Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΥΠΕΡΚΑΤΑΙΓΙΔΑ !!




Νέα ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από αργά το μεσημέρι και κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες της ημέρας, με ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές, τα φαινόμενα ίσως να προκαλέσουν και καταστροφές, μιας και θα είναι πανίσχυρα. Δείξτε τεράστια προσοχή κατά τις απογευματινές ώρες της ημέρας κυρίως στη βορειοδυτική Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ισχυρές καταιγίδες θα πέσουν κατά τις απογευματινές ώρες, σε περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και πρόσκαιρα και της κεντρικής Μακεδονίας, του Ιονίου Πελάγους, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδα αλλά και της βόρειας Πελοποννήσου.

Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο για σφοδρό χαλάζι στη δυτική Μακεδονία, στη δυτική Θεσσαλία και στην Ήπειρο, κυρίως αργά το απόγευμα.

Σποραδική καταιγίδα, ενδέχεται να σημειωθεί το απόγευμα και στη πόλη της Θεσσαλονίκη, κυρίως όμως στα πιο δυτικά τμήματα της πόλης.

Τις βραδινές ώρες και τα ξημερώματα της Κυριακής, ο καιρός θα παραμείνει άστατος με σποραδικές καταιγίδες και τοπικές βροχές, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία αλλά και στη Στερεά Ελλάδα.

Προσοχή και πάλι το απόγευμα στη βορειοδυτική Ελλάδα, καθώς προβλέπονται ακραία καιρικά φαινόμενα σε αρκετές περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger