Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η πίσω της όψη Sofia Vergara: Και οι Θεές έχουν κυτταρίτιδα

Sofia Vergara: Και οι Θεές έχουν κυτταρίτιδα

Ομως ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι, που είναι σκληρός και ανελέητος, μας παρουσίασε μία πίσω όψη με αρκετή κυτταρίτιδα και χαλάρωση παρόλο που ήταν κρυμμένη μέσα στο κολάν

Την πίσω όψη της εκρηκτικής Sofia Vergara απαθανάτισαν αυτές τις μέρες οι παπαράτσι, την ώρα που εκείνη έμπαινε στο αυτοκίνητό της μετά από το γυμναστήριο. Η 42χρονη Κολομβιανή ηθοποιός είναι δημοφιλής στον αντρικό πληθυσμό σε όλον τον κόσμο για τις σέξι και ολίγον πληθωρικές αναλογίες της. Ομως ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι, που είναι σκληρός και ανελέητος, μας παρουσίασε μία πίσω όψη με αρκετή κυτταρίτιδα και χαλάρωση παρόλο που ήταν κρυμμένη μέσα στο κολάν.

Και αυτή είναι αλήθεια ακόμα και για τις Θεές του Hollywood που το ρετούς των στημένων φωτογραφιών τους είναι το πρώτο που ζητούν. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε και άλλες φωτογραφίες της πανέμορφης-κατά τα άλλα- πρωταγωνίστριας της κωμικής τηλεοπτικής σειράς του ABC “The Modern Family” για να επιβεβαιώσουμε αυτό που είδαμε στις πρόσφατες φωτογραφίες της.

Σιγά βέβαια μην κάτσει να σκάσει η κυρία Vergara με όλα αυτά, η οποία είναι καλά καθισμένη εδώ και τρία χρόνια στο θρόνο της πρώτης θέσης της λίστας του οικονομικού περιοδικού “Forbes” με τις πιο ακριβοπληρωμένες τηλεοπτικές ηθοποιούς. Πόσα πρόσθεσε στον τραπεζικό της λογαριασμό τη χρονιά που μας πέρασε η Sofia; 37 εκατομμύρια δολάρια. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger