Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Συγκλονιστικό βίντεο:Νεαρός χορεύει το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» σε αναπηρικό αμαξίδιο


Στις ημέρες μας συνηθίζουμε να «κλαιγόμαστε» και να διαμαρτυρόμαστε για πράγματα ασήμαντα, την ίδια ώρα που κάποιοι άνθρωποι με πραγματικά προβλήματα, αποδεικνύουν καθημερινά πόσο μεγαλέιο έχει η ανθρώπινη ψυχή.

Τελευταίο…


παράδειγμα, ο Δημήτρης Βάσσης, ένας αθλητής που η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς ένα ατύχημα τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσίδιο για το υπόλοιπο της ζωής του.

Εκείνος όμως δε το έβαλε κάτω, ούτε και παράτησε το αγαπημένο του άθλημα, το μπάσκετ. Ο Βάσσης αγωνίζεται τώρα στην ομάδα ΠΑΣΚΑ – Ελληνικά Πετρέλαια και συγκίνησε το γήπεδο των Χανίων στο πρόσφατο All Star Game του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης κι ενώ από τα ηχεία ακούγεται «Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» ο νεαρός αθλητής, δίχως να το πολυσκεφτεί, αρχίζει να χορεύει. Συμπαίκτες, αντίπαλοι, διαιτητές και κόσμος δίνουν το ρυθμό με το χειροκρότημά τους και υποκλίνονται στο μεγαλείο ψυχής του.

Το βέβαιο είναι ένα: αν ζούσε ο Μάνος Λοΐζος θα ήταν περήφανος που συνέθεσε αυτό το ζεϊμπέκικο, μόνο και μόνο για να το χορέψει ο Δημήτρης.
)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger