Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013

Να 'ναι γλυκό το βόλι (Φόρεσε αντάρτη τ' άρματα) (+playlist)

ΠΟΛΥΣ ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ - ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΗΛΙΑΣ 1983 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΠΗΛΙΑ ....

ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ Η ΖΩΗ

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΉ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ

Ο Στουρνάρας καταδικάζει ανθρώπους στο κρύο!- Τσιμουδιά ο Σαμαράς

Αυτή την φορά δεν δόθηκε η γνωστή “εντολή Σαμαρά”και ο Στουρνάρας δεν μασάει από τέτοια…
Στουρνάρας: Αν μειώσουμε τον ΕΦΚ στα καύσιμα, κάποιοι θα θερμαίνουν τις πισίνες τους! 
Ο  ΥΠΟΙΚ είπε ότι υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα 200 εκατ. ευρώ από το επίδομα θέρμανσης και κάλεσε τους δικαιούχους να τα χρησιμοποιήσουν – Μανιάτης: Και προληπτικά το δωρεάν ρεύμα στο Κοινωνικό Τιμολόγιο, όταν ο καιρός ευνοεί την αιθαλομίλχη – Άδωνις: Όσοι ζητούν μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, ευνοούν τους λαθρεμπόρους πετρελαίου

Συνέντευξη Τύπου για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αιθαλομίχλης παραχώρησαν οι υπουργοί Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Υγείας, έπειτα από σχετική σύσκεψη που είχαν, ανήμερα...
τα Χριστούγεννα, στο υπουργείο Οικονομικών.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, υπογράμμισε ότι η εξίσωση του ΕΦΚ στα καύσιμα είναι ένα απολύτως αποτελεσματικό μέτρο, το οποίο συνιστά «ασπίδα» στο λαθρεμπόριο πετρελαίου, και γι’ αυτό δεν μπορεί να υπάρξει άρση του μέτρου αυτού.

Η σχέση των ταγματασφαλιτών με τους πολιτικούς από το ΄44 μέχρι σήμερα.

Μια προσπάθεια να διασαφηνιστεί η σχέση των ταγμάτων ασφαλείας με την πολιτική ζωή της χώρας.
Το ΄43-΄44, και ενώ το αντάρτικο κίνημα γιγαντωνόταν στην ηπειρωτική, και όχι μόνο, Ελλάδα, οι γερμανοί διοικητές και η προδοτική κυβέρνηση Ράλλη ίδρυσε τα, λεγόμενα, τάγματα ασφαλείας. Τα τάγματα ασφαλείας στελεχώθηκαν από βασιλόφρονες και Μεταξικούς πολίτες ενώ, παρά την υποκριτική εναντίωση της κυβέρνησης, υποστηρίζονταν από τα μέσα ενημέρωσης και τα στελέχη του Ράλλη (η κυβερνητική θέση ήταν αρνητική αλλά οι μετέχοντες της κυβέρνησης τα υποστήριζαν ανοιχτά).

ΜΑΝΤΕΛΑ: ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

Ο Μαντέλα υπήρξε ένας ξεχωριστός και, από πολλές απόψεις, αξιοθαύμαστος άνθρωπος, αν μη τι άλλο για τη γενναιότητά του, τη σταθερή προσήλωση στον αγώνα του τα 27 ολόκληρα χρόνια που ήταν φυλακισμένος και την οξεία πολι-τική του διορατικότητα. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που πραγματικά εξυμνούν σήμε-ρα σ’ αυτόν οι ηγέτες του κόσμου είναι ο ρόλος που έπαιξε στη διάσωση του νοτιοαφρικανικού καπιταλισμού από το αδιέξοδο του απαρτχάιντ, εμποδίζοντας την χώρα να κατρακυλήσει στο λουτρό αίματος του εμφυλίου πολέμου και συ-νεπώς για την υπηρεσία που πρόσφερε στον δυτικό ιμπεριαλισμό.
Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο: mandela.gr.pdf (application/pdf)

Μαντέλα: Ένας ήρωας του καπιταλισμού

ΔΕΥΑ Σκιάθου: Έκπτωση έως 80% για απόρους

alt
Σημαντικά ποσοστά έκπτωσης, που φθάνουν μέχρι 80%, καταγράφονται στη νέα τιμολογιακή πολιτική που υιοθετεί η ΔΕΥΑ Σκιάθου, προς όφελος των ευπαθών και οικονομικά ασθενέστερων ομάδων του τοπικού πληθυσμού.
Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της παραπάνω πρότασης, η οποία τέθηκε προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο προβλέπει έκπτωση 50% έως 80% ανά κατηγορία, για όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Καλά μαντάτα για τον ελληνικό τουρισμό

Καλά μαντάτα για τον ελληνικό τουρισμό
Καλά μαντάτα για τον ελληνικό τουρισμό

Θετικά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό εκπέμπει η γερμανική αγορά. Οι μεγάλοι tour operator καταγράφουν αξιοσημείωτη αύξηση των κρατήσεων (early booking) για το 2014 σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή σαιζόν.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου