Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

SuperLeague… ήρθαμε


Χίλια μπλουζάκια σε μπλε απόχρωση έγιναν καπνός χθες μέσα σε λίγες ώρες και θα φορεθούν σήμερα στο Πανθεσσαλικό, έχοντας ως κεντρικό σύνθημα...«SuperLeagueήρθαμε».
Η Νίκη Βόλου μετά από 48 χρόνια επιστρέφει και πάλι στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία και θέλει μόνο έναν βαθμό σήμερα κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για να γιορτάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 90α γενέθλια.

Μετά την εκπληκτική πορεία στα playoffs της FootballLeague, οι κυανόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα από το όνειρο και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χαλάσει η αποψινή γιορτή. Μπορεί η σέντρα του παιχνιδιού να έχει προγραμματιστεί για τις 6μ.μ., ωστόσο όλοι σκέφτονται τι έχει να γίνει αργότερα και μετά τη λήξη του παιχνιδιού.
Ο κόσμος της Νίκης Βόλου ζει και αναπνέει μετά το παιχνίδι στα Ψαχνά για τη σημερινή μέρα, περιμένοντας και πάλι να βγει στους δρόμους, έχοντας ως λάφυρο την άνοδο, η οποία μπορεί να άργησε, ωστόσο δεν παύει να έχει γλυκιά γεύση και έντονο το κυανόλευκο χρώμα, όπως τα χίλια μπλουζάκια που διένειμαν χθες τα μέλη του BlueClub«Παναγιώτης Ντοκούζης».
Από την άλλη η τεχνική ηγεσία και ο Αλέκος Βοσνιάδης συνιστά ψυχραιμία στους ποδοσφαιριστές του, μιας και για να κλειδώσει και μαθηματικά η άνοδος θα χρειαστεί έστω ένας βαθμός. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση της κατάκτησης της πρώτης θέσης, μιας και η Κέρκυρα φιλοξενείται σήμερα από τον Αιγινιακό με τους Φαίακες να έχουν 28 βαθμούς, τη Νίκη Βόλου να ακολουθεί στους 26 και να έχει το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας, λόγω τους εκτός έδρας γκολ από τον Ισαάκ.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός Βόλου που βρίσκεται στους 24 και παίζει σήμερα στα Χανιά, θα επιθυμούσε ήττα της Νίκης Βόλου και δικό του διπλό επικράτησης, μιας και στην ισοβαθμία (με 27 βαθμούς) το πλεονέκτημα έχει η Νίκη.
Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με ένα τελευταίο χαλάρωμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Νίκου Σουλίδη, μετά το τράβηγμα που υπέστη στα Ψαχνά. Άλλα προβλήματα από κάρτες ή τραυματισμούς δεν υπάρχουν και έτσι οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν πάνοπλοι, ώστε να ικανοποιήσουν για τελευταία φορά τους φιλάθλους τους μετά από 40 αγώνες.
Αναλυτικά οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή: Αποστολίδης, Ταΐρης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Πινιέιρο, Γιώτας, Ακασού, Γκότοβος, Μπακάλης, Ρεπετσάς, Μανουσάκης, Ισαάκ, Τσουκάνης, Ρονκάτο, Κορέτα, Ανιέτε, Τζιώρας.
Με ελλείψεις ο Ηρακλής
Ο Ηρακλής ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για φέτος με το σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έπειτα ξεκινά διακοπές. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει πολλές απουσίες σε ακόμη ένα ματς, αφού ο Λευτέρης Ματσούκας αν και δεν είναι έτοιμος, συμπεριελήφθη στην αποστολή για να συμπληρωθεί 18άδα. Εκτός πλάνων βρίσκονται Σκόρτσα, Σιατραβάνης, Ζάχορα, Μπουκουβάλας, Λίμα, Τάι και Κηπουρός. Αντιθέτως, στη διάθεση του προπονητή τους θα τεθούν ξανά οι Παπαστεριανός και Χουάντερσον που εξέτισαν τις ποινές τους.
Την 18αμελή αποστολή, που θα συγκεντρωθεί, σήμερα στις 12:00, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, προκειμένου να γευματίσει και στη συνέχεια να αναχωρήσει για τον Βόλο, αποτελούν οι: Χουάντερσον, Κολίτσης, Σαββίδης, Κοντέων, Παπαστεριανός, Κουρδάκης, Κραγιόπουλος, Κουρούπης, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Μπαμπά, Παληγεώργος, Σαράφογλου, Πουρτουλίδης, Αποστολίδης, Ματσούκας, Τσιλιανίδης, Χιονίδης.
Μετά το τέλος των playoffs κόντρα στη Νίκη Βόλου, οι παίκτες του Ηρακλή ξεκινούν διακοπές, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «Όπως αποφασίστηκε, από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου το ποδοσφαιρικό τμήμα παύει την δραστηριότητά του για την περίοδο 2013-2014 και -συνεπώς- δεν πρόκειται να ακολουθήσουν προπονήσεις συντήρησης. Μοναδική εξαίρεση, ίσως, αποτελέσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό, αν και εφόσον θελήσουν να παραμείνουν για μερικές μέρες, προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους, με τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου της ομάδας».
Πορεία μέχρι τα γραφεία
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο ουρανός πάνω από το Πανθεσσαλικό στάδιο αναμένεται να... λάμψει με μεγάλες ποσότητες από βεγγαλικά και πυροτεχνήματα να συνθέτουν την εικόνα φιέστας, ενώ πολλά θα είναι και τα μπαλόνια σε κυανόλευκη απόχρωση. Μαζορέτες θα χορεύουν στο ρυθμό της Νίκης Βόλου με την ομάδα να επιβιβάζεται σε λεωφορείο προκειμένου να ξεκινήσει μηχανοκίνητη πορεία για το κέντρο του Βόλου και τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Δημητριάδος. Από εκεί οι παίκτες θα αναχωρήσουν και πάλι για τη Μαιάνδρου, όπου μπροστά από το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς και τους συνδέσμους φιλάθλων θα στηθεί η τελική γιορτή για την κατάκτηση της ανόδου.
Αναλυτικά οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή: Αποστολίδης, Ταΐρης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Πινιέιρο, Γιώτας, Ακασού, Γκότοβος, Μπακάλης, Ρεπετσάς, Μανουσάκης, Ισαάκ, Τσουκάνης, Ρονκάτο, Κορέτα, Ανιέτε, Τζιώρας.
Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger