Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ζίμπρου Κισινάου – ΠΑΟΚ 1-0: Και τώρα… τρέχει (photos)

Έπαιξε με τη… φωτιά και κάηκε ο ΠΑΟΚ που ηττήθηκε 1-0 από τη Ζίμπρου στο Κισινάου κυνηγώντας την ανατροπή στην Τούμπα.
Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι έδωσε ο ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν και η αλήθεια είναι πως δεν έδειξε έτοιμος για το Ευρωπαϊκό ραντεβού με τη Ζίμπρου Κισινάου. Αντιμετωπίζοντας μία ομάδα σαφώς κατώτερη, έδειξε μέτρια εικόνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να γνωρίσει την ήττα με 1-0 και πλέον να κυνηγάει την ανατροπή σε μία εβδομάδα στην Τούμπα έτσι ώστε να μη γνωρίσει τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τους Μολδαβούς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε καλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και πίεσε την αντίπαλό της έχοντας στο πρώτο δεκάλεπτο τρία κόρνερ, χωρίς κάποιο από αυτά να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία για γκολ.
Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον «δικέφαλο» να έχει τον έλεγχο και την κατοχή, χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία. Μοναδική εξαίρεση, η φάση του 39ου λεπτού όταν ο Κατσικάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Ρούσου.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν σαφώς χειρότερη. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη δεν είχαν ψυχραιμία στην επίθεση και μόλις πλησίαζαν στην αντίπαλη περιοχή έπαιρναν επιπόλαιες αποφάσεις και έτσι δεν υπήρξε καμία σπουδαία ευκαιρία.
Κάτι που πλήρωσαν οι Θεσσαλονικείς στο 79’ όταν ο Μπούργκιου από κόρνερ πήδηξε μόνος του στην περιοχή του ΠΑΟΚ και νίκησε τον Γλύκο για να κάνει το 1-0 και να δώσει τη νίκη στους Μολδαβούς που θα έρθουν σε μία εβδομάδα στην Τούμπα με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς για να κρατήσουν το προβάδισμα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα, καθώς στο 90' ο Αλεξέεφ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger