Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Παράνομο «ψάρεμα»... πελατών ~ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Για μείωση των περιστατικών ενημερώνει ο λιμενάρχης στο νησί

Παράνομο «ψάρεμα»... πελατών ~ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣΓια μείωση των περιστατικών ενημερώνει ο λιμενάρχης στο νησί
Σε καταγγελίες για άγρα πελατών θα προχωρήσει η ένωση ενοικιαζόμενων δωματίων Σκιάθου για περιστατικά που έχουν εμφανιστεί και φέτος.
Ρεπορτάζ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΙΑΣ
Σύμφωνα με μέλος της ένωσης, η οποία αριθμεί 180 μέλη, δέκα περίπου άτομα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους από το Πάσχα προσπαθούν να «ψαρέψουν» πελάτες στον ευρύτερο χώρο του παράλιου μετώπου της Σκιάθου, προωθώντας τα σε καταλύματα, διαδικασία η οποία απαγορεύεται από τη νομοθεσία.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται για άτομα που εργάζονται ακόμα και για επιχειρήσεις, οι οποίες δεν εμφανίζονται στην Εφορία. Η εμφάνισή τους είναι συχνή μέσα στις παράλιες επιχειρήσεις της Σκιάθου, ενοχλώντας τους παραθεριστές ακόμη και στους χώρους εστίασης.
Στη φουλ σεζόν, δηλαδή από μέσα Ιουλίου μέχρι μέσα Αυγούστου, οι «ψαράδες» πελατών αριθμούνται σε 50. Το μέλος της ένωσης ενοικιαζόμενων δωματίων Σκιάθου καταγγέλλει «επαγγελματίας» του είδους από το Βόλο μεταβαίνει τα καλοκαίρια στη Σκιάθο, κάνοντας τη συγκεκριμένη παράνομη δουλειά, προχωρώντας σε μυστικές συμφωνίες με ιδιοκτήτες καταλυμάτων, οι οποίες δεν εμφανίζονται στην εφορία.
«Αυτό είναι το μεγάλο μας μαρτύριο. Κανείς δεν ελέγχει. Εχουμε φτάσει στο σημείο να παραδώσουμε τα βιβλία μας στην εφορία. Κάτι πρέπει να κάνει το Υπουργείο Τουρισμού», αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ το μέλος της ένωσης.


ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger