Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Πλήθος κόσμου στην προσυγκέντρωση της πλ. Καραϊσκάκη

Γεμάτη κόσμο η πλατεία Καραϊσκάκη από νωρίς το πρωί και συνεχώς καταφθάνουν διαδηλωτές από διάφορα σημεία της Αττικής, αλλά και της χώρας. 
Με σύνθημα «Εμείς σκλάβοι δεν θα γίνουμε, παλεύουμε για τις σπουδές και τη ζωή μας», συμμετέχουν μαζικά Σύλλογοι Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πάτρας, ενώ το πανό της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Προσφυγικών Πάτρας αναφέρει: «Οργανωμένη ανυπακοή, Λαϊκή Συμμαχία για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων». Στο πανό του Συλλόγου Γυναικών Πάτρας αναγράφεται «Να τους τρομάξουμε με την ενότητά μας, να τους αναγκάσουμε σε υποχώρηση, αυτή η μάχη μάς χωρά και αφορά όλους». Από την Πάτρα συνολικά έχουν έρθει εκατοντάδες εργαζομένων με δεκάδες πούλμαν, ενώ παραβρίσκεται και η Δημοτική Αρχή της πόλης με επικεφαλής το δήμαρχο Κώστα Πελετίδη.

Στην πλ. Καραϊσκάκη έχουν οριστεί επίσης οι προσυγκεντρώσεις της Λαϊκής Επιτροπής Δυτικού Τομέα Αττικής, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από το Θριάσιο, την Πελοπόννησο, τη Βορειοδυτική Ελλάδα.
Σιγά σιγά σχηματίζονται τα μπλοκ των διαδηλωτών για να πορευθούν προς το Σύνταγμα, με μπροστάρη τη Φιλαρμονική του Δήμου Πάτρας ενώ συνεχώς έρχονται πούλμαν και διαδηλωτές με το Μετρό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger