεώσει τους κατηγορούμενους να απολογηθούν, γιατί έχουν το δικαίωμα της σιωπής. Είπε, ακόμη, ότι η ίδια καθόρισε τη σειρά των απολογιών και δεδομένου ότι η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε από το βούλευμα 207, απ’ αυτό θα ξεκινήσουν και οι απολογίες.

Serie A: Ο Μανωλάς στις 5 καλύτερες μεταγραφές

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ Κοκορέτσι - κοντοσούβλι ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ .-ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

 
ΤΗΛ ΓΙΑ  DELIVERY 2424023434
ΚΟΚΟΡΈΤΣΙ 7 ΕΥΡΩ ΜΕΡΙΔΑ
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ 7 ΕΥΡΩ ΜΕΡΙΔΑ
ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ ΟΛΌΚΛΗΡΟ 15 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ GYROS.GR ΑΠΟ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΕΩΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ


ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ SKOPELOS MEGA PIZZA AL METRO Skopelos Pizza - Σκόπελος ΤΩΡΑ PIZZA ΑΠΟ 2,75 ΕΥΡΩ


Φιλοσοφία

Τι σημαίνει Mega Pizza Al Metro
Άλλο Πίτσα και άλλο Mega Pizza Al Metro

Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το συλλαλητήριο στο ΔΩΛ

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή  καθώς και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία του Δημοτικού Ωδείου στην Λάρισα σήμερα Παρασκευή 29 Αυγούστου στις 6:30 μμ

ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου Κύπελλο Ελλάδος

Ηρακλής – Λαμία Κύπελλο Ελλάδος


ΝΤΥΘΗΚΕ ΝΥΦΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ Η JESSIE WARE (PICS)

jw3

Δεν είναι μεγάλη σταρ. Και ίσως να μη γίνει ποτέ. Αλλά μέσα σε δύο και κάτι χρόνια που είναι στο προσκήνιο, η Jessie Ware έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αγάπη της για την Σκόπελο. Γιατί να μην είναι λοιπόν διαφήμιση για τις Σποράδες ο γάμος μιας ανερχόμενης βρετανίδας τραγουδίστριας;  Από το βράδυ της Τετάρτης, η γλυκιά Jessie Ware είναι και επίσημα Mrs Βurrows. Και όλα αυτά, στην όμορφη Σκόπελο!

ΑΕΚ - ΦΩΚΙΚΟΣ LIVE STREAMING. AEK - FOKIKOS LIVE STREAMING. Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΉΣΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΦΩΝΆΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ....

Powered By Blogger