Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Ξεκούρδιστα τα ρολόγια στην ΑΕΚ

Το πρωινό τρέξιμο είναι βάσανο για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης και αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Διαβάστε στο ΑΕΚ1924.gr τι είπε ο Χρήστος Αραβίδης για το ρολόι του γυμναστή και τι απάντησε ο Μπουρουτζίκας
Αρκετά σκληρό πρόγραμμα ακολουθούν οι Κιτρινόμαυροι στα Χάνια του Πηλίου και ειδικά εκείνο των πρωινών προπονήσεων είναι βάσανο για τους παίκτες καθώς μέσα σε όλα έχει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δηλαδή.. και τρέξιμο!
Στη σημερινή πρωινή προπόνηση, οι παίκτες επιστρέφοντας από το χθεσινό απογευματινό ρεπό συνέχισαν από εκεί που έμειναν, με τον γυμναστή , Παναγιώτη Βούλγαρη, να τους «τρέχει» και τον Αραβίδη να... παραξενεύεται.
Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, ο Βούλγαρης φώναζε ανά διαστήματα, «άλλα 2,5 λεπτά» και έπειτα, «άλλο ένα λεπτό» με την ώρα να περνά.
Τη στιγμή που τελείωσε το μαρτύριο και οι Κιτρινόμαυροι πήγαν για νερό ο Αραβίδης φώναξε: «Το ρολόι που έχετε κινέζικο είναι;», με τον Μπουρουτζίκα να απαντά: «Όχι κινέζικο, ποντιακό είναι γι΄αυτό μετράει έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger