Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Σαββατοκύριακο με... bonus στη Sportingbet.gr


Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και όλη η ποδοσφαιρική δράση παίζει στη Sportingbet.gr.

Σάββατο μεσημέρι με.... Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ (14:45) και επωφεληθείτε του bonus 5% σε όλα τα κερδισμένα στοιχήματα, αλλά και επιστροφή χρημάτων αν ο Αγκουέρο σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ!
Την Κυριακή, η δράση παραμένει στο Νησί, με ΚΠΡ - Λίβερπουλ (15:30) σε ένα ματς - τεστ για την ομάδα του Τζέραρντ, και νέο bonus 5% στα κέρδη σας, ενώ αν οι "Reds" κερδίσουν χωρίς να δεχτούν γκολ, θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Στη Sportingbet θα βρείτε εβδομαδιαία bonus επιβράβευσης, καθημερινές προσφορές στους μεγάλους αγώνες, Freebets στο Facebook (link: https://www.facebook.com/profile.php?id=279036892198303), 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών και φυσικά θα παίζετε χωρίς ΚΑΜΙΑ προμήθεια στις καταθέσεις σας!

Το παιχνίδι στη Sportingbet.gr δεν σταματάει ποτέ, ενώ μην ξεχνάτε ότι... για όλους τους νέους παίκτες η Sportingbet προσφέρει 100% έως €100 bonus εγγραφής!!!



Μεγάλη μπάλα, μεγάλα bonus στη Vistabet.gr

Όλα τα μωρά παίζουν στη Vista και όλοι οι παίκτες βρίσκουν... προσφορές στη Vista! Το Σάββατο μπορείτε να κερδίσετε €100 bonus στο Εργοτέλης - Ολυμπιακός (20:30), με επιστροφή χρημάτων αν σημειωθούν τουλάχιστον 5 γκολ στον αγώνα. Την Κυριακή επιμένουμε στη Super League και από την Κρήτη πάμε Θεσσαλονίκη, για το ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (20:30) με νέα προσφορά €100 στα κερδισμένα στοιχήματα, αλλά και επιστροφή χρημάτων αν υπάρχει κόκκινη κάρτα στην Τούμπα.


Η Vistabet.gr σας περιμένει με καθημερινές προσφορές στους μεγάλους αγώνες, εβδομαδιαία bonus επιβράβευσης, Freebets στη σελίδα στο Facebook (link: https://www.facebook.com/Vistabet.gr), εξυπηρέτηση πελατών 24/7, ενώ θα παίζετε χωρίς να κρατηθεί ΠΟΤΕ προμήθεια στις καταθέσεις σας!

Στη Vistabet.gr το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά και με τον νόμο και επειδή όλοι παίζουν εδώ, η Vista δίνει για όλους τους νέους παίκτες bonus εγγραφής 100% ως €100!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger