Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

8 - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2014

Ο Γ.Σ.Β. " Η ΝΙΚΗ " διοργανώνει το ερχόμενο Σαβατο/ριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2014 για 4η  συνεχόμενη χρονιά τους κολυμβητικούς αγωνές προαγωνιστικών ηλικιών με την επωνυμία ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2014 . Τα εφετινά ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ συμπίπτουν με τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας και αποκτούν για τον φίλαθλο κόσμο ιδιαίτερη σημασία , πολύ δε περισσότερο που η εφετινή συμμετοχή αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εικοσιτέσσερα σωματεία από όλη την Ελλάδα τιμούν με την παρούσια τους την εν λόγω διοργάνωση που έγινε πλέον θεσμός. Σε καιρούς χαλεπούς ο Γ.Σ.Β. " Η ΝΙΚΗ " βρίσκεται δίπλα στην αθλούμενη νεολαία αποδεικνύοντας έτσι ότι ο Σύλλογος ήταν , είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.  Η έναρξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 9.30 π.μ.στο κλείστο Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας " Β. Πολύμερος " και περιλαμβάνει τρεις αγωνιστικές ενότητες με την τελευταία αγωνιστική ενότητα να πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 9.30 π.μ. . Η τελετή έναρξης των αγώνων θα γίνει το απόγευνα του Σαββατου 8 Φεβρουάριου στις 17.00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.