Στα 262 έχουν φθάσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου, τα
ξενοδοχεία, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Ελληνικού Πρωινού, που
έχει σχεδιάσει και υλοποιεί το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ)
με σκοπό τον εμπλουτισμό του πρωινού, που προσφέρεται στα ξενοδοχεία, με
αγροτικά προϊόντα της ελληνικής γης. Στο πλαίσιο αυτό το ΞΕΕ δημιουργεί
σε κάθε περιοχή τα λεγόμενα «Πρότυπα Ελληνικού Πρωινού» (ένα κατάλογο
με τα προϊόντα της κάθε περιοχής που διατίθενται στο Ελληνικό Πρωινό) τα
οποία αισίως έχουν φτάσει τα 16. Την ίδια στιγμή, προχωράει και η
προσπάθεια καταγραφής των παραγωγών - προμηθευτών προϊόντων σε ένα
μητρώο (μητρώο προμηθευτών). Ήδη όπως μας αναφέρει ο επικεφαλής του
προγράμματος του ΞΕΕ και μέλος ΔΣ του ΞΕΕ κ. Γιώργος Πίττας στο μητρώο
έχουν εγγραφεί οι πρώτοι 20 προμηθευτές και η διαδικασία συνεχίζεται.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΙΟΥΣ To skopelos-news είναι το Νο1 ειδησεογραφικό Site των Βορείων Σποραδων, καθώς επίσης και το πιο αποτελεσματικό εργαλείο προβολής και επικοινωνίας της επιχείρησης σας σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Με μόλις 10 χρόνια λειτουργίας, το skopelos-news έχει καταφέρει την Πανελλήνια αναγνώριση του, μέσα από μεγάλα ρεπορτάζ και επιτυχίες. Μάλιστα αποτελεί την πηγή ενημέρωσης όλων των μεγάλων Μ.Μ.Ε της χώρας στις Βόρειες Σποράδες
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου