Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό για τη ρεβάνς!

niki
Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει απόψε στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Αιγινιακό για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται τη μοναδική ομάδα που κατάφερε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να τους κερδίσει στην έδρα τους και θέλουν τη ρεβάνς για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.
Οι κυανόλευκοι είναι πανέτοιμοι και θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς. Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν θα τους ικανοποιήσει, αφού μοναδικός τους στόχος είναι να ξεκινήσουν με νίκη στην έδρα τους στα πλέι οφ. Από κει και πέρα και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα επιδιώξουν να φτάσουν στους τρεις βαθμούς με μία καλή εμφάνιση.

Δωδέκατος παίκτης τους θα είναι ο κόσμος, που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο Πανθεσσαλικό, για να βοηθήσει την ομάδα της να πάρει τη ρεβάνς από τον Αιγινιακό. Έτσι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό το απόγευμα για τους φιλάθλους της Νίκης και η αισιοδοξία είναι διάχυτη για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Αλέκος Βοσνιάδης για το παιχνίδι (9/4, 18:00) των play off με τον Αιγινιακό είναι οι: Αποστολίδης, Ταΐρης, Σουλίδης, Τσουκάνης, Ρονκάτο, Μανουσάκης, Ζουλιώτης, Μπιτσάκος, Σοϊλέδης, Παπαδόπουλος, Πινιέιρο, Γιώτας, Γκότοβος, Ρεπετσάς, Μπακάλης, Ακασού, Ισαάκ, Ανιέτε, Τζιώρας, Τσίτας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Здравствуйте. Если Вам интересно увеличить посещаемость вашего сайта skopelos-news.blogspot.gr. Пишите помогу icq:675693248 или Skype:effovenon. Алена.

Powered By Blogger