Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ !! ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!




ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ GREEK-WEATHER.ORG ...

Μεγάλος χιονιάς θα επηρεάσει μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης και κυρίως των πιο κεντρικών και βόρειων τμημάτων της. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει μέσα στο Δεκέμβριο και κυρίως προς τα μέσα του.



Ψύχος από το βόρειο πόλο θα κατέβει στη κεντρική και βορειοανατολική Ευρώπη από τις αρχές Δεκεμβρίου, ρίχνοντας αισθητά τη θερμοκρασία, σε συνδυασμό με πυκνά χιόνια.

Η κυκλοφορία των καιρικών συστημάτων στην Ευρώπη και το βόρειο ημισφαίριο γενικότερα, θα ευνοήσει μία κατάβαση ψύχους και χιονιού και προς την Ελλάδα, πιθανότατα μέσα στο χρονικό διάστημα από τα τέλη Νοεμβρίου ως και τα μέσα Δεκεμβρίου, ίσως και ως προς τα τέλη του Δεκέμβρη.

Ουσιαστικά πιστεύουμε, πως το κύμα ψύχους που θα επηρεάσει από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά τη κεντρική και κυρίως τη βορειοανατολική Ευρώπη. Στη χώρα μας θα έρθει στο χρονικό διάστημα που σας προαναφέραμε, δηλαδή περίπου προς τα μέσα του Δεκέμβρη.

Πάντως το γεγονός ότι ο Χειμώνας φέτος μπήκε νωρίς, ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου όπως όλοι έχουμε παρατηρήσει, μας κάνει να πιστεύουμε σε ένα αρκετά βαρύ χειμώνα φέτος, με πολλές χιονοπτώσεις και πολύ κρύο τόσο στην Ευρώπη όσο και στη χώρα μας.

Για όποια πιθανή αλλαγή προκύψει ή αν δούμε κάτι καινούργιο, θα ενημερώσουμε με ακόμα ένα νέο άρθρο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger