Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ερώτηση Μ. Χρυσοβελώνη για τη συντήρηση και τον εξοπλισμό του δικαστικού μεγάρου Βόλου



 ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο skopelos news
Ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Αθανασίου, κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχετικά με τη συντήρηση και τον εξοπλισμό του δικαστικού μεγάρου Βόλου. Συγκεκριμένα η βουλευτής αναφέρει στην ερώτησή της:

«Πρόσφατα εγκαταστάθηκε ακτινογραφικό σύστημα ελέγχου εισερχόμενων στο δικαστικό μέγαρο Βόλου. Την ώρα όμως που δίνονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε τέτοιο εξοπλισμό, το κτήριο συνεχίζει να έχει σοβαρά προβλήματα σε πολύ βασικούς τομείς. Ενδεικτικά αναφέρω την πλημμελή συντήρηση του κτιρίου και την κατάσταση των αποχωρητηρίων που θα μπορούσαν εύκολα να βελτιωθούν με την δαπάνη ενός πολύ μικρότερου ποσού και θα αναβάθμιζε άμεσα την συνολική εικόνα του σήμερα υποβαθμισμένου δικαστικού μεγάρου Βόλου. Συνεπώς ερωτάσθε:

  1. Πόσο στοίχισε το σύστημα ελέγχου εισερχόμενων που εγκαταστάθηκε στο δικαστικό μέγαρο Βόλου; Ποια είναι η προμηθεύτρια εταιρία του εξοπλισμού;
  2. Έχουν προγραμματιστεί για το 2014 και ποιες ακριβώς εργασίες συντήρησης ή επισκευής του κτιρίου; Πότε θα γίνουν και πόσο θα στοιχίσουν;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger