Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Παγασητικός 4-3 την Σκόπελος

Σπουδαία νίκη για τον Παγασητικό 4-3 την Σκόπελο
Στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sports Club διεξήχθη σήμερα το πρωί ο αγώνας μεταξύ Παγασητικού και Σκοπέλου. Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια μέχρι τώρα, με πολλές φάσεις, ανατροπές και γκολ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν επί των νησιωτών 4-3 σταματώντας έτσι των σερί των νικών τους.
Την αρχή…

…έκανε η ομάδα του Παγασητικού με τους Μάργαρη και Μπερτζέμη να ανοίγουν το σκορ κάνοντας το 2-0 στο 8΄ και στο 12΄ αντίστοιχα. Όμως η απάντηση δεν άργησε από την ομάδα της Σκοπέλου αφού στο 28΄ ο Χισάι έκανε το 2-1 και ύστερα από έξι λεπτά ο Συνοδίνος έκανε το 2-2. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μάργαρης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους χάνοντας την ευκαιρία να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καραγιώργος με κεφαλιά πέτυχε το 2-3 για τη Σκόπελο, ενώ στο 68΄ο Μπ. Δημόπουλος πέτυχε το 3-3. Στο 82΄ ο Μάργαρης κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Σκοπέλου Καρβέλη. το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπ. Δημόπουλος κάνοντας το τελικό 4-3.
Ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Σατραζέμη για διαμαρτυρία στις καθυστερήσεις, καθώς και στον Χρυσάνθη της Σκοπέλου.
Από τους ανθρώπους της Σκοπέλου εκφράστηκαν αρκετά παράπονα για την διαιτησία, ενώ ευχαρίστησαν τον Παγασητικό για τη φιλοξενία, την οποία και θα ανταποδώσουν στο νησί..
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ (Σιαμέτης): Αλέξης, Σεμιλιέτωφ, Δημόπουλος, Τσιμούρτος, Σατραζέμης, Καράνταγλης, Μπερτζέμης, Σίμος, Δεμερτζής (36΄Τσαντήλας), Δημόπουλος, Μάργαρης
ΣΚΟΠΕΛΟΣ (Γλύκος): Καρβέλης, Μπακόπουλος, Στιβαχτής, Καραγιώργος (80′ Αλιράι), Καραθανάσης (84′ Παναγιώτου), Χρυσοφός Στ. (87′ Σκιαθίτης), Χρυσοφός Παν., Προκοπίου, Χισάι, Συνοδίνος, Χρυσάνθης.
Πηγή: Goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger