Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟ «Δημοκρατική-Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ν. Σκοπέλου» με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Λεμονή.

"Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας  και τον τόπο μας και αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για να γίνει η Αυτοδιοίκηση, με την ενεργητική συμμετοχή των πολιτών, μοχλός προοδευτικής εξόδου από την κρίση, τα μέλη της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Σκοπέλου, ανακοινώνουμε την στήριξη μας στην «Δημοκρατική-Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ν. Σκοπέλου» με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Λεμονή.
 Η Ο. Μ. Σκοπέλου, συμμετέχει με μέλη της στο ψηφοδέλτιο της παράταξης που δίνει την μάχη των δημοτικών εκλογών, για να μπει οριστικό τέλος στις πολιτικές και πρακτικές που γύρισαν την Σκόπελο πολλά χρόνια πίσω.
Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, για την κοινωνική φροντίδα, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την αύξηση της εργασίας, την παραγωγική ανασυγκρότηση, την πολιτιστική αναγέννηση και την περιβαλλοντική προστασία.
 
Στις περιφερειακές εκλογές συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο «Δρόμος Ανατροπής για την Θεσσαλία», με υποψήφια περιφερειάρχη την Ηρώ Διώτη και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας τον Γιώργο Σταμπουλή,  το μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και μέλος της Ο.Μ. Σκοπέλου Σπύρος Περίσσης.
 
Η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι πριν απ΄ όλα πολιτική μάχη την οποία θα τη δώσουμε με όλες μας τις  δυνάμεις ενωμένες και με ένα στόχο: την ΝΙΚΗ για τον τόπο μας, τους ανθρώπους του και τις ανάγκες τους".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger