Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Δημοπρατείται το νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας Σκιάθου


Κ.Υ. Σκιάθου
Εγκρίσεις μελετών, τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 10.153.985 € ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπό την προεδρία της περιφερειακής συμβούλου Ελένης Αργυροπούλου.
Μεταξύ των εγκρίσεων, ενδιαφέρον για τη Μαγνησία, έχει η δημοπράτηση του έργου κατασκευή νέου κτιρίου για το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, προϋπολογισμού 2.506.000 € (με ΦΠΑ).

Εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε Δημοτικές Εκλογές, ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους Δημάρχους Σκοπελου θα ψηφίζατε;

Ο «ΘΕΣγαλα-πιες» για το γάλα των 11 ημερών

Με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το γάλα, ο Συνεταιρισμός – Ομάδα Παραγωγών Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγής Θεσσαλίας και Πιερίας «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα εξής:
«Δυστυχώς η εξυπηρέτηση συμφερόντων βαφτίζεται εξυπηρέτηση του Καταναλωτή. Ο κ. Χατζηδάκης και ο κ. Σκορδάς αποδείχθηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Σε μια περίοδο που η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό προσωπικό που θα εργάζεται για την Ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση οι κ.κ Υπουργοί προτίθενται να νομοθετήσουν καταστρέφοντας έναν ολόκληρο κλάδο του πρωτογενή τομέα της Ελλάδας, που συμβάλλει τα μέγιστα στο ΑΕΠ, που αν τον άφηναν, θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμη περισσότερες χιλιάδες θέσεις εργασίας και συνθήκες συνεργειών και ανάπτυξης σε όλο το φάσμα του αγροτικού και όχι μόνο τομέα.

Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις η ΠΝΟ

Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις η ΠΝΟ

Την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας την ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου του ΥΝΑ «Τουριστικά Πλοία και άλλες διατάξεις» στην ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

KATEΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ...

...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Την ερχόμενη Παρασκευή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και με τη μορφή τριών άρθρων, θα κατατεθεί το κρίσιμο πολυνομοσχέδιο για τη συμφωνία της Αθήνας με την Τρόικα, ...

''ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ'' ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...

...ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ...
Μέχρι τις 20 Απριλίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση των οικογενειακών επιδομάτων, τα οποία πλέον θα χορηγούνται ανά τρίμηνο...

ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

1Το έτος 620 οι Πέρσες από την Ανατολή και οι Άβαροι από την Δύση ήρθαν με πολυάριθμο στρατό και επολιόρκησαν την Κωνσταντινούπολη, ενώ απουσίαζε ο βασιλιάς Ηράκλειος. Ξαφνικά φοβερός ανεμοστρόβιλος συνέτριψε τα πλοία, τα δε πτώματα εξέβρασε μπροστά στο Ναό των Βλαχερνών, που τιμάται επ’ ονόματι της Θεοτόκου. Έτσι ο λαός πήρε θάρρος και νίκησαν τους βαρβάρους.

Το βράδυ συγκεντρώθηκαν όλοι στο Ναό της Θεοτόκου των Βλαχερνών και κανένας τους δεν εκάθισε και όλη την νύχτα απέδωσαν εις την Θεοτόκον, τον ευχαριστήριο ύμνο, που ονομάστηκε Ακάθιστος. Τους δε οίκους της Θεοτόκου ή Χαιρετισμούς, άλλοι λένε ότι τους εποίησε ο Πατριάρχης Σέργιος της Κωνσταντινουπόλεως τότε και άλλοι ο Γεώργιος ο Πισίδης, χαρτοφύλαξ της Μεγάλης Εκκλησίας.

Οι Χαιρετισμοί είναι ο υψηλότερος, ο οσιότερος και θεοπρεπέστερος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο και πολύ ευχαριστείται με την ανάγνωση τούτων και παρέχει τη Χάρη και την Βοήθεια της σε εκείνους, που τους αναγιγνώσκουν, καθώς και η ίδια το είπε σε πολλούς αγίους: «όστις Με χαιρετίζει μίαν φοράν την ημέραν με τους Χαιρετισμούς, τους οποίους πολύ αγαπώ, θα τον προστατεύω, θα τον διαφυλάττω από παν κακόν, θα τον επιβλέπω καθ’ όλην την ζωή του και εν εκείνη την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας, θα τον υπερασπισθώ ενώπιον του Υιού μου».

Ανοίγει το Ασκληπιείο Σκοπέλου

Ανοίγει το Ασκληπιείο ΣκοπέλουΕγκρίθηκε μετά από αίτημα της ΙΓ Εφορείας η πρόσληψη φυλάκων στο αρχαίο μνημείο
Ανοίγει και πάλι τις πύλες του στο κοινό το Ασκληπιείο Σκοπέλου, το πολύ σημαντικό αρχαίο μνημείο που παραμένει κλειστό από τις αρχές της χρονιάς, λόγω έλλειψης φυλακτικού προσωπικού. Λύση στο πρόβλημα δόθηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ταχυδρόμου, από το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο ενέκρινε τις προηγούμενες μέρες την πρόσληψη φυλάκων. Το μνημείο αναμένεται να ανοίξει και πάλι πριν από το Πάσχα και σε κάθε περίπτωση πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από σχολεία, αλλά και ενήλικες, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, οι οποίοι επιθυμούν να το επισκεφτούν.
Το αίτημα που, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο η ΙΓ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων στο Υπουργείο Πολιτισμού, ικανοποιήθηκε τελικά, προς μεγάλη ικανοποίηση των αρχαιολόγων αλλά και της τοπικής κοινωνίας της Σκοπέλου, που το περιβάλλει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ.!!


Παρακαλω κοινοποιηστε το.....


ΣΚΟΠΕΛΟΣ Σπύρος Ταλαδιανός - Ο Έρωτας Σε Καίει Σε Παγώνει (Official Song 2014)

22 Μάρτη : Παγκόσμια ημέρα δράσης κατά του φασισμού και του ρατσισμού.Διαδηλώνουμε Σάββατο 22 Μάρτη.
Αθήνα: Ομόνοια 2μμ- συναυλία Σύνταγμα 4μμ
Θεσσαλονίκη: αγ.Βενιζέλου 12 μεσ.- συναυλία
Χανιά: πλ.αγοράς 12:30μμ.
  Στις 22 Μάρτη πλημμυρίζουμε τους δρόμους για να βάλουμε τέλος στην ρατσιστική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που γεννάει κάθε μέρα δολοφονίες μεταναστών στην Λαμπεντούζα και τα Φαρμακονήσια.Διαδηλώνουμε για να σταματήσουμε την δολοφονική δράση και την ασυλία της νεοναζιστικής συμμορίας της Χ.Α.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Ολυμπιακός Euroleague Laboral Kutxa Vitoria watch BC Olympiakos Piraeus Laboral Kutxa Vitoria

Εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε Δημοτικές Εκλογές, ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους Δημάρχους Σκοπελου θα ψηφίζατε;

Προεκλογικό πτωχοκομείο, ενώ φέρνουν αντεργατική καταιγίδα

20/3/2014 
Προεκλογικό πτωχοκομείο, ενώ φέρνουν αντεργατική καταιγίδα
 Περιχαρής βγήκε ο πρωθυπουργός για να δηλώσει ότι «τα κατάφερε» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Ας δούμε τι κατάφερε:
-Συμφώνησε σε νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και σε νέες ελαφρύνσεις για τους εργοδότες.
-Συμφώνησε να νομιμοποιήσει το λοκ άουτ κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων, πρωτοβουλίες που ήδη είχε ξεκινήσει η κυβέρνησή του (βλέπε ρύθμιση για μόνο… 24ωρες απεργίες στη ναυτιλία από Ο. Κεφαλογιάννη).
-Απελευθέρωσε τις απολύσεις, με κλειδί την «επαναστελέχωση» του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας και ετοιμάζεται για νέες απολύσεις στο δημόσιο, από τον προσεχή Σεπτέμβριο κιόλας.

ΕΣΠΑ: χρηματοδότηση από την ΕΕ των μνημονίων διαρκείας


του Παναγιώτη Μαυροειδή

Δεν είναι μόνο ο Πρωθυπουργός και ο Βενιζέλος που μας έχουν γανώσει το κεφάλι από το πρωί μέχρι το βράδυ, για την ''εξασφάλιση υψηλής χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ''. Είναι που δεν υπάρχει και υποψήφιος δήμαρχος, που για να δείξει πως έχει γνώσεις του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι, δεν παραλείπει να υπόσχεται και ‘’αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ’’. Ο στόχος αυτός αποτελεί την μοναδική σχεδόν απάντηση στο πρόγραμμα του υποψήφιου δημάρχου Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά και όλων σχεδόν των υποψηφίων που στηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Λέτε η ΕΕ να μας χαρίζει το σχοινί με το οποίο θα κρεμάσουμε τα μνημόνια που μας επέβαλε ή και θα πνίξουμε την ίδια;
Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Φωτιά στην Εφορία Νέας Ιωνίας Βόλου


Το ενδεχόμενο εμπρησμού εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, Πυροσβεστική και Αστυνομία για τη φωτιά που ξέσπασε στις 6.50 σήμερα το πρωί στο αρχείο της Δ.Ο.Υ. Νέας Ιωνίας Βόλου και προκάλεσε μικρές ζημιές σε φακέλους και βιβλία.
Η φωτιά ξέσπασε στο πίσω μέρος του κτιρίου, που βρίσκεται επί της οδού Αγ. Νεκταρίου, στη Ν. Ιωνία και η υποψία αυτή των αρχών βασίζεται στο γεγονός ότι βρέθηκαν σπασμένα δύο τζάμια παραθύρου στο χώρο που ξέσπασε η φωτιά, αλλά δεν βρέθηκε μηχανισμός. Σημειώνεται ότι με την έλευση στο χώρο έξι πυροσβεστών με δύο υδροφόρα οχήματα, η φωτιά σιγόκαιγε και δεν προκάλεσε μεγάλες ζημιές.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αποτέλεσμα της φωτιάς ήταν να καούν φάκελοι αρχείων και βιβλία, ενώ οι ζημιές υπολογίζονται σε 500 ευρώ και η διασωθείσα περιουσία σε 400.000 ευρώ.
Οι υπηρεσίες τονίζουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και συνεχίζουν την προανάκριση.
Πηγή: magnesianews.gr

Ρύθμιση οφειλών στο ΙΚΑ μέχρι 180 μηνιαίες δόσεις

Ρύθμιση οφειλών στο ΙΚΑ
Ρύθμιση οφειλών στο ΙΚΑ

Τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία οι επιχειρήσεις που έχουν υπαχθεί στον πτωχευτικό κώδικα, σύμφωνα με το άρθρο 99, δίνει απόφαση του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ - ΕΤΑΜ).

«Σιχαίνομαι τους κομμουνιστές»...


«Δεν έφταιγεν ο ίδιος. Τόσος ήτανε»... (από το «Υστερόγραφο», του Μαν. Αναγνωστάκη)

   «Έχει χαρτί υγείας σπίτι του ο Τσίπρας;», φώναζε και τσίριζε στην τηλεόραση πριν από λίγες μέρες ο Γεωργιάδης. Τι λογικότερο για έναν υπουργό… Υγείας. Να κάνει πολιτική «αντιπαράθεση» επιπέδου χαρτιού υγείας…
   Και εκεί που είπαμε ότι «εντάξει, ο τύπος έπιασε πάτο», ο ερίτιμος υπουργός άφησε τον Τσίπρα και έπιασε τους κομμουνιστές. Αυτοί τον εμπνέουν ακόμα περισσότερο: «Σιχαίνομαι τους κομμουνιστές», ήταν τα λόγια του χαριτόβρυτου συνεργάτη του κ.Σαμαρά (να τον χαίρεται).
   Φυσικά ο Γεωργιάδης, ως πρωθιερέας του πολιτικού κατιναριού που ξεροσταλιάζει στο

Εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε Δημοτικές Εκλογές, ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους Δημάρχους Σκοπελου θα ψηφίζατε;

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

15Γιορτάζουμε σήμερα 21 Μαρτίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Ιακώβου, του Ομολογητού και Επισκόπου.

Ασκητής από νεαρή ηλικία ο Όσιος Ιάκωβος, διακρίθηκε για την καθαρή ζωή και την ολόψυχη προσήλωση του στα διδάγματα και τις εντολές της πίστης. Αναδείχθηκε επίσκοπος στα χρόνια των εικονομάχων και διώχθηκε σκληρά, μέχρι του σημείου να στερηθεί ακόμα και αυτό το ψωμί.

Αλλά όλη η στέρηση και η κακοπάθεια που υπέστη, δε λύγισε καθόλου το φρόνημα του. Έμεινε σταθερός μέχρι την τελευταία του πνοή, ενθυμούμενος τα λόγια του Αποστόλου των Εθνών:

«Συ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης Ιησού Χριστού» ( Β' προς Τιμόθεον, β' 3.).

Συ, λοιπόν, κακοπάθησε σαν καλός στρατιώτης του Ιησού Χριστού.

Στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες, χρόνια πολλά και ευάρεστα στο Θεό !!!

Στον αθλητισμό… σαν σήμερα

Στον αθλητισμό… σαν σήμερα
Στον αθλητισμό… σαν σήμερα

Στις 21 Μαρτίου του 2008 ο Γιάννης Δρυμωνάκος κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα με χρόνο 1:54.16, που αποτελεί νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ και δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Χρυσό κατακτά και ο Άρης Γρηγοριάδης στα 50μ. ύπτιο με 25.13.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου