Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μόνη της και όλοι σας!

Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής η ΑΕΚ είχε τη στήριξη 25.000 (και βάλε) φιλάθλων της και από το πρώτο κιόλας ματς η Ένωση κοντράρει τη Σούπερ Λιγκ στους αριθμούς των εισιτηρίων.
Η δίψα των οπαδών της ΑΕΚ είναι τέτοια που αν κάποιος δεν ήξερε σε τι κατηγορία αγωνίζεται η ομάδα, θα έλεγε ότι παίζει στη Σούπερ Λιγκ αφού από την πρώτη κιόλας εντός έδρας αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για τη Football League πάνω από 25.000 κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ.
Ο κόσμος της Ένωσης δημιούργησε για άλλη μια φορά εκπληκτική ατμόσφαιρα δίνοντας βροντερό «παρών» στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, την ίδια ώρα που στις πρώτες έξι αγωνιστικές στη Σούπερ Λιγκ δεν έχουν κοπεί περισσότερα από 18 χιλιάδες εισιτήρια.
Με λίγα λόγια έχουν κοπεί 7.000 λιγότερα εισιτήρια απ'όσο κόσμο είχε στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα ο μέσος όρος προσέλευσης κόσμου στις 6 αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ είναι περίπου 29.000, δηλαδή 4 χιλιάδες παραπάνω απ'όσους βρίσκονταν χθες στο ΟΑΚΑ.
Αν συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς οι ΑΕΚτζήδες τότε, πολύ σύντομα η Ένωση θα κόβει σε κάθε αγωνιστική τόσα εισιτήρια (και παραπάνω) απ'όσα θα κόβουν μαζί όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ.
Δείτε αναλυτικά τους μ.ο. προσέλευσης ανά αγωνιστική:
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
1η αγωνιστική: 27.905  (ΠΑΟΚ κεκλεισμένων)
2η αγωνιστική: 19.266 (Παναθηναϊκός κεκλεισμένων)
3η αγωνιστική: 28.067 (ΠΑΟΚ κεκλεισμένων)
4η αγωνιστική: 35.171
5η αγωνιστική: 30.299
* 7η αγωνιστική: 34.500 (κατά προσέγγιση)
* Στην 7η αγωνιστική δεν υπάρχουν στοιχεία για τα παιχνίδια: Νίκη Β.-Πανθρακικός, Εργοτέλης-Ολυμπιακός και Καλλονή-Κέρκυρα, ενώ το Πανιώνιος-ΠΑΣ θα διεξαχθεί σήμερα. Ως προσέλευση στα τρία πρώτα υπολογίστηκε ο μ.ο. της φετινής σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger