Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ρούχα για απόρους συγκεντρώνουν εθελοντές στη Σκόπελο

Ρούχα για απόρους συγκεντρώνουν εθελοντές στη ΣκόπελοΕντονη δραστηριότητα αναπτύσσουν οι εθελοντές της Σκοπέλου, συγκεντρώνοντας, για μια ακόμη φορά, ρούχα για όσους τα έχουν ανάγκη. Οι εθελοντές απευθύνουν κάλεσμα στην τοπική κοινωνία να συνδράμουν την προσπάθεια, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, 5-7 μ.μ. στον Ορφέα.
Ο απολογισμός δράσης της περσινής χρονιάς, αλλά και της προηγούμενης τετραετίας στο σύνολό της, είναι πλούσιος και στόχος είναι η συνέχιση των προσπαθειών που έχουν πραγματοποιηθεί με πολύ μεγάλη ευαισθησία.
Παράλληλος στόχος είναι η περαιτέρω στήριξη του Συλλόγου Παραπληγικών της Λαμίας, αλλά και οι ανήμποροι ηλικιωμένοι του νησιού, που έχουν ανάγκη στήριξης από τους νεότερους.

Στις συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, η δραστήρια ομάδα που ανέλαβε δράση πριν από τέσσερα χρόνια, συνεχίζει με τον ίδιο πάντα ζήλο, και ανάλογη ευαισθησία τις κοινωνικές της πρωτοβουλίες, που έχουν ως αποδέκτες δεκάδες αναξιοπαθούντα μέλη της τοπικής κοινωνίας.
Η πολυμελής ομάδα ανασυντάσσει τις δυνάμεις της, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στην τοπική κοινωνία να πλαισιώσει την εθελοντική προσπάθεια, που είναι καρπός προσφοράς και πνεύματος ομαδικής συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger