Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο Βελόπουλος λοιπόν μπορεί να περιμένει. Άλλωστε, αυτός έχει δει Μεγάλο Πεύκο;

Κοινοβουλευτική ομάδα μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας φτιάχνουν πλέον οι παλιοσειρές του ΛΑΟΣ, Άδωνις και Μαυρουδής, που υποδέχονται στην παρέα τους τον αγαπημένο τους Θάνο. Οι σημαίες του δήμου Αθηναίων βέβαια κυματίζουν μεσίστιες που χάνει τέτοιον δημοτικό σύμβουλο, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή. Σε μια επόμενη ίσως.
Ο Αβραμόπουλος αναχωρεί λοιπόν για το φτωχικό των 100 τετραγωνικών μέτρων που θα τον φιλοξενήσει στις Βρυξέλλες, και δίνει την έδρα του στον... Θανάση (Θάνο) Πλεύρη.
Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ αναβιώνει μέρα μεσημέρι και σε ζωντανή σύνδεση στον πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας. Λείπει μόνο ο Ανατολάκης και ο Βάης.
Πως είπατε; Λείπει ο Καρατζαφέρης; Τι είσοδος, τι εισοδισμός αγαπητοί. Ο Καρατζαφέρης βρίσκεται ήδη στη Νέα Δημοκρατία και είναι πανταχού παρών.
Είναι παντού. Ακόμα και στο γήπεδο πήγε για να δει τον Ολυμπιακό με τη Γιουβέντους την περασμένη εβδομάδα. Όλως τυχαίως φεύγοντας έπεσε επάνω στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ. Η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να του πάρει μερικές δηλώσεις. Θα άφηνε τον Πρόεδρο να της ξεφύγει ο άγρυπνος ρεπόρτερ;

Μιας και θυμήθηκα την τηλεοπτική κάλυψη του εν λόγω παιχνιδιού, πόσοι από εσάς προσέξατε πως από τα πέντε μικρόφωνα που εμφανίζονται κατά τις δηλώσεις Μαρινάκη μετά τον αγώνα, το μόνο λογότυπο που προβάλλεται στην κρατική τηλεόραση είναι αυτό του ΑΡΤ του Καρατζαφέρη; Ομολογώ, διαβολική σύμπτωση να μη στείλει κανένα άλλο κανάλι μικρόφωνο στις δηλώσεις.

Εάν πάντως δεν το προσέξατε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Για να το προσέξετε.

Απ’ ότι φαίνεται πάντως, ο Θάνος αποτελεί ακόμα μία λαμπρή ελπίδα για τον τόπο. Από τον περσινό Ιούλιο μέχρι σήμερα πέρασε από σύμβουλος του Άδωνι στο υπουργείο Υγείας, δημοτικός σύμβουλος του Άρη Σπηλιωτόπουλου στον δήμο Αθήνας, για να βρεθεί σήμερα από σπόντα στα έδρανα της βουλής.

Θαυμαστός νεανίας!

Πάντως, λογικά μετά την Βορίδη χθές και τον Άδωνι σήμερα, ο Πλεύρης θα μπορούσε άνετα να είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αύριο.

Φανταστείτε το. Είναι φτιαγμένος γι’ αυτό!

Κρίμα πάντως που ούτε ευρωεκλογές ή δημοτικές έχουμε μπροστά μας, ούτε κάποια άλλη αφορμή για να αντικατασταθεί κάποιος άλλος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μπας και μπει και κανένα άλλο στέλεχος του ΛΑΟΣ στη βουλή.

Με τόσα σκάνδαλα που σέρνονται βέβαια θα μπορούσε να δοθεί κάποια αφορμή, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον σε κάποια άλλη βουλη.

Ο Βελόπουλος λοιπόν μπορεί να περιμένει. Άλλωστε, αυτός έχει δει Μεγάλο Πεύκο;

Από Ρεμπελίσκος , μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger