Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Σποράδες 37,5 εκατ. ευρώ ο Αγγλικός... τζίρος για το νησί της Σκιάθου


37,5 εκατ. ευρώ ο Αγγλικός... τζίρος για το νησί της ΣκιάθουΑπαντά η Ενωση Ξενοδόχων του νησιού σε σχόλια σχετικά με συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις
Στα 37,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως υπολογίζεται ο τζίρος που αφήνουν οι Αγγλοι τουρίστες στη Σκιάθο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου. Συγκεκριμένα στο νησί γίνονται κάθε χρόνο περίπου 75.000 αφίξεις με μέσο όρο 10 διανυκτερεύσεις κατά άτομο και τα χρήματα που ξοδεύει υπολογίζονται σε 50 ευρώ ημερησίως σε διαμονή, φαγητό, εστίαση και διασκέδαση.
Με αφορμή σχόλια που προκλήθηκαν στη Σκιάθο από τη συμμετοχή των Δήμων και της Περιφέρειας στις Διεθνείς Εκθέσεις, η Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου έδωσε στη δημοσιότητα τα παραπάνω στοιχεία, προκειμένου να δείξει τη σημασία που έχουν οι εκθέσεις για την προβολή του νησιού.
Η Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου αναφέρει ότι είναι αρωγός σε τέτοιου είδους προσπάθειες και τις στηρίζει απόλυτα καθώς τις θεωρεί αναγκαίες. «Θέλουμε να επισημάνουμε πως μέσα από τη συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις προβάλλεται και διαφημίζεται ο κάθε προορισμός. Σημαντικές συναντήσεις με tour operators, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες κρουαζιερόπλοιων είναι μόνο μερικά από όσα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια των εκθέσεων. Επίσης στις εκθέσεις σημαντικό στοιχείο είναι η  συμμετοχή του κόσμου, γιατί μαθαίνει το νησί μας. Για τους παραπάνω λόγους η συμμετοχή στις εκθέσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα κρίνεται πολύ σημαντική», καταλήγει η ανακοίνωση της Ενωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger