Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Σκόπελος πρωτοφανής η συγκέντρωση στο δημοτικό καφενείο στην παραλία

Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα 23:00

Φούλαμ-Λίβερπουλ 22:00 premier league livestreaming

Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ 21:45 premier league livestreaming

Άρσεναλ-Μάντσεστερ 21:45 premier league livestreaming

Άρσεναλ-Μάντσεστερ 21:45 premier league livestreaming

Νάπολι-Ρόμα 21:45 coppa Italia livestreaming

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Μπορα ηταν.... περασε?????

Καλησπερα   σας  !!!!!!!!

Ο Φλεβαρης κι αν φλεβισει..... καλοκαιρι θα μυρισει

Η δεύτερη αφίσα για τον #ArisforAthens Σπηλιωτοπουλο

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ Έρχεται ο «Απόλλων» φεύγει το «Πρωτεύς»


απολλων


Όπως ενημέρωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, από την Δευτέρα 17/2 το Ε/Γ –Ο/Γ «Απόλλων ΕΛΛΑΣ» Ν.Π. 10631, δρομολογείται στην δρομολογιακή γραμμή Βόλου – Β. Σποράδων, το οποίο θα εκτελεί δρομολόγια.
Επίσης, το Ε/Γ – Ο/Γ «Πρωτεύς» Ν.Π. 4007, από 17-2-2014 θα διακόψει την εκτέλεση των δρομολογίων του στην δρομολογιακή γραμμή Βόλου- Β. Σποράδων, για εργασίες ετήσιας επιθεώρησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δια του προέδρου του κάνει τα πάντα για να φαίνεται κόμμα μνημονιακό και “νοικοκυραίων”...

aristeros_kapitalismos_jpg

ΞΕΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ


Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια από τις προηγούμενες εκλογές. Τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ναι μεν έγινε για πρώτη φορά αξιωματική αντιπολίτευση, ταυτόχρονα όμως στα μάτια κάποιων φάνταζε ως η ελπίδα και η εναλλακτική. Από τότε κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι των προσδοκιών, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δια του προέδρου του κάνει τα πάντα για να φαίνεται κόμμα “νοικοκυραίων”. 
Επισκέψεις στο ίδρυμα Καραμανλή για να γίνει άνοιγμα και στους πιο συντηρητικούς νεοδημοκράτες, αλλαγή ρητορικής και διγλωσσία για το πως θα αντιμετωπιστεί το Μνημόνιο σε περίπτωση που βγουν κυβέρνηση, δηλώσεις υποταγής στην...

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ο Περισης υποψήφιος?


17 Μαρτίου τελικά νέα για το ΙΚΑ Σκοπέλου


Ρύθμιση της αλιείας μακρύπτερου τόνου και ξιφία για το έτος 2014

Απόφαση σχετικά με την αλιεία μακρύπτερου τόνου και ξιφία για το έτος 2014 υπογράφει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η απόφαση που δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια του ΥπΑΑΤ αιτήσεις για χορήγηση έγκρισης αδειών αλίευσης μακρύπτερου τόνου (Thunnus alalunga) και ξιφία (Xiphias gladius) για το έτος 2014 γίνονται δεκτές εφόσον οι αιτούντες:

Βρισκόμαστε σε πόλεμο: Ας ενωθούμε επιτέλους

Άρθρο του προέδρου της Κοινωνίας Αξιών που δημοσιεύτηκε στο skai.gr
παρακαλούμε για την αναδημοσίευση

                    Βρισκόμαστε σε πόλεμο: Ας ενωθούμε επιτέλους


Η χώρα μας βρίσκεται αναμφισβήτητα στη δυσκολότερη θέση μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και τον εμφύλιο. Ουσιαστικά, βρισκόμαστε σε ανάλογες συνθήκες πολέμου που διαμορφώνονται από τη δυναμική της σύγκρουσης εθνικών, οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων στα πλαίσια του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος και της Ε.Ε. Σε αυτόν τον πόλεμο βρισκόμαστε ανίσχυροι και σε οικονομική, πολιτική, κοινωνική, αξιακή και εθνική χρεοκοπία.

Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Κίνησης Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης Την περασμένη Δευτέρα 10/02/14 συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Κίνησης των Δρόμων Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης.


Κατά τη συνεδρίαση ορίστηκαν οι 3 Συντονιστές της Συντονιστικής Επιτροπής, έγινε απολογισμός της δράσης των θεματικών επιτροπών της, επίσης διατυπώθηκαν και συζητήθηκαν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία τους. Τέλος αποφασίστηκε η δημιουργία Εκλογικών Κέντρων στο Δήμο Βόλου.

4η Δίκη ΣΠΦ – 33η συνεδρίαση, Τρίτη 11.2.2014

4η Δίκη ΣΠΦ – 33η συνεδρίαση, Τρίτη 11.2.2014

H συνεδρίαση κύλησε με την εξέταση 17 μαρτύρων του κατηγορητηρίου. Οι καταθέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των μαρτύρων ήταν άνευ ουσίας, καθώς οι περισσότεροι δεν ήταν παρόντες στα συμβάντα. Μοιραία, οι ερωτήσεις της έδρας αφορούσαν κυρίως σπασμένα τζάμια, το μέγεθος της ζημιάς και το αν αποζημιώθηκαν. Θα σταθούμε μόνο σε καταθέσεις ορισμένων μαρτύρων που κρίνουμε σκόπιμο να αναφερθούν.

Μ.Χρυσοβελώνη: Ο φοβισμένος Μιχελάκης επιβεβαιώνει τις δυσοίωνες εκλογικές προβλέψεις ΜητσοτάκηΚανένα τέχνασμα δεν μπορεί να σώσει τα κόμματα της συγκυβέρνησης από την συντριβή στις επερχόμενες εκλογές , υποστήριξε  σε ομιλία της στη Βουλή η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη . «Αναφορικά στην τροπολογία του κ. Μιχελάκη : ο κ. υπουργός προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί βάζει τις Ευρωεκλογές την 2η και όχι την 1η Κυριακή. Είναι μια προσπάθεια άσκοπη  γιατί όλοι γνωρίζουμε τον λόγο πίσω από το τέχνασμα αυτό. Ο λόγος είναι πως θέλετε να περιορίσετε την έκταση της εκλογικής σας συντριβής στις Ευρωεκλογές και για αυτό προσπαθείτε να διοχετεύσετε την οργή του λαού για το Μνημόνιο και την λεηλασία του μέσα από την ψήφο διαμαρτυρίας κατά των κομματικών αιρετών την 1η Κυριακή.  Δεν

Σποράδες Ενδιαφέρον για το λάδι Σκοπέλου


Ενδιαφέρον για το λάδι ΣκοπέλουΠροσπάθειες τόνωσης του πρωτογενούς τομέα καταβάλλει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της Σκοπέλου, με απώτερο στόχο την κάλυψη των τοπικών αναγκών και την παράλληλη προώθηση των προϊόντων του νησιού και κυρίως του Σκοπελίτικου ελαιολάδου στις αγορές, εντός και εκτός Ελλάδας.
Το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από διάφορες χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων από την Ρουμανία και το Λουξεμβούργο, ενθαρρύνει τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια, προς την κατεύθυνση της ανάδειξης και ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας του νησιού.
Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού της Σκοπέλου κ. Γιάννης Τραχανάς «πρόθεσή μας είναι να «παντρέψουμε» τον τουρισμό με τον πρωτογενή παράγοντα της τοπικής οικονομίας, δηλαδή τον αγροτικό τομέα, που γνώρισε άνθιση κατά το παρελθόν, αλλά τα τριάντα τελευταία χρόνια παρουσιάζει κάμψη, γιατί όλος ο κόσμος είχε στραφεί στον τουρισμό».
Ο τουρισμός είναι συνυφασμένος με την πρόοδο και την ανάπτυξη, αλλά είναι βασικό «η Σκόπελος να γίνει αυτάρκης, αξιοποιώντας κατ’ αρχάς την τοπική παραγωγή ελαιολάδου στην διάρκεια της σεζόν, αντί να εισάγεται ελαιόλαδο» επισημαίνει ο ίδιος.

Σαπούρ Μπαχτιάρ

Ο πρωθυπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της τελευταίας κυβέρνησης που όρκισε ο Σάχης, ο άνθρωπος που επέτρεψε την επιστροφή του Αγιατολάχ Χομεϊνί στο Ιράν, είχε...|Ο άνθρωπος που επέτρεψε την επιστροφή του Αγιατολάχ Χομεϊνί στο Ιράν είχε ορκιστεί στις 4 Ιανουαρίου του 1979

Ο Σαπούρ Μπαχτιάρ υπηρέτησε ως τελευταίος πρωθυπουργός κυβέρνησης του Σάχη Ρεζά Παχλεβί, από τις 4 Ιανουαρίου ως τις 11 Φεβρουαρίου του 1979. Πλήρωσε αυτή του τη θέση με το βίαιο θάνατό του. Μοίρα περίεργη για έναν τεχνοκράτη που μισούσε τη δυναστεία των Παχλεβί, που αναγνώριζε σε αυτούς τους δολοφόνους του πατέρα του.

Δελτίο Τύπου για εκτάσεις Πολυτεχνικής Σχολής στο Πεδίο ΆρεωςΣύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον τύπο η Πρυτανική Αρχή φέρεται να επιμένει στην αποδέσμευση των εκτάσεων που έχουν δεσμευθεί στα Παλαιά του Βόλου για την ανέγερση εγκαταστάσεων των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής (συγκεκριμένα η 2η φάση του κτιρίου του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών). Τη στιγμή που επιτέλους έχουν ξεκινήσει η εργασίες για την ανέγερση των πρώτων εγκαταστάσεων του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών μια τέτοια απόφαση θα αποτελέσει πισωγύρισμα και υπονόμευση της ανάπτυξης όχι μόνο του Πανεπιστημίου, αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνολικά.
Η επένδυση στην παιδεία και την έρευνα αποτελεί προϋπόθεση ανάπτυξης και προγραμματική προτεραιότητα.

Σκόπελος πόσα κιλά καραβίδες φάγανε εχτές οι κομματάρχες?

φτώχεια καταραμένοι

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/2 ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/2
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ»: ΝΕΑ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/2 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/2
Με νέα τρακτέρ ενισχύονται τα σχεδόν 40 μπλόκα που έχουν στήσει σ' όλη τη χώρα οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι οποίοι, στηριζόμενοι στην αγωνιστική συμπαράταξη των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, συνεχίζουν και εντείνουν την πάλη κατά της αντιαγροτικής - αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ, που μετράει ήδη 20 μέρες.
Στη Θεσσαλία, μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε την Κυριακή 9 Φλεβάρη στο μπλόκο της Νίκαιας , εντείνονται οι προετοιμασίες για τη νέα συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς, που θα γίνει την Πέμπτη, στις 3 μ.μ., στο μπλόκο της Νίκαιας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΣΩ... ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ!


Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τους λόγους που ώθησαν τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τραγικό πρόβλημα πολιτικής επιβίωσης αν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συντριβούν στις ευρωεκλογές, να αποφασίσουν την εκλογή των ευρωβουλευτών με σταυρό και όχι με λίστα. Επιδιώκουν μέσω του τρόπου αυτού τη μεγιστοποίηση του ποσοστού που θα αποσπάσουν τα δύο κυβερνητικά κόμματα. Αντί να έχουν 21 απολύτως αδρανείς υποψηφίους στις λίστες τους, όπου οι πρώτοι είναι βέβαιοι ότι θα εκλεγούν και οι υπόλοιποι είναι ακόμη πιο αδρανείς γιατί δεν θα εκλεγούν, με το νέο σύστημα θα έχει το κάθε κόμμα 42 υποψηφίους που θα τρέχουν και θα αλωνίζουν όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να εκλεγούν, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους προκειμένου να εκλεγούν προσωπικά ευρωβουλευτές, εξασφαλίζοντας μια καλοπληρωμένη πενταετία άνετης ζωής!
Ειδικά τώρα που το ΠΑΣΟΚ απειλείται με άμεση αποσύνθεση και η ΝΔ με κατάρρευση της επιρροής της, θα ήταν υπέροχο για οποιοδήποτε στέλεχος των δύο κομμάτων να περάσει μια πενταετία πολιτικής ασφάλειας στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες, βλέποντας πώς πάνε τα πράγματα και σε ποιο κόμμα να ενταχθεί αργότερα, αν το σημερινό κόμμα του «βαρέσει διάλυση»!
Αν μάλιστα σκεφθούμε ότι η ΝΔ αναμένεται να βγάλει το πολύ 4-5 ευρωβουλευτές και το ΠΑΣΟΚ θα είναι θαύμα αν κατορθώσει να βγάλει... 2 (!) από τους συνολικά 21 Ελληνες

ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ;


Του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Φίλε (αν μου επιτρέπεις την προσφώνηση και τρόπος του λέγειν, δηλαδή), εσύ που λες ότι δεν είσαι φασίστας, ότι δεν είσαι ναζί, ότι θες να απαλλαγείς από όσους έφεραν εσένα και τον τόπο μας σε αυτό το χαλί, ότι αγαπάς την πατρίδα και ότι για να τιμωρήσεις όσους την κατάντησαν έτσι «θα πας με τη Χρυσή Αυγή», οι διαφορές που μας χωρίζουν είναι αγεφύρωτες. Ιδεολογικά, πολιτικά και αισθητικά, η απόσταση μεταξύ μας είναι άβυσσος.
Δεν το καταγράφω με διάθεση «ανωτερότητας» (αυτές οι «άριες» αντιλήψεις είναι προνόμιο άλλων). Το σημειώνω ως πραγματολογικό δεδομένο και για έχουμε καθαρές κουβέντες. Ωστόσο, παρά το χάσμα ανάμεσά μας μπορούμε (;) να συνεννοηθούμε και να συμφωνήσουμε σε μερικά αυτονόητα. Όπως για παράδειγμα πως όταν είναι μέρα είναι μέρα. Όταν είναι νύχτα είναι νύχτα. Ότι η Γη γυρίζει. Και ότι οι μήνες του χρόνου είναι δώδεκα.

28.400 δελτία κοινωνικού τουρισμού από τον ΕΟΤ


Ο ΕΟΤ επιδοτεί ανά άτομο ανά διανυκτέρευση με 14 ευρώ τα ξενοδοχεία, 12 ευρώ τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, 6 ευρώ τις κατασκηνώσεις.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Η αναμέτρηση του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της λευκής ισοπαλίας του "Γ. Καραϊσκάκης", για το Κύπελλο Ελλάδος, κυριαρχεί στις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Συνέντευξη: Η 19χρονη Αναστασία από την Σκόπελο που θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νέας Υόρκης

Συνέντευξη: Η 19χρονη Αναστασία από την Σκόπελο που θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νέας Υόρκης


Μια παρέα νέων παιδιών από την Σκόπελο ένωσε τις δυνάμεις της στο τοπικό Φεστιβάλ και, υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου σκηνοθέτη από την Κορέα, κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, με την ταινία μικρού μήκους "The Scarlet Letter".  Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας είναι η 19χρονη Αναστασία Κουτσουράδη, η οποία, τόλμησε να συνδυάσει την προβολή των παραδόσεων του νησιού – που υποδείκνυαν οι κανόνες της διοργάνωσης – με μια ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, όπως είναι το bullying. Λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για το Φεστιβάλ του Μανχάτταν, η Αναστασία μας συστήθηκε, σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη ενός νέου ανθρώπου με όνειρα και φιλοδοξίες.

Αν δεν πλήρωνες διόδια για μία μέρα!

Αν δεν πλήρωνες διόδια για μία μέρα!

Καμιά φορά βλέπω τους ξένους και τους ζηλεύω! Πώς λειτουργούν ομαδικά με γνώμονα το κοινό καλό και όχι το προσωπικό συμφέρον.
Στην Αργεντινή για παράδειγμα, όταν η εταιρεία ηλεκτρισμού αποφάσισε αυξήσεις, όλοι, ΟΛΟΙ όμως κατέβασαν τον διακόπτη για κάποιες ώρες. Η χασούρα της εταιρείας ήταν τέτοια που αναγκάστηκε να πάρει πίσω τις αυξήσεις.

Watch Nizhny Novgorod vs Panionios Live 12.02.2014

Watch Apollon Smyrnis vs PAOK Live Online ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΟΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVESTREAMING | OLYMPIAKOS VOLOU - PANATHINAIKOS. Παρακολουθείστε σήμερα 12/02/2014 στις 17:00

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Ατρόμητος-Ολυμπιακός Live Streaming Atromitos-Olympiakos Κύπελλο Ελλαδας

Στον αθλητισμό... σαν σήμερα

Στον αθλητισμό... σαν σήμερα
Στον αθλητισμό... σαν σήμερα
Σαν σήμερα, το 2011, έφυγε από τη ζωή ο Ντίνος Κοσμόπουλος, πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και αθλητής και παράγων του Ηρακλή.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!!ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ!!ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ!!!

Ο φασισμός στο αποκορύφωμα  του!!

Στην προσπάθεια να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή που υπάρχει, κατεβάζουν με το έτσι θέλω, οποιαδήποτε ελεύθερη φωνή που δεν είναι του καθεστώτος!!
Προετοιμάζουν το έδαφος για την πρώτη Μαρτίου που μπαίνουμε και επίσημα σε Γερμανική
εποπτεία!!{Μεγάλο θέμα που θα το προσεγγίσουμε σύντομα}
Δέν ξέρω για πόσο καιρό θα έχουμε την δυνατότητα να γράφουμε και εμεις ελεύθερα στο Μπλόγκ μας, λόγο πως ενοχλούμε το κατεστημένο ,τους εβραιοπουλημένους δημοσιογράφους και  τα τσιράκια τους.

Αυτό που συνέβη σήμερα αποδεικνύει πως δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου στην δύσμοιρη πατρίδα μας την χιλιο προδομένη, και άρα δεν υπάρχει και η δημοκρατία που γνωρίζαμε ,,,σε αυτή τέλος πάντων που μεγαλώσαμε,και αυτό προμηνύει πως τα παιδιά μας θα δούν την απόλυτη χούντα στα χρόνια που έρχονται,,,,μήπως όμως άρχισαν τα όργανα από τώρα?

Σήμερα κατέβασαν τα παράπονα Ρόδου! χθές κάποια άλλα μπλόγκς στην ΑΘήνα τον Βόλο και Κρήτη,αύριο? 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου