Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Αυτή είναι η 22χρονη την οποία έφαγε ο κανίβαλος στην Ουαλία

Αυτή είναι η 22χρονη την οποία έφαγε ο κανίβαλος στην Ουαλία

Ο 34χρονος έφαγε τον βολβό του ματιού και το μισό της πρόσωπο της άτυχης κοπέλας

Σε μια υπόθεση που θυμίζει σκηνή βγαλμένη από τη γνωστή ταινία, «Hannibal», ένας 34χρονος άντρας από τη δυτική Ουαλία δολοφόνησε και έφαγε μια γυναίκα μόλις 22 ετών, σε ένα στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ώρες την ανθρωπότητα.



Λίγες ώρες έπειτα από τη δημοσιοποίηση της φρικιαστικής υπόθεσης, κατά την οποία ο δράστης έφαγε τον βολβό του ματιού και το μισό της πρόσωπο της άτυχης κοπέλας, φωτογραφίες του θύματος άρχισαν να κάνουν τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ και πολύ γρήγορα, των social media.

Επρόκειτο για τη νεαρή υπάλληλο καταστήματος, Cerys Yemm, την οποία ο δράστης είχε γνωρίσει λίγες μόνο ώρες πριν τον φόνο, μια όμορφη κοπέλα, η οποία δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το ραντεβού με έναν μεγαλύτερο άντρα θα μπορούσε να καταλήξει σε τραγωδία.

Δυστυχώς, η 22χρονη δεν γνώριζε ότι ο 34χρονος είχε αποφυλακιστεί και πως διέμενε προσωρινά στο δωμάτιο όπου έγινε η δολοφονία, στην περιοχή Μπλακγούντ.



Έτσι, όταν τη συνάντησε σε ένα μπαρ, της πλήρωσε το ταξί και την κάλεσε για ένα ποτό, εκείνη είπε γρήγορα το «ναι» και τον επισκέφτηκε στο δωμάτιό του.



Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χάρη στο προσωπικό του ξενοδοχείου, το οποίο αντιλήφθηκε ότι κάτι παράξενο συμβαίνει, όταν ο «Hannibal Lecter» άρχισε να αρνείται επίμονα την είσοδο των υπαλλήλων στο δωμάτιό του.



Αμέσως κάλεσαν την ασφάλεια, ωστόσο, όταν οι άντρες μπήκαν μέσα στο δωμάτιο αντίκρισαν ένα αποκρουστικό θέαμα καθώς ο 34χρονος, που είχε αρχικά δολοφονήσει τη νεαρή γυναίκα, έτρωγε τον βολβό του ματιού της και το μισό της πρόσωπο!



Στο ξενοδοχείο κατέφθασαν αστυνομικοί, οι οποίοι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν taser (όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης), για να αντιμετωπίσουν τον σύγχρονο κανίβαλο.



Ο άντρας συνελήφθη, αλλά λίγο αργότερα πέθανε, παρά τις προσπάθειες του προσωπικού του ασθενοφόρου, που είχε κληθεί στο σημείο, για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, αυτό που τονίζουν συνεχώς τα βρετανικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες είναι το γεγονός ότι ο δράστης δεν ελεγχόταν από τις αρχές, παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός φυλακής δύο μόλις εβδομάδες. Όσον αφορά στο γιατί είχε συλληφθεί, πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από πέντε χρόνια είχε εξαπολύσει βίαιη επίθεση κατά της πρώην συντρόφου του...



Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger