Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

ΟΑΕΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΈΝΩΣΗ

ΟΑΕΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΈΝΩΣΗ
Ήδη συγκεντρώθηκαν 1000 «ανασφάλιστοι-ασφαλισμένοι» στον ΟΑΕΕ με στόχο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας εναντίον των καταχρηστικών και παράλογων πρακτικών του ΟΑΕΕ και του Υπουργείου Εργασίας.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι άμεσα να βρούμε διέξοδο στα ζητήματα του ύψους των εισφορών, των ρυθμίσεων, των ποσών που μας χρεώθηκαν χωρίς παροχή περίθαλψης, της ποινικής δίωξης, της λήψης μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, της απαγόρευσης θεώρησης βιβλίων και στοιχείων χωρίς ενημερότητα από τον ΟΑΕΕ. Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι κάποια πρόταση, αν η τελική λύση εξυπηρετήσει τον σκοπό, δεν έχει μεγάλη σημασία η πρόταση.
Υπάρχει καθολική συμφωνία στο να προταχθούν πρώτα τα άμεσα και ευκολότερα εφικτά θέματα και στην συνέχεια τα θέματα που απαιτούν μεγάλες αλλαγές (όπως πχ συνολικά το σύστημα ασφάλισης).
Οι προτάσεις και οι δράσεις είναι στο τέλος του μηνύματος.

Βόλος - αφίσα για Τσιλιανίδη

Αφίσα με αφορμή την εκδίκαση της αίτησης διακοπής ποινής του συντρόφου μας.

Image scaled down
Diskordia.squat.gr

Ο Καπερναρος τυλίγει τραπεζίτες και διεφθαρμένους σε μια κολλά χαρτί: Μήνυση – χειρουργείο για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων!

20131013-172222.jpg
«ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ 2.500 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε από το Μαυροβούνιο, όπου βρίσκεται για τις Φθινοπωρινές εργασίες
του ΟΑΣΕ, την εξής δήλωση:

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Superleague Ελλάδα

Σούπερ προσφορά: Με κάθε οργανική μία απόλυση δώρο

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Υπουργούλη μου, υπουργάκο μου (Ντίνο Ηλιόπουλε πόσο προφητικός ήσουν), και πονηρούλης και ψευτρούλης; Και να ήσουν μόνο ένας! Τούτη η κυβέρνηση δεν λέει ποτέ ψέματα. Αν της ξεφύγει και πει καμιά αλήθεια!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ: ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;


Του ΘΕΜΗ ΤΖΗΜΑ
Είναι να απορείς: πιστεύει κανείς ότι η εξακολούθηση της ρητορικής Σαμαρά και της κλίκας του περί δύο άκρων, που εκφράζεται άλλοτε με κατηγορίες περί εκτός νόμου ΣΥΡΙΖΑ, άλλοτε σχετικά με κάτι που είπε κάποιο μέλος, κάποιας νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, άλλοτε περί Σκουριών, ενός προφανώς αυθόρμητου κινήματος για όσους στοιχειωδώς αντιλαμβάνονται τί συμβαίνει στην περιοχή και άλλοτε περί συζήτησης για το πόσο ακραίο είναι να συζητούμε για την έξοδο από το ευρώ όπως κάνουν χιλιάδες οικονομολόγων και ινστιτούτων ανά τον κόσμο, επηρεάζει οποιονδήποτε πέραν εκείνων που ήδη έχουν αποφασίσει ότι δε θα ψηφίσουν ποτέ ΣΥΡΙΖΑ ή εκείνων που αναζητούν ένα καλό άλλοθι για την ενοχή που νιώθουν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και βλακωδώς το εφευρίσκουν στο γεγονός ότι στοχοποιούν την ηγεσία των ναζί πολιτικοί όπως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, αφού επί χρόνια τους κάλυπταν;

Η ρητορική των “Φαήλων”, των “Χρύσανθων” και των λοιπών καλόπαιδων του Μαξίμου, που ονειρεύονται την κυριαρχία της εθνικοφροσύνης στη χώρα- δηλαδή του ιδεολογήματος των γονυκλισιών σε ξένους ηγέτες και του αυταρχισμού στο εσωτερικό κομμένου και ραμμένου στα μέτρα του μεγάλου κεφαλαίου- θα ήταν για γέλια, ως σκουπίδια περιθωριακών ομάδων αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνη, αφού οι τύποι αυτοί κυβερνούν.

ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!


Του Γ.ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Υπέρτατος πολιτικός στόχος του Αντώνη Σαμαρά είναι η παραμονή του στην πρωθυπουργία με κάθε μέσο. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Βαγγέλη Βενιζέλο – να παραμείνει υπουργός του Σαμαρά πάση θυσία. Η ΝΔ του Σαμαρά έχει πετύχει τα δύο χειρότερα αποτελέσματα της ιστορίας της. Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου βρίσκεται επίσης στο απόλυτο εκλογικό ναδίρ. Το 12,28 που πήρε στις εκλογές πέρυσι τον Ιούνιο είναι χειρότερο ακόμη και από το 13,58% που πήρε το ΠΑΣΟΚ πριν από… σαράντα χρόνια, όταν πρωτοεμφανίστηκε.
Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είναι δηλαδή η κυβέρνηση των ερειπίων του παλιού πολιτικού συστήματος, το οποίο διέλυσε ο λαός στις περυσινές εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου. Συγκροτήθηκε όπως όπως με στόχο να δώσει χρόνο στο σύστημα να ανασυγκροτήσει το πολιτικό του προσωπικό και να αναδιατάξει προς όφελός του το πολιτικό σκηνικό, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Με δεδομένο ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αποκλείεται το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές να πιάσει το έστω και έσχατο προηγούμενο αποτέλεσμα του 12%, μοναδική ελπίδα παραμονής αυτού του μπλόκ στην εξουσία είναι η εκλογική ενίσχυση της ΝΔ. Λόγω της πολιτικής που ακολουθεί ο Σαμαράς, είναι αδύνατον να αυξηθούν οι ψήφοι της ΝΔ, αν οι εκλογές γίνουν υπό ομαλές συνθήκες, όπως δηλαδή τα τελευταία σαράντα χρόνια. Κρίνοντας το θέμα από τη στενή οπτική γωνία της σχετικής αυτοτέλειας των εκλογών και όχι από τη σκοπιά

Κόρινθος - Παναθηναϊκός την Κυριακή σε φιλικό αγώνα σε live

Κόρινθος - Παναθηναϊκός την Κυριακή σε φιλικό αγώνα σε live μετάδωση από το ΣΚΑΪ (video)

Όλα έτοιμα για το μεγάλο φιλικό στην Κόρινθο (video)
Η Κόρινθος

Νίκο σε πιστεύω!...

Ο Παπαχρήστος ειρωνεύεται τον Χατζηνικολάου: Βέβαια δεν εχεις σχέση εσυ με τους ellines.com.
Το γεγονός οτι "αφεντικό" παρουσιάζεται, το δεξί σου χερι, ο εξ απορρήτων σου Χρήστος Μπάρλας, μάλλον συμπτωματικό θα είναι...
 
Σας τα παμε περιφραστικά. Η ιστορία άρχισε από χθες. Ο Παπαχρήστος άφησε διάφορους υπαινιγμούς   για ενα συνέδριο στο χλιδάτο Costa Navarino που  οπως γραφει "υλοποιείται από μια ΜΚΟ να την ονομάσω, επιχείρηση, μαγαζάκι, κάτι τελοσπάντων ,  με ...
τιτλο ellines.com" .
Και προσθέτει πως "συμφωνα με το πρόγραμμα οι εργασίες του συνεδρίου ανοίγουν με τοποθέτηση του γνωστού τηλεοπτικού αστερα  

Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει γερμανοτσογλάνι, αλήτης, ρουφιάνος δημοσιογράφος; Κι όμως, ο ΚΥΡΙΟΣ Ιορδάνης Χασαπόπουλος θα κάνει τον γερμανό!

We are all Greeks μέσω Σίβυλλα
Σωστά κάπως θα πρέπει να επιβραβευθούν και τα Παπαγαλάκια, μόνο καναβούρι θα τους δίνουν.....

Απρόσιτο θράσος! Υπουργοί του Γιωργάκη, ψήφισαν κι υλοποίησαν την καταστροφή της πατρίδας μας και τώρα στην κολυμπήθρα του ΣΥΡΙΖΑ… διεκδικώντας ρόλοΛ.ΚΑΤΣΕΛΗ: "ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"! ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ

«Χτύπησαν» αυτόματο πωλητή γάλακτος

«Χτύπησαν» αυτόματο πωλητή γάλακτος
«Χτύπησαν» αυτόματο πωλητή γάλακτος

Άγνωστοι δράστες αποπειράθηκαν να παραβιάσουν αυτόματο πωλητή γάλακτος στη Λάρισα, με σκοπό να αφαιρέσουν το κυτίο συλλογής χρημάτων, χωρίς, όμως, θετικό αποτέλεσμα, προκαλώντας

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

alt

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ
Το Σάββατο (12/10/13) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Πέραμα μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση, την οποία ακολούθησε αγωνιστική πορεία η οποία πέρασε μέσα από τους κεντρικούς δρόμους του Περάματος, ενώ ενδιάμεσα έκανε συμοβολική στάση έξω από την κεντρική πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης του Περάματος:
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, παρευρέθηκε  στην αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στο Πέραμα και στη διάρκεια της πορείας έκανε στους δημοσιογράφους την παρακάτω δήλωση:
«Οι εργαζόμενοι του Περάματος και όλου του Πειραιά είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να σταματήσουν το φασισμό και να κόψουν το δολοφονικό χέρι του στις γειτονιές τους.
Είναι γι΄αυτό ενωμένοι και αποφασισμένοι να συμβάλουν για να απαλλάξουν, ταυτόχρονα, τη χώρα από την τρόικα και τα μνημόνια και την κυβέρνηση που τα υπηρετεί.
Ευρύτερα ο λαός μας, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, όλο και περισσότερο ενώνεται γύρω από το θεμελιώδες αίτημα μιας μεγάλης αντιφασιστικής, αντιμνημονιακής και δημοκρατικής ανατροπής που θα δώσει ανάσα και ελπίδα στη χώρα, ανοίγοντας δρόμους εθνικής ανεξαρτησίας, διεξόδου και προοδευτικής ανασυγκρότησης.

Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΚ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

alt

«Όχι» φέρεται να είναι η απάντηση της τρόικας στην πρόταση που υπέβαλε η κυβέρνηση για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 15% και για διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον ημερήσιο τύπο , το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει νέα πρόταση, στην οποία δεν περιλαμβάνονται οι συντελεστές που αφορούν τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης.
Κατά την ίδια πηγή, το «όχι» της τρόικας αφορούσε το σύνολο της πρότασης, κάτι που σημαίνει ότι αυτή επαναδιατυπώνεται και συμπεριλαμβάνει μόνο την αύξηση και προκαταβολή (τμήματος) του επιδόματος θέρμανσης και τη διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων.
Η ηγεσία του υπουργείου βιάζεται να καταθέσει την πρόταση και να λάβει την απάντηση της τρόικας, δεδομένου ότι την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με τους φορολογούμενους και την αγορά να μη γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι.

Σε μία βδομάδα άδεια για εργαστήριο τροφίμων

Τη δυνατότητα να απαλλαχθεί μία μικρή οικοτεχνία (εργαστήριο, βιοτεχνία κ.λπ.) από την άδεια λειτουργίας δίνει ο νόμος, ειδικά όταν πρόκειται για παραγωγή ζυμαρικών, μαρμελάδας, σάλτσας ντομάτας και άλλες δραστηριότητες χαμηλής όχλησης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Agrenda.
Σήμερα ο αγρότης μπορεί να μεταποιήσει την παραγωγή του και να την πουλήσει ο ίδιος, χωρίς να χρειάζεται έκδοση άδειας λειτουργίας.Σήμερα ο αγρότης μπορεί να μεταποιήσει την παραγωγή του και να την πουλήσει ο ίδιος, χωρίς να χρειάζεται έκδοση άδειας λειτουργίας.
Σήμερα ο αγρότης έχει τη δυνατότητα να μεταποιήσει τη δικιά του παραγωγή και να την πουλήσει ο ίδιος, ξεπερνώντας τον σκόπελο της γραφειοκρατίας για την

Παπανδρέου κατά Σαμαρά και κυβέρνησης για την αδειοδότηση της ψηφιακής τηλεόρασης

Ο πρωήν πρωθυπουργός επανεμφανίστηκε ασκώντας κριτική σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - «Η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις που θα ανατρέπουν το πελατειακό κράτος και τα πάσης φύσεως συμφέροντα»,

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου