Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Καταστηματάρχες που κινδυνεύουν να κλείσουν τη μουσική στα μαγαζιά τους.

Καταστηματάρχες ενώπιον της Επιτροπής Ποιότητας ΖωήςΑντιμέτωποι με ποινή αφαίρεσης άδειας μουσικών οργάνων για περιστατικά ηχορύπανσης
Ενώπιον της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου, οδηγούνται καταστηματάρχες εστίασης της πόλης, που κινδυνεύουν να κλείσουν τη μουσική στα μαγαζιά τους.
Η επιτροπή πρόκειται να συνεδριάσει, στη 1 αύριο το μεσημέρι, προκειμένου να εξετάσει αν θα προχωρήσει σε αφαίρεση της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων σε τρία καταστήματα, δύο επιχειρήσεις στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και μία σε καφέ μπαρ, επί της Μητροπολίτου Γρηγορίου.
Τους επαγγελματίες, φέρνουν αντιμέτωπους με τα μέλη της επιτροπής, παραβάσεις που κατέγραψε η αστυνομία για ηχορύπανση και ανοιχτά πορτοπαράθυρα.

Θα εξεταστεί επίσης η ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας επιχείρησης εστίασης, το πιστοποιητικό πυρασφάλειας της οποίας έχει λήξει.
Πάντως, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Νικ. Μόσχο, πρόκειται για επαγγελματίες που έρχονται για πρώτη φορά ενώπιον της επιτροπής και σε αυτές τις περιπτώσεις, η επιτροπή δεν εξαντλεί την αυστηρότητά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger