Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ.

Κύριοι,
Σήμερα στις 11,30 π.μ. εξελίχτηκε ένα απίστευτο κυνηγητό, ανάμεσα σε δύο μεγαλόσωμους άντρες και μερικών παιδιών στην στάση ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.
Τρομοκρατημένα νεαρά κορίτσια έτρεχαν προς το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και πίσω τους οι δύο άντρες προσπαθούσαν να τα πιάσουν με άγριες διαθέσεις , προσπαθούσα να καταλάβω γιατί δύο μεγαλόσωμοι άντρες καταδίωκαν με τόσο απίστευτο μένος τα κορίτσια, μέχρι που του ενός άνδρα έπεσε από τα χέρια του στο δρόμο το μπλοκάκι  που έκοβε πρόστιμα. Τότε κατάλαβα ότι οι δύο άντρες ήταν (κυνηγοί κεφαλών) του ΟΣΥ, που καταδιώκουν τα Ελληνόπουλα που κουβαλούσαν τις σχολικές τους τσάντες που ενδεχομένως είτε οι γονείς τους είναι άνεργοι, ή αυτά δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν εισιτήριο και τράπηκαν σε φυγή απελπισίας …….Αδιαφορώντας παντελώς για το αν θα υποστούν κάποιο ατύχημα αφού οι δύο (κυνηγοί κεφαλών) τους καταδίωκαν με αποφασιστικότητα και πάθος για να τα συλλάβουν.ΠΡΟΣΕΞΤΕ χωρίς την παρουσία αστυνομικού στο (ξέφραγο αμπέλι)…!!!!!!  

Αν δεν του είχε πέσει το μπλοκάκι του ενός και να μπερδευτούν, ποιος ξέρει αν δεν θα είχαμε πάλι κάποιο ατύχημα σαν αυτό που είχε το άτυχο Ελληνόπουλου που το καταδίωξαν άλλοι (κυνηγοί κεφαλών) μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ…… Φαίνετε ότι κιόλας το έχετε ξεχάσει… Εσείς στον ΟΣΥ, ότι όλη η ΕΛΛΑΔΑ θρήνησε το παλικάρι Μας ….ή δεν σας ενδιαφέρει καθόλου η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ αφού στο (ξέφραγο αμπέλι ) δεν νοιάζεται κανένας, μήπως νομίζετε ότι όλοι είναι αποχαυνωμένοι  εξαιτίας των δυσβάσταχτων οικονομικών πιέσεων από πολιτικούς που επιβάλουν ενώ αντιθέτως επιδοτούν εγκληματίες ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ….;;;;;;;;  
Η ηγεσία του ΟΣΥ συνεχίζει να στέλνει τους (κυνηγούς)  περιπολίες δύο δύο , ώστε να μην ξεφύγει κανένας δυστυχής, αφού είναι αποφασισμένοι κατόπιν οδηγιών και σεμιναρίων, να καταδιώξουν με σχέδιο μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ τα απροστάτευτα παιδιά Μας.
Περιμένετε να θρηνήσουμε και άλλο παιδί Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ….;;; Δεν σας έφτανε ο ΘΑΝΑΤΟΣ του Παλικαριού …;;;;;;;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ για ένα εισιτήριο…;;;;
Είσαστε αδίστακτοι, αφού για ένα ευρώ καταδιώκετε μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ τα παιδιά Μας. Αν είχε σκοτωθεί ένα παιδάκι σήμερα τι θα κάνατε ….;;;;;θα ζητάγατε ΣΥΓΝΩΜΗ…..;;; Οι περισσότερες οικογένειες είναι άνεργες , έχετε καθόλου ανθρώπινα αισθήματα για να φερθείτε με αξιοπρέπεια …;;;; Νομίζετε ότι έχουμε ξεχάσει τον ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ΜΑΣ …;;;;; Όταν έδωσα την Νομοθεσία για τους (ανάπηρους) ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ στην γραμματέα σας ΚΑ. Α. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ για να σας θυμίσω ότι ενώ εσείς καταδιώκετε τα παιδιά Μας για ένα εισιτήριο, οι πολιτικοί ψηφίζουν νομοσχέδια υπέρ των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ……Ούτε καν μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε αλλά, με στείλατε στους πολιτικούς να διαμαρτυρηθώ …….ΑΙΣΧΟΣ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ…….. Δηλαδή όλα τα ΜΜΕ, αν θα σκοτωθεί και άλλο Ελληνόπουλο θα ξυπνήσουν …;;;; Δεν τους φτάνει μία καταγγελία για να αντιδράσουν ανθρώπινα…;;;;;; Ώστε να αποσυρθούν οι (κυνηγοί κεφαλών)..;;;;          

1.    Όταν ζήτησα τον λόγο από τους δύο μεγαλοσώμους άντρες για να τους σταματήσω από την καταδίωξη των παιδιών, μου δήλωσαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία και θα μου κάνουν μήνυση, για αυτό σας στέλνω αυτή την επιστολή για να σας δώσω τα στοιχεία μου , ώστε να μου κάνετε μήνυση που έσωσα τα παιδάκια από τα νύχια τους. Στο παρελθόν μου έχετε εξηγήσει ποιοι είστε και δεν μου κάνετε εντύπωση πλέον. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ. Και καλώ τα ΜΜΕ να ξυπνήσουν πριν θρηνήσουμε και άλλο παιδί από τους (κυνηγους-κεφαλών)…!!!!!! Αντιδράστε..!!!!  

2.    Με εκτίμηση

3.    Παναγιώτης Σπίνουλας.

4.      

5.     Σοκ από τον θάνατο 18χρονου που πήδηξε από τρόλεϊ γιατί ...

o   14 Αυγ 2013 - ... στο Περιστέρι που συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης για το θάνατοτου. .... λεωφορείο, μετρό (μετρό κάπωνς πιο συμμαζεμένη η κλεψιά) Κι όταν ρώτησα... Μην χτυπάς το εισητήριο, χτύπα τον ελεγκτή, σου έρχεται φθηνότερα. ... για παρανομη πρόσωπο κράτηση το παιδι σίγουρα δεν πηδηξε χαζο ειναι κατι  ...
 
From: Mountzouri Amalia [mailto:grgdy@ethel.gr]
Sent: Wednesday, August 21, 2013 3:44 PM
To: Pangiotis Spinoulas
Cc: Moraitis Dimitrios; Vourtsis Georgios
Subject: RE: Αίτηση για επανεξέταση προστίμου

Αξιότιμε κύριε Σπίνουλα,

Σας ενημερώνουμε ότι το από 08.08.2013 e-mail σας, το οποίο έλαβε Αριθ. Πρωτ. Γραμματείας Διοίκησης 456/08.08.2013, και αφορά την επανεξέταση του Αιτήματος σας  από την αρμόδια Επιτροπή της Ο.ΣΥ. Α.Ε., προωθήθηκε στις 14.08.2013   στην αρμόδια Δ/νση Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου της εταιρείας  για τυχόν περαιτέρω ενέργειες.

---------------------------------------------------------------------------
ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ
Προϊσταμένη Γραμματείας Διοίκησης
version 3 osy2 - Copy
Παρνασσού 6  Αγ.Ι.Ρέντης  Τ.Κ.:18233
Τηλ: 210 4270742, 210 4922074 2104922187     Fax:210 4922147
e-mail: grgdy@ethel.gr  web site: http://www.ethel.gr

From: Pangiotis Spinoulas [mailto:anthisi@otenet.gr]
Sent: Thursday, August 08, 2013 1:39 PM
To: Mountzouri Amalia
Subject:
Αίτηση για επανεξέταση προστίμου

ΠΡΟΣ : ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
              ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ
              ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΟΙΝΟΥ-ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

Υπόψη : Αξιότιμης κας. ΑΜΑΛΙΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ

ΑΠΟ :  Παναγιώτη Σπίνουλα

ΘΑΜΑ : ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΑΡΙΘ.0263944,ΣΕΙΡΑΣ Γ Π.Β.Π.Ε.Π.

Αξιότιμοι Κύριοι,
Το έτος 2010 επιβλήθηκε πρόστιμο (βλέπε σχετ. ειδοποίηση) στον τότε ,φοιτητή γιό μου από την υπηρεσία σας , λόγω των δυσμενών οικονομικών συγκυριών όπου είχα περιέλθει αφού ήμουν άνεργος ,με αποτέλεσμα να μην έχω την δυνατότητα να στηρίξω οικονομικά τον φοιτητή γιό μου, όπως χιλιάδες  γονείς παρακολουθούν ανίσχυροι  ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ   , τα παιδιά τους να υποσιτίζονται και πολλές φορές , να μαθαίνουν από άλλους ότι, λιποθύμησαν από την ΠΕΙΝΑ…!!! Μέσα στις αίθουσες των σχολείων …!!!
Ενώ αντιθέτως στην ίδια υπερχρεωμένη (για αιώνες )  χώρα , οι αξιότιμοι Έλληνες πολιτικοί βλέπουν τα δικά τους τα παιδιά να χαίρονται και να ευημερούν χωρίς ΠΟΤΕ να τους λείψει το βασικότερο αγαθό που είναι η ΤΡΟΦΗ τους , αυτό το δηλώνω με το χέρι στην καρδιά χωρίς ποτέ προς Θεού να επιθυμώ να έχουν την ίδια τύχη.
Δηλαδή , την τύχη των οικογενειών που βιώνουν την εξαθλίωση ,την τύχη των οικογενειών που είναι όλοι άνεργοι και δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ούτε ένα γάλα …!!! ή να ανταποκριθούν σε χρέη.
Γιατί , τι φταίνε τα παιδιά  ΜΑΣ ;  
Τα παιδιά Μας είναι το μέλλον της Ελλάδας κανένα δεν πρέπει να στερηθεί τουλάχιστον τα βασικά , όπως  είναι η τροφή , η στέγη ,  η φροντίδα , η μόρφωση και τέλος η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ .     
Δεν είχα λοιπόν  την οικονομική ευχέρεια να ανταποκριθώ στην καταβολή του προστίμου αφού δεν είχα εισροές , επιπλέον επειδή στην εφορία είχαν κάνει λάθος δεν μου είχαν δώσει την βεβαίωση διακοπής (βλέπε σχετ. Βεβαίωση Διακοπής ) ,  με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αποδείξω την πραγματική –οικονομική μου κατάσταση σε κανέναν…. Ούτε να ισχυριστώ ότι είμαι άνεργος . Έτσι , δεν προσήλθα στην υπηρεσία σας αφού , δεν είχα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να το αποδείξω ώστε να αντιμετωπιστεί τυχόν αίτημά μου με ευνοϊκότερες ρυθμίσεις.     
Ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα ,με την μόνη διαφορά ότι, είμαστε πλέον όλοι Άνεργοι στην οικογένειά μου (βλέπε σχετ. κάρτες Ανεργίας και κάρτα ανεργίας ).
Το 2013 ενημερώθηκα από την ΔΟΥ Παλλήνης , για το ποσό του προστίμου, αμέσως …Προσήλθα στην υπηρεσία σας για να ενημερωθώ για την διευθέτηση  του χρέους μου.
Με την από με αριθ.πρωτ. 8078—05/04/20143 αίτησή μου (βλέπε σχετ.αίτηση) ζήτησα να πληρώσω το ποσό με έκπτωση.
Η επιτροπή μετά από διερεύνηση του αιτήματός μου και όλων των σχετικών δικαιολογητικών , με ενημέρωσαν με την από με αριθ.πρωτ. 13598/84691—31/05/2013 απαντητική επιστολή τους  ότι ,απορρίφθηκε το αίτημά μου επειδή …Δεν μπορούν να το διαγράψουν !!!
Παρακαλώ πολύ  , να εξετάσετε ξανά το αίτημά μου , γιατί, ΠΟΤΕ … ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ !!!
ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ,λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουμε περιέλθει οικογενειακώς.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σπίνουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger