Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

(ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ) "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ" ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΣΚΟΠΙΑ , ΣΕΡΑΓΕΒΟ...


ΕΞΙΣΟΥ "ΠΕΡΙΕΡΓΗ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ EΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ
Σε νέες περίεργες και προκλητικές δηλώσεις, αυτή τη φορά για τη Θράκη, προχώρησε ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο προεκλογικής περιοδείας εν όψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαρτίου.
Σε ομιλία του συγκεκριμένα από την πόλη Κεσάνη, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η Θράκη είναι ταυτόχρονα και Θεσσαλονίκη, είναι Κομοτηνή και Ξάνθη. Είναι επίσης Κίρτζαλι και Βαρδάρης. Αν πάμε λίγο πιο πίσω, είναι Σκόπια και Πρίστινα, είναι Σεράγεβο».
«Η Θράκη είναι ο ζωντανός μάρτυρας της κοινής ιστορίας μας στην Ευρώπη. Αντιπροσωπεύει όλο το παρελθόν μας στην περιοχή. Και σήμερα, στο κέντρο όλων των σχέσεών μας στην περιοχή των Βαλκανίων, βρίσκεται η Θράκη, με την Αδριανούπολη, το Τεκίρνταγ (Ραιδεστός), το Κιρκλάρελι (Σαράντα Εκκλησιές) και φυσικά την Κωνσταντινούπολη», πρόσθεσε ο τούρκος πρωθυπουργός.

ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΥΜΑΤΩΝ!


ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 1,3 ΔΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ!
ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ!
Χωρίς θέρμανση και με τον υδράργυρο να έχει πέσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, βρίσκονται οκτώ στις δέκα πολυκατοικίες και συνεπώς χιλιάδες οικογένειες, καθώς οι ένοικοι αδυνατούν να αγοράσουν πετρέλαιο. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του Ινστιτούτου Καταναλωτή, κάνοντας φανερό ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θυμάτα το φετινό χειμώνα.
Όπως σημείωσε  ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ, Γιώργος Λεχουρίτης: "Δυστυχώς, αδυνατούν να βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης και προσπαθούν με εναλλακτικές μορφές θέρμανσης να ζεσταθούν. Η κατάσταση είναι χειρότερη φέτος, σε σχέση με πέρυσι, παρά το επίδομα".

την αναφορά που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας σχετικά με τα πρόστιμα των 10.500 €

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

Θέμα: Για τα πρόστιμα των 10.500 € για κάθε εργαζόμενο που θα έχει προσληφθεί, αλλά δεν έχει καταχωρηθεί στην ΑΠΔ (Αναλυτική Περιοδική Δήλωση).

Σκόπελος Εορτασμός της μνήμης του Αγίου Σπυρίδωνος

Το πρόγραμμα:
Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου θα τελεστεί όρθρος και θεία λειτουργία στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου όπου βρίσκεται, η μεγάλη δίμετρη εικόνα του Αγίου και στη συνέχεια, περίπου στις 10 π.μ., θα γίνει η μετάβασή της στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό.
Στις 19:00 περίπου θα ξεκινήσει η Ιερά Αγρυπνία με μικρό απόδειπνο, κανόνα του Αγίου, μέγα εσπερινό, λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου στο νησί, επιστροφή στον Ιερό Ναό, λιτή, απόστιχα, αρτοκλασία.

ΟΑΕΔ καλεί 7.400 ανέργους για δουλειά

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του ΟΑΕΔ και της ανεξάρτητης Αρχής (asep.gr) η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 7.400 ανέργων, ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ Κατηγορίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα», για χρονικό διάστημα 6 μηνών και 15 ημερών σε δημόσιους φορείς της χώρας.

Η προδοσία - 62 επεισοδίο

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟ ΜΑ@ΑΚΑ


ΑΝΟΙΧΤΆ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΉ ΣΠΊΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΏ


Καταργείται το παράρτημα του ΙΚΑ Σκιάθου?

Επιστολή του Δημάρχου Σκιάθου στον υπουργό Εργασίας
Να αποτρέψει τη δρομολογούμενη κατάργηση του παραρτήματος του ΙΚΑ Σκιάθου, ζητά, από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο δήμαρχος Σκιάθου, Νίκος Πλωμαρίτης.

Στην επιστολή του, ο δήμαρχος Σκιάθου, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του με τη δρομολογούμενη κατάργηση του φορέα, τονίζοντας πως μια τέτοια κίνηση, θα προκαλούσε οικονομική αρρυθμία στο νησί, εκτινάσσοντας την εισφοροδιαφυγή, μιας και ο έλεγχος θα είναι πλέον ανύπαρκτος, με παράλληλη αύξηση της ανασφάλιστης εργασίας.

Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα από «ευάλωτους» πελάτες

  Παρά τις εξαγγελίες της ΔΕΗ για τη μη διακοπή ρεύματος, λόγω χρεών, σε πολίτες ευάλωτων ομάδων, ο Συνήγορος του Πολίτη διαπιστώνει ότι εξακολουθούν να υφίστανται περιπτώσεις όπου ευάλωτοι πελάτες δεν τυγχάνουν ευνοϊκής αντιμετώπισης.

Έντονα καιρικά φαινόμενα Οδηγίες


Τα καιρικά φαινόμενα χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:
Θυελλώδεις ανέμοι
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΙΝ & ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ
    Ασφαλίστε αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο και ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
    Ελέγξτε αναρτημένες πινακίδες.
    Ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρα.
    Αποφύγετε δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.
Αποφύγετε τη διέλευση κοντά από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου μπορεί ελαφρά αντικείμενα να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια, όπου μπορεί να πέσουν διάφορα αντικείμενα, όπως γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.)
►Καταιγίδες
Οι κίνδυνοι από τις καταιγίδες συνίστανται από τους τοπικά πολύ ισχυρούς ανέμους, τις τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις, τους κεραυνούς και τις πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Διέκοψε τα δρομολόγια λόγω κακοκαιρίας και βρήκε καταφύγιο στο Λουτράκι Σκοπέλου το flyingcat 5 (συνεχείς ενημέρωση )


Σκόπελος Ακύρωση δρομολογίων λόγω κακοκαιρίας (συνεχείς ενημέρωση )

 Ανεκτέλεστα θα παραμείνουν, σύμφωνα με το λιμεναρχείο  τα σημερινά δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων

Σποράδες Ανησυχία για σχολεία της Σκοπέλου

Ανησυχία για σχολεία της ΣκοπέλουΕντονότατη ανησυχία προκαλεί σε γονείς, διδάσκοντες και μαθητές η προτεινόμενη υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας σε τετραθέσιο, λόγω του συνολικού αριθμού των μαθητών (43) και παράλληλα η μεταφορά του ΕΠΑΛ από το Ελιος στη Σκόπελο. Το Δημοτικό Συμβούλιο της Σκοπέλου, υπόψη του οποίου τέθηκαν οι δύο προαναφερθείσες προτάσεις των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας,  εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του, μέσω της ομόφωνης, αρνητικής του γνωμοδότησης, που διατυπώθηκε στη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία των άμεσα ενδιαφερομένων.

Σκόπελος προσοχή μεγάλη άρχισε η κακοκαιρία στο νησί


Εορταστικές Εκδηλώσεις στη Σκιάθο

Εορταστικές Εκδηλώσεις στη ΣκιάθοΕορταστικό μπαζάρ διοργανώνονται την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Γυμνάσιο - Λύκειο Σκιάθου με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου, όπου συμμετέχουν οι Σύλλογοι Γονέων, οι Πολιτιστικοί φορείς και οι μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου. Σε ανακοίνωση του Δήμου Σκιάθου καλούνται οι κάτοικοι του νησιού: «να αφήσουν για λίγο τα προβλήματα, να φορέσουν την εορταστική τους διάθεση και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις». 
Σύμφωνα με πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα στο νησί, ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού, διοργανώνει στις 14 Δεκεμβρίου στις 18.00 χριστουγεννιάτικο πάρτι στο σχολείο. Στις 17 Δεκεμβρίου, 17.00, θα πραγματοποιηθεί γιορτή στο 1ο Νηπιαγωγείο. Στις 18 Δεκεμβρίου θα

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ναι από τον δήμο Σκοπέλου στην συμμετοχή του Δήμου στο έργο της παροχής υδροδότησης και δικτύου ηλεκτροδότησης του Αγροτικού Συνεταιρισμού εν όψει υλοποίησης του έργου «Μετεγκατάστασης και Εξυχρονισμού Ελαιοτριβείου-Συμπλήρωση με μονάδα Τυποποίησης Ελαιολάδου».

Ο ΤΟΙΧΟΣ

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Μ.Χρυσοβελώνη: Απογυμνωμένα από παιδίατρους το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας ΜαγνησίαςΣκληρή κριτική ασκεί στον Άδωνι Γεωργιάδη η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη για την έλλειψη παιδιάτρων στο Νοσοκομείο του Βόλου και στα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας. Η κα Χρυσοβελώνη που κατέθεσε και σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας ζητά να καλυφθούν άμεσα τα κενά αφού από τους 13 μόνιμους παιδιάτρους, (8 στο Νοσοκομείο Βόλου και 5 που θα έπρεπε να στελεχώνουν τα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας) κατέληξε σήμερα να υπάρχει μόνο ένας σε Κέντρο Υγείας και άλλος ένας στο Νοσοκομείο. Μάλιστα στον Αλμυρό, του οποίου το Κέντρο Υγείας καλύπτει τουλάχιστον

Γαλατασαράι-Γιουβέντους livestreaming -- Κοπεγχάγη-Ρεάλ Μαδρίτης livestreaming -- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σαχτάρ Ντόνετσκ livestreaming -- Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Σίτι livestreaming -- Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν livestreaming-- Ολυμπιακός-Άντερλεχτ livestreaming -- Σοσιεδάδ-Μπάγερ Λεβερκούζεν livestreaming 21:45

Γαλατασαράι-Γιουβέντους livestreaming 21:45

Σε ποιους θα διαγράψει τα χρέη η εφορία

alt
Διατάξεις με τις οποίες θα επέρχεται ο διαχωρισμός μεταξύ εισπράξιμων και μη εισπράξιμων χρεών θα περιλαμβάνει το μίνι φορολογικό νομοσχέδιο.
Ο στόχος είναι η ουσιαστική διαγραφή οφειλών οι οποίες αποδεδειγμένα δεν μπορούν να εισπραχθούν αλλά και η ελάφρυνση των φορολογικών υπηρεσιών από φόρο εργασίας ο οποίος δεν καταλήγει σε εισπρακτικό αποτέλεσμα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του ΥΠΟΙΚ εξετάζει:

12.12.2013 ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ διοργανώνουν ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, με θέμα: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Διοργανώνουν οι ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, με θέμα: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Διοργανώνουν οι ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, με θέμα: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 19.00-22.00, στο Αμφιθέατρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20 και Βουκουρεστίου).
Ομιλητές: Γιάννης Μαΐστρος επίκουρος καθηγητής ΕΜΠ -πρώην αντιπρόεδρος ΠΟΣΔΕΠ, Τασούλα Γιάμαλη βιβλιοθηκονόμος ΕΜΠ, εκπρόσωπος Διοικητικών Υπαλλήλων, μέλος απεργιακής επιτροπής του ΕΜΠ, Γιώργος Τριμπέρης, καθηγητής Φυσικής ΕΚΠΑ, Ζαχαρίας Τριγάζης-μέλος κεντρικού συμβουλίου Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Παναγιώτης Παπανικολάου-μέλος Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Κρατικού Νικαίας, ΔΣ Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και ΔΣ ΕΙΝΑΠ, Δημήτρης Σκουτέλης-πρόεδρος Νοσηλευτών Ελλάδας Νίκος Κορόβηλας δημοσιογράφος ΕΡΤ, Ευγενία Κατούφα δημοσιογράφος ΕΡΤ-κοινωνικός επιστήμων.
Παρεμβάσεις κάνουν οι:
Νάσος Παυλάκης μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων Ελληνικής Χαλυβουργίας, Άκης Ορφανός μέλος Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Βενιαμίν Μπατής γενικός γραμματέας Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών, Αντώνης Σταματόπουλος-πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), Βίκη Διαμαντοπούλου, αντιπρόεδρος σχολικών φυλάκων του Δήμου Αθηναίων. Συντονιστής Βαγγέλης Δεληπέτρος, δημοσιογράφος, πρώην μέλος ΔΣ ΕΣΗΕΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ) ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ- ΣΑΒΒΑΤΟ 14/12/13, 6 μμ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στις 6 μμ, θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Καλλιθέας, ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ - ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Έριξαν το άγαλμα του Λένιν…του Νίκου Μπογιόπουλου

Η είδηση έρχεται από το Κίεβο και κάνει από χτες το γύρο του κόσμου: «Οι διαδηλωτές έριξαν το άγαλμα του Λένιν»… Οι διαδηλωτές που έριξαν το άγαλμα του Λένιν είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται υπέρ της συμφωνίας σύνδεσης της Ουκρανίας με την ΕΕ, η οποία «πάγωσε». Δυο παρατηρήσεις:

Πρώτον, εκείνο που κάνει εντύπωση δεν είναι ότι το άγαλμα του Λένιν γκρεμίστηκε στην Ουκρανία. Είναι ότι το άγαλμα συνέχιζε να υπάρχει στο Κίεβο, παρά την λεγόμενη «πορτοκαλί επανάσταση» και κυρίως παρ’ ότι ...
διανύουμε την τρίτη δεκαετία των ανατροπών που σημειώθηκαν στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Ότι το άγαλμα του Λένιν παρέμενε στη θέση του δείχνει πως όσα συμβολίζει είναι πολύ ανθεκτικά στο χρόνο. Και στις συνειδήσεις αρκετών εκατομμυρίων από εκείνους που τα έζησαν. Και τούτο παρά την κατακλυσμιαία προπαγάνδα περί του «Τέλους της Ιστορίας»…

Έβαλε τέλος στη ζωή της


Τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Καστριτσίου Πατρών.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ...
εντοπίστηκε μία γυναίκα κρεμασμένη απο δένδρο δίπλα σε εκκλησία της περιοχής.
Πηγή: thebest.gr

ΛΆΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ Από το απόγευμα δριμύ κύμα ψύχους σε όλη την χώρα

Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την χώρα μέχρι και 10 βαθμούς θα έχουμε από σήμερα το απόγευμα σταδιακά, με  ταυτόχρονες χιονοπτώσεις σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Σκόπελος σας ευχαριστούμε !!!!


ξεπεράσαμε τους 3,000,000 επισκέπτες χτυπήσανε

Ορκίζομαι, εγώ ο έλληνας πολίτης…

Ορκίζομαι
εγώ ο έλληνας (ελληνίδα) πολίτης
πιστός στον απαράβατο νόμο
της ελευθερίας του λαού και της πατρίδας μου
να καταδιώξω
και μέσα στο χιόνι, και μες το λιοπύρι,
και μόνος και με πολλούς
και με όσα μέσα έχω στη διάθεσή μου
και να τιμωρήσω

Ποιοι και πότε θα πάρουν δώρο Χριστουγέννων

Ποιοι και πότε θα πάρουν δώρο Χριστουγέννων
Ποιοι και πότε θα πάρουν δώρο Χριστουγέννων
Ρεπορτάζ: Μαυρούλη Αργυρώ
Έως τις 21 Δεκεμβρίου πρέπει να λάβουν το δώρο Χριστουγέννων οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα. Οι άνεργοι που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ, θα λάβουν το δώρο μεταξύ 16 και 23 Δεκεμβρίου.
Μισθωτοί του Δημοσίου και οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων δεν λαμβάνουν πλέον δώρο Χριστουγέννων.

Οι αθλητικές εφημερίδες

Βλάβη στη μηχανογράφηση της ΔΕΗ

ΒΙΝΤΕΟ-Βλάβη στη μηχανογράφηση της ΔΕΗ
Βλάβη στη μηχανογράφηση της ΔΕΗ 
Δεν μπορούν να προχωρήσουν οι διακανονισμοί των πολιτών με τη Δημόσια Επιχείριση Ηλεκτρισμού από νωρίς το πρωί, εξαιτίας βλάβης στη μηχανογράφηση της εταιρείας.

Σκόπελος αχ ρε που δώσαμε την ψήφο μας ,σε μια παρέα σε μια κλίκα .....όχι ξανά


Σκόπελος ερώτημα του skopelosnews ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΑΠΟΦΕΎΓΕΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ?ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΕΧΕΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΟΡΙΣΜΈΝΗ ΑΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΊΖΕΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ......


NOMOΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3852/2010 (ΦΕΚ Α, 87/07.06.2010) Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΟΥΦΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ )

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3852/2010 (ΦΕΚ Α, 87/07.06.2010)
Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Άρθρο 61
Υποχρεώσεις δημάρχου, αντιδημάρχου και μελών επιτροπών
Παρ. 4. Ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου.
 
ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3213/2003 (ΦΕΚ Α, 309/31.12.2003)

Εκδήλωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Γκύζη Τρίτη 10/12ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΑΓΩΝΑ, ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
Τρίτη 10/12, 7μμ
στα γραφεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΕ Αμπελοκήπων – Γκύζη – Πολυγώνου
Ραγκαβή 69, Γκύζη
Ομιλητές:
Ειρήνη Δαφέρμου, μέλος ΚΣ Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Κώστας Καταραχιάς, γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Σάββας, Συντονιστικό Νοσοκομείων
Διονύσης Βάσσης, μέλος ΔΣ Γ’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας, καθηγητής σε διαθεσιμότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καμπάνια και εκδήλωση με αφορμή το γκρέμισμα του δικαιώματος στην περίθαλψη

 
Το συντονιστικό της Λαϊκής Αντίστασης στην Θεσσαλονίκη αποφάσισε την Πέμπτη στις 28 Νοέμβρη:

Olympiakos Piraeus vs Anderlecht Live Streaming ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (21:45)


Δημήτρης Κουφοντίνας: Να μην ανεχτούμε άλλο την ατίμωση, την ταπείνωση, τον εξευτελισμό

Τι καρτεράμε; θα στεκόμαστε να βλέπουμε τη χώρα να ισοπεδώνεται, τον λαό να λιμοκτονεί, τα όνειρα των νέων να δολοφονούνται, επειδή δεν είμαστε οργανωμένοι να τους υπερασπιστούμε; Επειδή δεν είμαστε έτοιμοι να σταθούμε δίπλα τους, επειδή δεν έχουμε ακόμα οργανωθεί αρκετά; Τους λέμε να περιμένουν, να περιμένουν μέχρι πότε; Τώρα είναι που πρέπει ν' αρχίσουν οι μεγάλοι, οι αποφασιστικοί αγώνες, για να τα χτίσουμε όλα απ' την αρχή, να ανατρέψουμε ό,τι μας καταστρέφει, να απαλλαγούμε απ' την τραγωδία. Να μην ανεχτούμε άλλο την ατίμωση, την ταπείνωση, τον εξευτελισμό. Παραθέτουμε την συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας στου δημοσιογράφους Κατερίνα Κατή και Τάσο Παππά, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην "Εφημερίδα των Συντακτών"

Αυτοοργάνωση και αλληλεγγύη μεταξύ των προλετάριων

ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ!
Η καπιταλιστική μηχανή τρέφεται με το αίμα χιλιάδων φτωχοδιάβολων που πέφτουν νεκροί στα σύνορα, στις ''τυχαίες'' εκπυρσοκροτήσεις, στα κάτεργα της μισθωτής εργασίας.
Τα χέρια των καπιταλιστών έχουν το αίμα των ανθρώπων που αυτοκτόνησαν εν μέσω κρίσης, όπως ο αγωνιστήςΔημήτρης Χρίστουλας που διάλεξε να πέσει στην πλατεία Συντάγματος.
Το σύστημά τους δολοφόνησε τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσαστο Κερατσίνι βάζοντας μπροστά τα πιστά σκυλιά του.

Συγκέντρωση-Εκδήλωση στα Προπύλαια του Παν/μίου Αθηνών (Τρίτη 10/12)

ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 5 μ.μ. στα Προπύλαια: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην απεργία των διοικητικών των ΑΕΙ 6:30 μ.μ.: ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα τη σύνδεση των ταξικών αγώνων από τα κάτω

Συγκέντρωση-Εκδήλωση στα Προπύλαια του Παν/μίου Αθηνών (Τρίτη 10/12)

 

Εργαζόμενοι και άνεργοι 

Χαμογέλασε στο τέλος η Νίκη Βόλου με σκορ 2-1.


Με ένα γκολ στο 88’ η Νίκη Βόλου έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο Πανθεσσαλικό πετυχαίνοντας τη νίκη με σκορ 2-1.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου