Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Αεροδιακομιδή 45χρονης Αθηναίας μετά από παρ’ ολίγον πνιγμό ενώ κολυμπούσε στην παραλία Στενή Βάλα Αλοννήσου.

Αεροδιακομιδή 45χρονης Αθηναίας μετά από παρ’ ολίγον πνιγμόΧωρίς τις αισθήσεις της διακομίστηκε χθες με στρατιωτικό ελικόπτερο της Νέας Αγχιάλου στο Βόλο μία 45χρονη Αθηναία, η οποία στις 2 το μεσημέρι παρ’ ολίγον να πνιγεί ενώ κολυμπούσε στην παραλία Κατερίνα Βάλα Αλοννήσου.
Αγνωστο για ποιο λόγο η 45χρονη αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και βούλιαξε στη θάλασσα. Στην παραλία υπήρχε πολύς κόσμος που σοκαρίστηκε. Ο σύζυγός της που την αντιλήφθηκε αμέσως την ανέσυρε έγκαιρα στην ακτή και τις έδωσε τις πρώτες βοήθειες.
Για την αντιμετώπιση του επείγοντος περιστατικού κινητοποιήθηκε ο γιατρός από το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και βέβαια το Κεντρικό Λιμεναρχείο.

Η γυναίκα τοποθετήθηκε στο φορείο των πυροσβεστών ενώ ο γιατρός προσπαθούσε να τη συνεφέρει. Από το Λιμενικό έγινε επίταξη ταχύπλοου σκάφους ιδιώτη και η 45χρονη μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο.
Λόγω της κρισιμότητας της υγείας της 45χρονης κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή στο Βόλο με στρατιωτικό ελικόπτερο που απογειώθηκε από τη Νέα Αγχίαλο μετά από έκκληση στο ΕΚΑΒ Αθηνών.
Τελικά η 45χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου το απόγευμα. Εισήχθη στα Επείγοντα Περιστατικά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο για προληπτικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger