Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-3

Ο Παναιτωλικός έπαιξε... μονότερμα τον Ατρόμητο, όμως στο δικό του τέρμα τα λάθη ήταν αστεία κι αυτό του στοίχισε το αήττητο της έδρας, αφού οι Περιστεριώτες κέρδισαν 1-3 και πέρασαν δεύτεροι!  
Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-3
Στον πάγκο ο Γκάλο, πιο πίσω ο Μπακάκης
Ο Μάκης Χάβος προτίμησε να αφήσει τον Γκάλο στον πάγκο και να φέρει πιο πίσω τον Μπακάκη στο 4-2-3-1 που παρέταξε τον Ατρόμητο. Ο Ράφαελ ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Μπακάκης δεξιά στην άμυνα, ο Ανέν αριστερά και οι Κούσας, Μελισσάς στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Τζούνιορ, Γοδόι και μπροστά τους δεξιά ο Καμαρά, αριστερά ο Θεοδωρίδης και στον άξονα ο Μαρτίνες. Μοναδικός προωθημένος ο Μπόγιοβιτς.

Επίθεση με δίδυμο Ναπολεόνι, Παπαδόπουλο
Από τη μεριά του, ο Γιώργος Παράσχος προτίμησε το επιθετικό 4-4-2 με επιθετικό δίδυμο τους Ναπολεόνι, Παπαδόπουλο. Ο Τσέναμο πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, ο Φυτανίδης κάλυπτε το δεξί άκρο της άμυνας, ο Νάστος το αριστερό, με τους Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ ήταν οι Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία δεξιά τους ο Καραμάνος και αριστερά τους ο Μπρίτο. Στην κορυφή οι Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.
Ο Παναιτωλικός τις φάσεις, ο Ατρόμητος το γκολ
Ο Παναιτωλικός είχε τα ηνία και μπήκε πολύ δυνατά απειλώντας σε τρεις περιπτώσεις μέσα σε πέντε λεπτά. Τα σουτ των Καμαρά (2'), Θεοδωρίδη (5') και Τζούνιορ (5') δε βρήκαν δίχτυα, με τον Ατρόμητο να παίρνει κεφάλι στο σκορ στη μοναδική φάση που είχε σ' όλο το πρώτο ημίχρονο.
Ο Παπαδόπουλος άλλαξε ωραία με τον Ναπολεόνι την μπάλα στο 8' και έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή. Η μπάλα βρήκε στον Μελισσά, που έβαλε την προβολή και στη συνέχεια στον Ράφαελ για να καταλήξει στα δίχτυα και να ανοίξουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι.
Από εκεί και μέχρι την ανάπαυλα, οι Αγρινιώτες είχαν την κατοχή, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή μετά το γκολ ήταν στο 35', όταν ο Μαρτίνες εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τσέναμο. Ο Μπόγιοβιτς αστόχησε από κοντά με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ανέν από αριστερά, στο 39', ενώ το μακρινό σουτ του Τζούνιορ στο 43' μπλόκαρε ο Τσέναμο με δεύτερη προσπάθεια.
Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger