Από τον Βασίλη Μπόνιο
Αναρωτιέται κανείς αν μια χούφτα φρικιά της πολιτικής που βρίσκονται στις θέσεις που κατέχουν χάρη στον μαλάκα λαό, έχουν το δικαίωμα να αφήνουν την χώρα, στην πιο καταραμένη συγκυρία της νεώτερης ιστορίας της, χωρίς εναλλακτική λύση.
Ποιος τούς δίνει το δικαίωμα αυτό, όταν μάλιστα η ελληνική ιστορία κουβαλάει στις αποσκευές της έναν αιματηρό εμφύλιο;
Ποιος δίνει το δικαίωμα στον Κουτσούμπα να παριστάνει τον καθαρόαιμο κομμουνιστή, ο οποίος κρατάει καλά κρυμμένη την ISO του αμόλυντου κομμουνιστή στα έγκατα του Περισσού;

Οτι έκανε όλα αυτά τα χρόνια και η κολλημένη στην πολυθρόνα της Παπαρήγα, την ίδια στιγμή που έστελνε τους ΚΝΙΤΕΣ να πουλάνε κουπόνια στην Siemens του Χριστοφοράκου.
Αυτό που κατάφεραν οι ηγεσίες του ΚΚΕ ήταν τελικά να πουλήσουν τον 902 στον Βρυώνη για να κάνει εκπομπές ο Μενέλος Φουρθιώτης και να τρίζουν τα κόκκαλα του Αρη Βελουχιώτη.
Αυτό που κατάφερε ο Κουτσούμπας και η Παπαρήγα ήταν αξιοπρεπείς αγωνιστές όπως ο Νίκος Μπογιόπουλος να εξαναγκασθούν να δουλεύουν στο ραδιόφωνο του Χατζηνικολάου για να ζήσουν και να διαφημίζουν τη "Real Remos news", το υαλουρονικό οξύ, το μπεσέλ προακτιβ και το πούτσο κλαίγανε.
Είναι κατόρθωμα αυτό ρε κολλημένε Κουτσούμπα;
Και τι διαφορά νομίζεις ότι έχεις εσύ από τους φανατικούς ηγέτες  του Ισλάμ που δηλητηριάζουν με μίσος τον στρατό τους;
Πόσες γενιές ιδεολόγων κομμουνιστών θα θυσιασθούν για να ικανοποιήσουν το κομματικά ορθό που εσύ (η Παπαρήγα και διάφορα αραχνιασμένα πουρά του Περισσού) έχεις την εντύπωση ότι κατέχεις;
Τα ίδια σκατά και στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν μπορούν να πληρώσουν τους εργαζόμενους στο ΚΟΚΚΙΝΟ ενώ την ίδια στιγμή φιλιούνται και αγκαλιάζονται με τον εργατοπατέρα Καλφαγιάννη της εκπορνευμένης από όλες τις κυβερνήσεις ΕΡΤ.
(Δεν περιμέναμε κάποιον διανοούμενο να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους της κρατικής τηλεόρασης που την έπαιρναν παρτούζα όλοι οι "αρμόδιοι" υπουργοί-ο Καλφαγιάννης είναι το "πρόσωπο" της ΕΡΤ και ο καθρέφτης της εγχώριας δημοσιογραφίας. Ο Καλφαγιάννης και ο πολυθεσίτης Μιχόπουλος που στελεχώνουν τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ)
Τα ιδια σκατά και τους ΑΝΕΛ που κάποια στιγμή ο Καμμένος την ψώνισε και πήγαινε στις Κουρσεβέλ δίνοντας το δικαίωμα στους από κάτω να βράζουν στο ζουμί τους και παρ΄ολίγο να διαλύσουν το μαγαζί.
Τα ίδια σκατά και ο Σταύρος Θεοδωράκης που έδιωξε από το μαγαζί τον Νίκο Δήμου επειδή έγραψε το αυτονόητο: Oτι δεν μπορεί ένας ολόκηρος λαός να στέλνει C-130 για να φέρει την φλόγα ενός αναπτήρα Bic από τα Ιεροσόλυμα. Και είναι κατάντια για τον Θεοδωράκη να τον έχει εγκαταλείψει ο Δήμου και να ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους καιροσκόπους Τατσόπουλο και Ψαριανό.
Παρόλα αυτά ο Τσίπρας, ο Κουτσούμπας, ο Καμμένος και ο Θεοδωράκης ΜΑΖΙ θα μπορούσαν να είναι μια κάποια αξιοπρεπής απάντηση απέναντι στην διαρκή ταπείνωση ενός ολόκληρου λαού (τον οποίο ετοιμάζονται για μια ακόμη φορά να ματώσουν οι Τούρκοι), στην οποία προχωρά συστηματικά η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Κυβερνήσεις, οι οποίες αρνούνται να προχωρήσουν σε πραγματικές μεταρρυθμίσεις και σε περιορισμό του πελατειακού κράτους και το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν χαράτσια, να πετσοκόβουν ζωές και να φτωχοποιούν τον λαό. Ποιος θα κάνεις τις μεταρρυθμίσεις; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τον έχει χρεωμένο ο Χριστοφοράκος στα μαύρα κατάστιχα της Siemens;
Δεν έχουν δικαίωμα οι Τσίπρας, Κουτσούμπας, Θεοδωράκης και Καμμένος να μην τα βρουν σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν οι οικογένειες που κοιμούνται στα αυτοκίνητα και μια εναλλακτική λύση-έστω κι αν αυτή αποδειχθεί φιάσκο.
Δεν μπορούν να στερούν, με τις μεταξύ τους κόντρες, από την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών την Ελπίδα.
Αυτό είναι ανιστόρητο, ανήθικο, άνανδρο, αντιστοιχεί με εθνική προδοσία.
Ο καθένας από τους Τσίπρα, Κουτσούμπα, Θεοδωράκη και Καμμένο δεν είναι τίποτε από μόνος του.
Υπάρχει χάρη στους πολίτες που τους εμπιστεύονται-όπως τον Σεφερλή οι θαυμαστές του.
Σεφερλήδες είναι οι πολιτικοί μας ηγέτες-καθ΄εικόνα και ομοίωση όλων εμάς των υπολοίπων που μοιάζουμε με τον Σεφερλή και στους καθρέφτες μας βλέπουμε τον Κλούνευ.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι ζητά από τους Τσίπρα, Κουτσούμπα, Καμμένο και Θεοδωράκη να τα βρουν.
Τούς συμβουλεύουμε να πάρουν πολύ σοβαρά την πρότασή μας...