Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ο ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ




      Μ. Χρυσοβελώνη: Ας κρατήσουμε τις φιέστες για έργα που ολοκληρώνονται 


«          Δεν μπορώ να δω το λόγο συμμετοχής της απερχόμενης δημάρχου και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας στη χθεσινή τριπλή φιέστα. Πέραν των για μένα ακατανόητων «εγκαινίων» 2 ημιτελών έργων, η επιλογή της χρονικής στιγμής παραπέμπει καθαρά σε δημόσιες σχέσεις και καθόλου στην ουσία του πράγματος.
Γιατί δεν υπάρχει ουσία όταν πανηγυρίζουμε για χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας οι οποίες εγκρίθηκαν με τεράστια καθυστέρηση, όπως αυτή για το ΕΠΑΛ Βελεστίνου που οριστικοποιήθηκε μόλις στις 22/7/2014!

Η παλαιοκομματικής έμπνευσης ενέργεια της κ. Λαϊτσου ίσως να δικαιολογείται από την ανάγκη να προστατεύσει την υστεροφημία της. Σε ό,τι όμως αφορά τον μη απερχόμενο περιφερειάρχη κ. Αγοραστό δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το να κόβει κανείς κορδέλες σε ημιτελή μουσεία και σε σχολεία που δεν υπάρχουν φανερώνει ανυπαρξία πολιτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger