Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ροντούλης «λοξοδρόμησε» ξανά: Γλείφει εκεί που έφτυνε…


 

Θυμάστε τον Αστέριο Ροντούλη, αυτόν τον γλοιώδη σαλτιμπάγκο του καρατζαφερισμού;

Ήταν αυτός που διαλαλούσε, μαζί με ποικίλους άλλους τυχοδιώκτες και κλόουν της ακροδεξιάς δημαγωγίας, την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της δεξιάς και της αριστεράς: Η ακροδεξιά πονηρή παραλλαγή της ρήσης του αλησμόνητου δεξιού Λάσκαρη (αυτός είχε καταργήσει την «πάλη των τάξεων»).



Αυτός, λοιπόν, ο τύπος, όταν βούλιαξε το καράβι του Καρατζαφέρη και αφού κινήθηκε σαν ανεμοδείκτες από δω και από κει, τώρα άραξε στη Δεξιά (που είχε καταργήσει) και άρχισε το «επάγγελμα» που έχει ειδικευτεί: Να γλείφει εκεί που έφτυνε:
«Ο Πρωθυπουργός κάνει μια τιτάνια προσπάθεια για να εξέλθει η χώρα από την ύφεση, προκειμένου οι Έλληνες, και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, να βρουν δουλειά»!!!

Για την ιστορία διαβάστε ένα μικρό σχόλιο:
«ΛΑ.Ο.Σ: Πηδούν και άλλοι «ποντικοί» από το βυθιζόμενο σκάφος…»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7308




Οι άλλοι της παρέας, που από κοινού δημιούργησαν το «πατριωτικό Κέντρο» και δεν τα βρήκαν με τον Καμμένο, που βρίσκονται;

Κάπου διαβάσαμε τον Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο
(άλλος πολιτικός σαλτιμπάγκος) να μας αναγγέλλει τη γέννηση ενός «μεγάλου πατριωτικού μετώπου»

Η σήψη και η αποσύνθεση τρέφει πολλά σκουλήκια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.