Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Ξύλο και κίνδυνος αναβολής στο Αιγάλεω

Ξύλο και κίνδυνος αναβολής στο Αιγάλεω
Πολύ σοβαρά επεισόδια έγιναν πριν την σέντρα του αγώνα της ΑΕΚ με το Αιγάλεω (15:00) με οπαδούς των δύο ομάδων να έχουν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο του «Στ. Μαυροθαλασσίτης». Οι οπαδοί των δυο ομάδων πέταξαν καρέκλες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα με άγριες σκηνές να εκτυλίσσονται.
Η κατάσταση ξέφυγε με έντονες βιαιοπραγίες μεταξύ των φιλάθλων και μάχες σώμα με σώμα. Η αστυνομία καθυστέρησε να κάνει την εμφάνιση της και τελευταία στιγμή προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση.
Έντονα επεισόδια υπήρξαν ιδιαίτερα μπροστά από το πέταλο, που ήταν οι οπαδοί του Αιγάλεω και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος αναβολής του αγώνα.
Ο Βασίλης Δημητριάδης και ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Γιανναράκης είναι σε διαπραγματεύσεις με την αστυνομία για να δουν αν μπορεί να συνεχιστεί η αναμέτρηση.
Η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι όλα θα είναι εντάξει, ενώ υπάρχουν ακόμα κάποιοι οπαδοί και σπασμένα καθίσματα στο γήπεδο.
Η ένταση έχει πέσει με την ώρα, όμως ακόμα υπάρχουν κάποιες αψιμαχίες. Στο γήπεδο υπάρχουν περίπου 2.500 φίλοι της ΑΕΚ και 1.000 του Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger