Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΠΑΟΚ: Όλα για… την κούπα

Σε Νο.1 στόχο μετατρέπεται το Κύπελλο Ελλάδας για τον ΠΑΟΚ και πλέον οι Θεσσαλονικείς περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία το «ζευγάρωμα» με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά.
Μετά και τη νίκη επί των «ερυθρόλευκων» στο ντέρμπι της Κυριακής για το πρωτάθλημα, η ψυχολογία έχει φτάσει σε καλά επίπεδα στον ΠΑΟΚ. Η παρουσία του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο αλλά κυρίως η πίστη που εξέφρασε στις ικανότητες της ομάδας ο Ιβάν Σαββίδης, έχουν κάνει για την ώρα τη διαφορά. Πλέον, όλοι… ζουν και αναπνέουν για τους ημιτελικούς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό όπου αναμένονται αγώνες-φωτιά, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν πάση θυσία την πρόκριση αφού η κατάκτηση του τροπαίου είναι… αυτοσκοπός.

Ο Ιβάν Σαββίδης άλλωστε δήλωσε πως θα κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να φέρει την κούπα στη Θεσσαλονίκη, κι αυτό από μόνο του δείχνει τον… δρόμο για τον ΠΑΟΚ. Άπαντες πλέον στην ομάδα καλούνται να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, για να φτάσει ο «δικέφαλος του Βορρά» στον τελικό και να καταφέρει μετά από αρκετά χρόνια να πάρει το τρόπαιο. Ένα τρόπαιο, υποθήκη για το μέλλον όπου ο στόχος, σύμφωνα και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, είναι να καθιερωθεί ο ΠΑΟΚ ως κορυφαία ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger