Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Πάτρα: Αποφυλακίστηκε με όρους και άρχισε να αρπάζει τσάντες

Πάτρα: Αποφυλακίστηκε με όρους και άρχισε να αρπάζει τσάντες

Ο 43χρονος δράστης, ο οποίος προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών, κινούνταν με μια μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού και πλησίαζε από πίσω τα ανυποψίαστα θύματά του

Αμετανόητος αποδείχθηκε ένας 43χρονος που αποφυλακίστηκε πρόσφατα με περιοριστικούς όρους, αφού εξέτισε μέρος της ποινής που του είχε επιβληθεί για αρπαγές τσαντών. Μόλις βγήκε από τη φυλακή άρχισε πάλι τα ίδια με αποτέλεσμα να συλληφθεί ξανά.

Από τις έξι αρπαγές που είχε διαπράξει τους τελευταίους δυο μήνες στην Πάτρα, μόνο σε μια βρήκε ικανοποιητική λεία. Ήταν στην τσάντα μιας 48χρονης γυναίκας που βρήκε 1.030 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα. Τα υπόλοιπα θύματά του –άλλες πέντε γυναίκες ηλικίας 48, 43, 26, 77 και 32 χρόνων, είχαν στις τσάντες τους μόνο μικροποσά, κινητά, γυαλιά ηλίου και άλλα προσωπικά μικροαντικείμενα.

Ο 43χρονος δράστης, ο οποίος προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών, κινούνταν με μια μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού και πλησίαζε από πίσω τα ανυποψίαστα θύματά του. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθη, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για την εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες κλοπές συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger