Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ρε δε πάτε στο διάολο;;;

Δηλαδή ο Θεοχάρης, θα πάει να κάνει κατασχέσεις σε Πασόκ-ΝΔ;

Δηλαδή ο Θεοχάρης, θα πάει να κάνει κατασχέσεις σε Πασόκ-ΝΔ;

Η είδηση λέει ότι όσοι χρωστούν στην εφορία θα γίνονται αυτόματες κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ακινήτων, αυτοκινήτων, πινακίδες, γυναίκες παιδιά κτλ.
Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε πόσο αστείοι είναι όλοι εκείνοι που καταφέρνουν να φέρουν τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που επιδιώκουν, φοβίζοντας τον κόσμο και με τον κίνδυνο όσοι έχουν πέντε δεκάρες στην άκρη να τις πάρουν να τις βάλουν στα μπαούλα.
Το δεύτερο λάθος επικοινωνιακά που δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν γονατίσει τον κόσμο και λίγες μέρες πριν τις εκλογές πετάνε ακόμη μία φωτοβολίδα που ίσως κάνει το εκλογικό σώμα που είναι και αναποφάσιστο να τους σιχτιρίσει!
Αλλά αφήνουμε στην άκρη όλα αυτά και να δεχτούμε ότι το μέτρο αυτό, της κατάσχεσης δηλαδή των λαμογιών είναι τεράστιο.
Θα πάει ο Θεοχάρης στα κόμματα να κάνει κατασχέσεις που χρωστούν κάτι εκατομμύρια;
Δεύτερον, αυτός ο νόμος θα ισχύσει για όλους; Ή θα βλέπουμε πάλι να αυτοκτονούν φουκαράδες που θα χάσουν το σπίτι τους για μερικά ευρώ και τα μεγάλα ψάρια θα εξακολουθούν να κοροϊδεύουν;
Ήδη στα social media γίνεται μεγάλη εκστρατεία από αγανακτισμένους πολίτες που καλούν τον κόσμο να «μαυρίσουν’ αυτούς που τους(μας) έφεραν σ αυτό το χάλι. Και εξακολουθούν να φοβίζουν τον κόσμο με ανακοινώσεις και ψεύτικα διλήμματα.
Αν δεν ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, αν κυκλοφορήσεις με το αμάξι και χρωστάς θα βρεθείς αυτόφωρο,  αν χρωστάς στη τράπεζα θα κοιμηθούμε με τη γυναίκα σου και αν δεν πληρώσεις το ΤΕΒΕ θα βγουν τα παιδιά σου στα φανάρια.
Ρε δε πάτε στο διάολο;;;
Ζ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger