Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Κονοφάγος- Σδράκας- Φορτσάκης και Λοιποί Συγγενείς

Οι Παραστάσεις στην Κεντρική σκηνή του Θεάτρου του Παραλόγου, στην χώρα την Μοναδική που λέγεται Ελλάδα, συνεχίζονται. Παρουσιάζοντας μια Πραγματικότητα εικονική, που οι Πρωταγωνιστές της δια της βίας προσπαθούν, να επιβάλουν ως αληθινή!
Πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, διαλαλώντας Παραδείσους που οσονούπω έρχονται και περιγράφοντας μια χώρα που όποιος δεν  έχει την τύχη να είναι κάτοικος της, θα αυτοκτονεί μην αντέχοντας την δυστυχία του!
Στην Πραγματική ζωή όμως, το αποκρουστικό Τέρας που στρογγυλοκάθησε πάνω στο κορμί της όμορφης κόρης, συνεχίζει να την κατακρεουργεί, κόβοντας καθημερινά τα πιο όμορφα μέλη της και πετώντας χυδαία τα πιο γερασμένα απ' αυτά, στις χωματερές!
Για καιρό έκρυβε η Δεκαεπτάχρονη μαθήτρια, τη Ντροπή και το Μαρτύριο της. Ώσπου κατέρρευσε από την Ασιτία και το δράμα της αποκαλύφτηκε!
Στο Περιστέρι, τα ανθρωπόμορφα Τέρατα που λέγονται Τραπεζίτες, προσπαθούν ν' αρπάξουν το Σπιτάκι  μοναχικής γυναίκας, ενώ αλληλέγγυοι Πολίτες παλεύουν να το σώσουν.
Άνθρωποι συνεχίζουν να αυτοκτονούν από απόγνωση για τα οικονομικά τους αδιέξοδα.
Το Ακροδεξιό Σκυλολόϊ  όμως, που λυμαίνεται την χώρα, δεν σταματά εκεί. Επενδύει στα πιο συντηρητικά αντανακλαστικά των πολιτών, για να περιχαρακώσει τους ψηφοφόρους του, να διαιωνίσει όσο περισσότερο μπορεί την βρώμικη εξουσία του και να πετύχει να γονατίσει τους Νέους[λίγους δυστυχώς], που αγωνίζονται για τις ζωές τους!
Στο πλαίσιο αυτής της επένδυσης, δεν πρόκειται να λογαριάσει τίποτα!
Στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας στήνεται σκηνικό Νοέμβρη 73.
Πρωτομάστορας ο Φορτσάκης.  Μαύρη σκιά που έρχεται από Μαύρο παρελθόν!
Σκιά που κάνει ότι μπορεί για να φανεί αντάξια των πανεπιστημιακών και ιδεολογικών της προγόνων, των αλήστου μνήμης Πρυτάνεων των Τανκς, Κονοφάγου[Αθήνας] και Σδράκα [Θεσσαλονίκης].
Για την ώρα είναι Μόνο Πρύτανης των ΜΑΤ, αλλά η απόσταση δεν είναι μεγάλη!
Ένα τσιγάρο δρόμος, αν και δεν πιστεύω πως  καπνίζει ο κ. Φορτσάκης! Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί, «Φορτσάκηδες» πριν απ' τον Φορτσάκη! Δεκάδες σκοταδιστές καιροσκόποι και Φασίζοντες δήθεν πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, υπηρέτησαν με οίστρο την Χούντα και όταν αυτή άφησε τον Θρόνο στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και οι "Δάσκαλοι" πέρασαν Πειθαρχικά συμβούλια, με το ερώτημα της απόλυσης, χρησιμοποίησαν κάθε πιθανό και απίθανο επιχείρημα, για να μην πληρώσουν!
Και όμως! Τα επιχειρήματα κάποιου απ' αυτούς, ήταν πράγματι συντριπτικά και έστω και μετά από 40 χρόνια, δηλώνω καθαρά πως τα προσυπογράφω!
Μας τα θύμισε ο "Ιός", όταν έγραφε στην παλιά «Ελευθεροτυπία», στην διάρκεια του 2004:
*Ακόμη σαφέστερα υπήρξαν τα «ελαφρυντικά» τα οποία επικαλέστηκε ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, τακτικός καθηγητής του ΑΠΘ, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Δημοσίων Έργων (3.11.1967-25.11.1973): Το δικτατορικό καθεστώς διακήρυσσε πως αποτελεί παρένθεση, η ορκωμοσία του πραγματοποιήθηκε ενώπιον του βασιλέως, στις κυβερνήσεις του 1967 συμμετείχαν ανώτατοι δικαστικοί, «κατά το αυτό διάστημα απόλυτος υπήρξεν η μετά της επαναστάσεως συνεργασία της Εκκλησίας και του επιχειρηματικού κόσμου και ουσιώδης η συμπαράστασις μεγάλης μερίδος του τύπου, ενώ, αφ' ετέρου διπλωματικώς η επανάστασις είχεν αναγνωρισθή υπό του συνόλου σχεδόν των ξένων κρατών»!!!!!

Άρα; Τι μας λέει ο "πρόγονος" του Φορτσάκη; Ότι η Χούντα ήταν το ίδιο νόμιμη, με το Καθεστώς που προηγήθηκε, αφού υποστηρίχτηκε και συνεργάστηκε με τις ίδιες δυνάμεις, που στήριζαν και αυτό!
Δεν ήταν τίποτα άλλο, υπονοεί ο.....Δάσκαλος, από φυσική συνέχεια του και έχει απόλυτο δίκιο!!
Αυτού του Καθεστώτος τη νομιμότητα, προασπίζει και υποστηρίζει και ο κ. Φορτσάκης! Του Καθεστώτος που δεν είναι Χούντα, γιατί ψηφίστηκε, έχει όμως πολλά κοινά χαρακτηριστικά και χρονικά προηγείται της Χούντας!
Είναι προγεφύρωμα της και υποστηρίζεται από τις ίδιες δυνάμεις!
Μην στενοχωριέστε όμως αγαπητοί φίλοι! Δεν είναι όλοι σ' εκείνη την όχθη, Φασίστες!
Υπάρχουν και Δημοκράτες!! Οι πληροφορίες μου λένε, πως ήδη τρεις εξέχοντες απ' αυτούς, ετοιμάζονται να ξαναπροσφέρουν στην Δημοκρατία, σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα!

Ο Κωστάκης ο Καραμανλής, η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου, βρίσκονται ήδη στο προθερμαντήριο! Φήμες που διατρέχουν την χώρα και μιλούν για Προδοσίες και Μεγάλα Φαγοπότια, ελέγχονται ως [αν] ΑΚΡΙΒΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger