Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Βρετανικά αφιερώματα σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού στη Σκιάθο, Σκόπελο και Κρήτη


Βρετανικά αφιερώματα σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού στη Σκιάθο, Σκόπελο και ΚρήτηΣκιάθος
Τρεις δημοσιογραφικές αποστολές από τη Βρετανία σε Σκιάθο, Σκόπελο και Κρήτη έχουν προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες με στόχο την προβολή του εναλλακτικού τουρισμού στη χώρα μας.
Συγκεκριμένα:

-Στις 22 Αυγούστου έχει προγραμματισθεί η μετάβαση από το Λονδίνο στη Σκιάθο και από εκεί στη Σκόπελο  της δημοσιογράφου κας Katie Burnetts και του φωτογράφου κ.  Ben με σκοπό την προβολή του νησιού, ως προορισμού γαμήλιων διακοπών.  Το αφιέρωμα πρόκειται να  δημοσιευτεί στο βρετανικό γυναικείο περιοδικό Cosmopolitan.
-Στις 3 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματισθεί η μετάβαση από το Λονδίνο στο Ηράκλειο της κας Jeannine Williamson προκειμένου να περιηγηθεί στην Κρήτη και να προβάλει την αρχαιολογική και πολιτιστική κληρονομιά του νησιού. Το άρθρο θα δημοσιευτεί στο έγκριτο τουριστικό περιοδικό Weekly.
-Στις 7 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματισθεί η μετάβαση από το Λονδίνο στα Χανιά του κ. James Spender προκειμένου να περιηγηθεί στην Κρήτη και να προβάλει το νησί ως ιδανικό προορισμό για ποδηλατικό τουρισμό. Το άρθρο θα δημοσιευτεί στο Cyclist, περιοδικό εξειδικευμένο στην ποδηλασία.
Τα κόστη της αεροπορικής μετάβασης και επιστροφής για τα πραγματοποίηση των τριών  δημοσιογραφικών αποστολών θα καλύψει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger