Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Στο Πήλιο bloggers και συγγραφείς απ΄όλο τον κόσμο


ΠΗΛΙΟ
Στο Πήλιο βρίσκεται από χθες αντιπροσωπεία bloggers και συγγραφείς απ΄όλο τον κόσμο που βρίσκονται στην Ελλάδα φιλοξενούμενοι του Υπ. Τουρισμού. Στο Πήλιο σήμερα αντιπροσωπεία των bloggers
Όπως έκανε γνωστό και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ξενοδόχων κ. Κ. Λεβάντης, “ήδη οι ταξιδιωτικοί bloggers συμμετείχαν στο ετήσιο διεθνές συνέδριο Travel Bloggers Exchange-TBEX Europe 2014 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και σήμερα θα επισκεφθούν τον Βόλο και το Πήλιο.

Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΑΓΝΗΣΊΑΣ έχει φροντίσει για το 2 ήμερο πρόγραμμά τους στο Πήλιο σε συνεργασία με τον ΕΟΤ ο οποίος έχει αναλάβει και την συν διοργάνωση και οικονομική στήριξη, του ταξιδίου τους στο Πήλιο , ενώ θα συναντηθούν με
τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Βόλου κο Θάνο Θεωδόρου και τον Δήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου κο Κουτσάφτη Παναγιώτη.
Σήμερα θα γευματίσουν σε τσιπουράδικο στο Βόλο γνωρίζοντας και δοκιμάζοντας τις γεύσεις των τσιπουρομεζέδων ενώ το βράδυ
Αύριο θα περιηγηθούν στο Πήλιο και θα επισκεφθούν την Γιορτή του κάστανου στον Κισσό και τα παραδοσιακά χωριά στο Πήλιο.
Την ομάδα των Βloggers συνοδεύει η κα Δικάρου Βίκυ υπάλληλος του ΕΟΤ.
Η κυρία Κεφαλογιάννη με αφορμή την επίσκεψη των των bloggers και συγγραφέων δήλωσε ότι «το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ επενδύουν συστηματικά στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα και επικοινωνούν με τη διεθνή κοινότητα, στέλνοντας αυθεντικές εικόνες και εμπειρίες από την Ελλάδα με σημαντικό βαθμό διάδρασης από το κοινό, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία της, με αφορμή το γεγονός, ότι οι δύσκολες ημέρες για την Αθήνα έχουν τελειώσει.»
θα δοκιμάσουν την Γαστρονομία της περιοχής σε εστιατόριο του Βόλου.
Εντυπωσιακή ήταν σε εθνικό επίπεδο η κινητοποίηση φορέων και επιχειρήσεων προκειμένου να καλυφθούν οι ιδιαίτερες απαιτήσεις της διοργάνωσης.
Το περιεχόμενο και το υλικό που θα δημιουργήσουν οι blogger και θα αφορά την Αθήνα και την Ελλάδα, θα διοχετεύεται για μήνες μετά τη διοργάνωση στα δημοφιλέστερα διαδικτυακά κανάλια, ανοίγοντας την προοπτική προσέγγισης δυνητικών επισκεπτών στη χώρα.
Άλλωστε, εκτός από τους blogger, στο συνέδριο συμμετείχαν και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, ενώ το περιεχόμενο που θα δημιουργηθεί θα διαρρέει μέσα από όλα τα δημοφιλή social media όπως facebook, pinterest, Google+ αλλά και σε νέες υπό ανάπτυξη πλατφόρμες, όπως το Hello.
Οι bloggers αυτοί προέρχονται από τουλάχιστον 50 χώρες του εξωτερικού και για την ξενάγησή τους στην Αθηνα και σε όλη την Ελλάδα έχουν διαμορφωθεί πάνω από 70 ειδικές προτάσεις περιηγήσεων, προκειμένου να καλυφθούν όλα τα γούστα και όλα τα σημεία της πόλης που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.
Μετά τη λήξη του συνεδρίου θα ακολουθήσουν ταξίδια εξοικείωσης των blogger σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως στο Πήλιο/Βόλο, στην Πελοπόννησο και στην Ήπειρο, ενώ το visitmeteora θα διοργανώσει ταξίδι εξοικείωσης στα Μετέωρα, το TCB στη Θεσσαλονίκη καθώς και μία κρουαζιέρα στις Κυκλάδες από την Louis Cruises.
Το ΤΒΕΧ διοργανώθηκε από τον δήμο Αθηναίων, το Υπουργείο Τουρισμού, την Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), το Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB) και με συνδιοργανωτή τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ)”.
 http://magnesianews.gr/magnisia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger