Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ξαναχτύπησε με ύβρεις ο (ΣΑΠΙΟΣ)Πάγκαλος

Εναντίον Γλέζου και Δούρου
Ξεπέρασε τα όρια με τα υβριστικά του σχόλια ο Θ. Πάγκαλος εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά εναντίον του Μανώλη Γλέζου και της Ρένας Δούρου.
Έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο λέγοντας χαρακτηριστικά: «δε μπορεί τον άλλον που είναι ''νούμερο'', που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».
Προχώρησε δε και σε σεξιστικά σχόλια εναντίον της Ρένας Δούρου, αφού κατηγόρησε την παράταξη "Δύναμη Ζωής" πως παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα»: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε.

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο Πάγκαλος είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».
 
Και χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες, ψηφίζει «το παράλογο και το εξωφρενικό». Είπε πως ο ίδιος δεν είναι σίγουρος ακόμη αν θα ψηφίσει Ποτάμι η ΝΔ, πάντως ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει ΔΗΜΑΡ γιατί «βαριέται». Για την Ελιά είπε πως του γύρισε την πλάτη,  ενώ κατηγόρησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Πάρη Κουκουλόπουλο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο πως του φέρθηκαν ως τραμπούκοι. Είπε επίσης, πως αφού η Ελιά του «έκανε την τιμή» να τον διαγράψει, έχει βγει «στο κουρμπέτι» και θα επιλέξει την ψήφο του με «ελεύθερο μυαλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger