Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η προδοσία – Τα επεισόδια (STAR)

Η προδοσία – Τα επεισόδια (STAR)

Η προδοσία, η νέα καθημερινή τούρκικη σειρά του STAR.









Μια ιστορία που αναφέρεται στο 1960. Μια δραματική σειρά που έρχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Η οικογένεια Ακαρσού ζει ευχάριστες στιγμές. Ο Αλί μεγαλώνει τα τέσσερα παιδιά του μαζί με την γυναίκα της ζωής του την Τζεμιλέ.

Η ευτυχία της οικογένειας γρήγορα θα τελειώσει όταν θα ξεκινήσει η “Προδοσία”. Ο Αλί που ταξιδεύει συνέχεια λόγο επαγγέλματος γνωρίζει και ερωτεύεται παράφορα την Καρολίν, μια πανέμορφη Δανέζα. Είναι τόσο διαφορετική από τις υπόλοιπες και αυτό θα τον οδηγήσει στο μοιραίο λάθος.

Κατά τη επιστροφή του, η γυναίκα του ανακαλύπτει ένα ερωτικό σημείωμα και τότε τα πράγματα αλλάζουν. Η τόσο αγαπημένη οικογένεια καταστρέφεται... Πρωταγωνιστούν: Ερκάν Πετεκαγιά, Αϊτσά Μπινγκόλ.

Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες... Tάδε έφη ο σύμβουλος του ακροδεξιού Σαμαρά...

Σχετικό: “Στρατηγική της Έντασης”… η ζοφερή τέχνη διατήρησης της εξουσίας
Ο Φαήλος βρίζει στο FB: «Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τα @ρχ@δι@ μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω...»
Ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς χρησιμοποιεί ο Φαήλος Κρανιδιώτης, προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με ανάρτηση του στο Facebook όπου εκτός των άλλων ζητά «σωστή» αντιμετώπιση των κατηγορουμένων χρυσαυγιτών.

Μουσική εκδήλωση για τον Παύλο Φύσσα στη Σκιάθο

 
 
25 Σεπτεμβρίου 2013: Μουσική αντιφασιστική - αντιρατσιστική εκδήλωση στο λιμάνι της Σκιάθου για τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, θύματος των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι μουσικοί της Σκιάθου.

2ο Εναλλακτικό Φεστιβάλ Αλληλέγγυας & Συνεργατικής Οικονομίας 11/12/13 Οκτωβρίου 2013 - Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελληνικού

Ενώ γύρω μας γκρεμίζονται τα θεμέλια του παρελθόντος, εμείς ποτίζουμε τα λουλούδια που φυτρώνουν στα συντρίμμια. Στην Ελλάδα της κοινωνικής, οικονομικής και περιβαλλοντικής κρίσης όπου έχουν εκμηδενιστεί οι κοινωνικές δομές και απειλούνται τα συλλογικά αγαθά, η ανεργία και η οικονομική δυσχέρεια αποτελούν την πραγματικότητα για πολλούς από εμάς.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming ANDERLECHT-OLYMPIAKOS OSFP-ΟΣΦΠ Watch Live Streaming Anderlecht Vs Olympiakos Piraeus



Αύριο η πληρωμή των συντάξεων του ΟΓΑ

Αύριο Τρίτη θα καταβληθεί η σύνταξη μηνός Οκτωβρίου σε 738.574 συνταξιούχους του ΟΓΑ με πίστωση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ., που έχουν επιλέξει. Η

Πίτσες Μακαρονάδες σπαγγέτι σαλάτες Delivery Πίτσα ΣΚΟΠΕΛΟΣ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σημαντική μεταβολή του καιρού απόψε με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Πιο αναλυτικά:

Σποράδες Σπάνια τεκμήρια που μαρτυρούν την μακραίωνη εκπαιδευτική και πολιτιστική παράδοση της Σκοπέλου


Σπάνια τεκμήρια στο φως    Σπάνια τεκμήρια που μαρτυρούν την μακραίωνη εκπαιδευτική και πολιτιστική παράδοση της Σκοπέλου παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη του Λυκείου Σκοπέλου, από το Γενικό Λύκειο Σκοπέλου και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους (Γ.Α.Κ.) - Αρχεία Ν. Μαγνησίας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των αρχείων και παλαιτύπων βιβλίων των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σκοπέλου και διατυπώθηκε παράλληλα η πρόταση να εκδοθούν σε τόμο οι μελέτες που πραγματοποιεί επί σειρά ετών, με ιδιαίτερη προσήλωση, ο λόγιος του νησιού π. Κώστας Καλλιανός.

Kavala vs Iraklis : Live Match Καβάλα Ηρακλής 1908

Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ Στη Σκόπελο, με κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Σκοπέλου, του Συλλόγου Γυναικών και της Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ, το Σάββατο 5 Οχτώβρη, στις 7 μ.μ., στην Παραλία (Δημοτικό Καφενείο).


Συγκεντρώσεις προγραμματίζει η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Μαγνησίας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «ενόψει των κινητοποιήσεων στις 5 Οχτώβρη πραγματοποιούνται
συγκεντρώσεις: Στη Σκιάθο, με κάλεσμα της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ, το Σάββατο 5 Οχτώβρη, στις 6 μ.μ., στην Παραλία (Λαιμός – Μπούρτζι).

Η Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



’’Η βία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί ούτε ιδεολογία ούτε μέσω οποιασδήποτε επιδίωξης. Κάθε πράξη που βάλει εναντίον της δημοκρατίας και της σταθερότητας είναι καταδικαστέα’’ δήλωσε η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στις  εξελίξεις με τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Η κα Χρυσοβελώνη υποστήριξε ακόμη ότι η δικαιοσύνη πρέπει να επιτελέσει απερίσπαστη το έργο της  και όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Ωστόσο υπογράμμισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν από καιρό κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ενώ άλλες πολιτικές δυνάμεις δεν είχαν δείξει την ίδια ευαισθησία στο παρελθόν. ’’ Πιστεύουμε και στηρίζουμε την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και επιθυμούμε το κράτος δικαίου που ζούμε να

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Από το Σκόπελος νιους προς τον υπουργό η Σκόπελος είναι ξεσηκωμένο όλοι με της ενέργειες κάποιον δικαστικών λειτουργών πιστεύουμε κύριε υπουργέ να εξετάσετε την επιστολή ...
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ  ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

27-9-2013

«Κύριε Υπουργέ,

στις 9-8-2012 με το έγγραφό 71589 με ενημερώσατε ότι  διαβιβάσατε στον Εισαγγελέα του  Αρείου Πάγου την επιστολή που  σας έστειλα στις 27-7-2012 με αριθμό 2384/31-7-2012. Μέχρι σήμερα όμως δεν μου  έχουν ζητηθεί με κανέναν τρόπο  τα στοιχεία- αποδείξεις που επικαλούμαι  εναντίον των δικαστών που αφορούν  στην ευνοϊκή αντιμετώπιση από μέρους τους της Μονής Μεγίστης Λαύρας του  Αγίου Όρους, στην αντιδικία που έχει αυτή από το 2004 μέχρι σήμερα με την οικογένειά μου. Επίσης η επιστολή κάνει λόγο και για πλαστογράφηση από μέρους της Μονής πραγματικών

ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΟΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ "ΠΑΓΩΣΑΝ" Σκιάθος: "Η πιο χαμηλή προσγείωση αεροπλάνου" (vid) LOWEST 737 LANDING EVER!

Στα ύψη ανέβασε την αδρεναλίνη τουριστών μια επεισοδιακή προσγείωση αεροπλάνου στην Σκιάθο. Απαθανατίζοντας τη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι «πάγωσαν» όταν αισθάνθηκαν το τεράστιο αεροπλάνο να περνά ακριβώς επάνω από τα κεφάλια τους.
Όπως θα παρατηρήσετε και στο επίμαχο βίντεο οι πιλότοι χαιρετούν στη συνέχεια τους τουρίστες που έχουν μείνει κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό...

ΡΕ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?

Σήμερα η Χ.Α., αύριο το Σύριζα, μετά οι ΑΝΕΛ. Κανείς να μην μπορεί να προκαλέσει εκλογές, μόνο η κυβέρνηση όποτε της αρέσει! Ρε μπράβο δημοκρατία!

Ψάχνουν για βόμβα στην εφορία Τρικάλων

Ψάχνουν για βόμβα στην εφορία Τρικάλων
Εκκενώθηκε, πριν από λίγο, το κτίριο που στεγάζεται η εφορία Τρικάλων, καθώς προηγήθηκε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming KALLONI-ATROMITOS

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Live Streaming PLATANIAS-PANTHRAKIKOS

Πέθανε 32χρονη έγκυος στη

Την τελευταία της πνοή άφησε στις 9.30 χθες το βράδυ μια 32χρονη από τη Μολδαβία που διέμενε στη Ν. Ιωνία και βρισκόταν στον 7ο μήνα της κύησης, ενώ δεν κατέστη δυνατό να σωθεί ούτε και το αγέννητο παιδί της.

Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη γυναίκα, που τα τελευταία χρόνια συζούσε με έναν Έλληνα στη Ν. Ιωνία και ήδη είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, αισθάνθηκε έντονη δυσφορία.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας (30 Σεπτεμβρίου 2013)

Ο ηρωικός Βαγγέλης Γκούμας του Star δέχθηκε ροχάλα, φραπέ και πλαστική σακούλα στο πρόσωπο

ΠΑΝΟΠΛΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
Συντονιστικό ρόλο αναλαμβάνει πλέον στη Χρυσή Αυγή η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.
Ωστόσο, φαίνεται ότι η ψυχραιμία δεν θα είναι από τα χαρακτηριστικά της, όπως θα δείτε και από το βίντεο στο οποίο πραγματοποιεί χυδαία, απρόκλητο και πρωτοφανή επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του STAR και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα.
Ο δημοσιογράφος του STAR προσεγγίζει την κα Ζαρούλια για να πάρει μια δήλωση όταν την βλέπει να βγαίνει από την οικία της. Μάλιστα, κρατά σκοπίμως απόσταση από την ίδια για να μην ενοχλήσει. Ωστόσο, η κα Ζαρούλια απαντά στην ερώτηση… πετώντας τον καφέ της στον δημοσιογράφο του STAR!

ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΑΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ "ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ" Μύδροι και από Α.Κουγιά για τις κατηγορίες κατά ΧΑ: "Δεν υπάρχουν στοιχεία"

Aνέκδοτο έχει γίνει στους κύκλους των ποινικολόγων όλης της χώρας το περίφημο "πόρισμα" ή καλύτερα οι δικογραφίες Δένδια που για πρώτη φορά μετά το 1967 οδήγησαν Έλληνες πολιτικούς πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ελέγχους σε φορτηγά οχήματα

Ξεκινούν από σήμερα τους ελέγχους στα φορτηγά, τα μικτά κλιμάκια της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κατάφωρη αδικία στο Γλυστέρι Κραυγή αγωνίας για το μίνι «Βατοπέδι» στη Σκόπελο «Θα θυσιάσουμε ακόμη και τη ζωή μας, αν έρθουν να μας πάρουν τη γη μας» λέει.....

«Θα θυσιάσουμε ακόμη και τη ζωή μας, αν έρθουν να μας πάρουν τη γη μας» λέει η οικογένεια Κοσμά

Παρά τα όσα αναφέρει για κατάφωρη αδικία η οικογένεια Κοσμά, ο δικαστικός αντιπρόσωπος πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στην Σκόπελο, προκειμένου να εκτελέσει τη δικαστική απόφαση, που θέλει κομμάτι ιδιοκτησίας Κοσμά, η οποία διατηρεί στην περιοχή το αγαπημένο μαγαζί σελέμπριτι και Χολιγουντιανών σταρ, να περνά στα χέρια της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας.

Ο ΕΛΑΣ νικά τους Ταγματασφαλίτες (Άρης Βελουχιώτης)

Παφίλης (ΚΚΕ) - Χρυσή Αυγή ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΙ ΚΑΙ Η ΝΔΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ......

Δήλωση Κουφοντίνα για τη 17 Νοέμβρη

Κείμενο Χριστόδουλου Ξηρού

Για την εξάρθρωση της ναζιστικής συμμορίας
Για την εξάρθρωση της ναζιστικής συμμορίας
Οι σημερινές εξελίξεις αποτελούν μια κίνηση πανικού του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος. Αφού εξέθρεψαν τα ναζιστικά αποβράσματα τόσον με την καταστροφική πολιτική τους αλλά και ανοιχτά με το προκλητικό αβαντάρισμα των ΜΜΕ και των «δημοσκοπήσεων» ξαφνικά διαπιστώνουν με τρόμο ότι πλέον απειλείται η δική τους υπόσταση και σπεύδουν να το περιμαζέψουν. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (και λοιποί κολαούζοι) είναι και παραμένουν ο πραγματικός κίνδυνος για τον λαό, είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία της χώρας. Με τη

Χρυσόγονος... κάτι άλλο κρύβεται - Κάνει ρόμπα την ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και την "αδέκαστη δικαιοσύνη"...

H γυμνή καριέρα της Νόνης Δούνια


Ποιος άνδρας δεν θυμάται τη Νόνη Δούνια. Η μελαχρινή καλλονή με τη μεσογειακή της ομορφιά και τα υπέροχα, πανύψηλα πόδια της, δεν δυσκολεύτηκε να καθιερωθεί ως μοντέλο, ούτε και να κατακτήσει σπουδαίους τίτλους στην καριέρα της όπως αυτόν της Β' Μις Ελλάς το 1996 και την 4η θέση στον διαγωνισμό Μις Ευρώπη της ίδιας χρονιάς.

Έρχονται βροχές και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά

Η πρώτη επίσκεψη οργανωμένου χαμηλού για την φετινή περίοδο είναι γεγονός. Από το απόγευμα της Δευτέρας 30/09 αναμένεται... σταδιακή επιδείνωση του καιρού από την βοριοδυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες. ...


Η κακοκαιρία θα επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ τα πρώτα χιόνια φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνιση τους στους ορεινούς όγκους της βόρειας χώρας και πάνω από τα 2000 μέτρα. Οι ιδιαίτερα ψυχρές μάζες που θα ακολουθήσουν θα ρίξουν την θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα, η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση της τάξης των 11-13 βαθμών σε σχέση με τις σημερινές θερμοκρασίες.

Τερατοσκορπίσματα-Τερατομαζέματα

Παναγιώτης Μαυροειδής
Ποια από τα στοιχεία που αξιοποιεί η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για να ‘’κοντύνει’’ τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, προέκυψαν ξαφνικά και αποτελούν νέα δεδομένα για να μπορέσει να γίνει κάτι που δεν μπορούσε χθες;
Κανένα απολύτως!
Με ένα ψάξιμο αρχάριου στο διαδίκτυο βρίσκει κανείς σε πέντε λεπτά όχι μόνο τις 32 υποθέσεις που στάλθηκαν στον εισαγγελέα, αλλά 1.032 και ορισμένες αρκετά σοβαρότερες που ‘’ξεχάστηκαν’’.
Η ελληνική κοινωνία θα χρωστάει πολλά στον Παύλο Φύσσα, αν και νεκρός πλέον από το μαχαίρι της Χρυσής Αυγής, για όσα βγαίνουν σήμερα στη φόρα για τη δράση των ναζιστών. Πολύ περισσότερα θα οφείλει για τη μεγάλη δημοκρατική αφύπνιση.
Οι δολοφονίες ωστόσο και η δράση της ΧΑ δεν ξεκίνησαν τώρα.
Τι αποδεικνύουν η κυβέρνηση, το κράτος και οι όψιμοι ...αντι-ναζιστές μεγαλοδημοσιογράφοι, με αυτή τους τη δράση κατά της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας ήδη γνωστά στοιχεία και στον τελευταίο άνθρωπο;
Μα την απόλυτη γνώση που είχαν και την ακέραιη ευθύνη και ενοχή τους για ότι άφηναν απείραχτο και ατιμώρητο έως τώρα!

Live ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (1-0), ΠΑΣ - Ξάνθη (1-0), Απόλλων-Λεβαδειακός (1-1)

Live ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (1-0), ΠΑΣ - Ξάνθη (1-0), Απόλλων-Λεβαδειακός (1-1)
  (Aθήνα
H αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (20:30, NS1), ξεχωρίζει στο δεύτερο... πιάτο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον θεωρείται και το παιχνίδι στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα (18:15) διεξάγονται και οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός.

ΑΕΚ - Θύελλα Ραφήνας 2-1

Μπροστά σε περίπου 20000 φιλάθλους της, μέσα σε πραγματικά μια υπέροχη ατμόσφαιρα, η ΑΕΚ νίκησε την Θύελλα Ραφήνας με 2-1, πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Πάνω από 10 κλασικές ευκαιρίες έχασαν οι κιτρινόμαυροι.

GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL H AEKARA 2-0

GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL AEKARA

ΑΕΚ - Θύελλα Ραφήνας 1-0

Γιορτή του χάντμπολ από την ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του χάντμπολ της ΑΕΚ με την συμμετοχή 200 παιδιών όλων των ηλικιών του Δημοτικού. Τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) συμμετείχαν σε δοκιμαστικά υπό το βλέμμα των προπονητών της ομάδας αλλά και των αθλητών της πρώτης ομάδας...
Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ελλάδος βρέθηκαν στο κλειστό "Μπάμπης Χολίδης" του Μενιδίου κοντά στους αυριανούς άσους της ΑΕΚ μαθαίνοντας τους τα κόλπα της μπάλας.
Το κλειστό του Μενιδίου κατακλύστηκε από παιδιά και γονείς που έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα, κιτρινόμαυρο, στο πρωινό της Κυριακής.

Πάνω που σοβάρευε


Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβε τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, και άλλα στελέχη της συμμορίας, με την κατηγορία πως η Χρυσή Αυγή συνιστά εγκληματική οργάνωση. Οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν έκπληξη γιατί η Χρυσή Αυγή είχε αρχίσει να γίνεται σοβαρή.

Οι συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη που διαμαρτυρήθηκε έντονα επειδή οι χρυσαυγίτες της φέρονται με το σεις και με το σας, και δεν την έχουν μαχαιρώσει ποτέ.
Ο Άρειος Πάγος, η Ελληνική Δικαιοσύνη και η Ελληνική Αστυνομία δεν είχαν πάρει χαμπάρι τόσο χρόνια πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Ιδέα δεν είχαν. Νόμιζαν πως είναι πρόσκοποι.

Διαβάστε με ποιους 11 ξεκινάει η Ένωση στο παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας

Χωρίς κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, με βάση τα όσα δοκίμασε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Τραϊανός Δέλλας, θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: "ΑΝ ΜΑΖΕΨΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΟΧΙ"

Ourania
Φραστική επίθεση εξαπέλυσε η κόρη του γγ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, στον επικεφαλής του αστυνομικού κλιμακίου στην είσοδο στην Ευελπίδων τα ξημερώματα.
Μαζί με τον βουλευτή της ΧΑ Αρτεμη Ματθαιόπουλο, η Ουρανία Μιχαλολιάκου θέλησαν να μπουν στα δικαστήρια γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα κρατώντας σακούλες Σούπερ Μάρκετ.
«Σας παρακαλώ να παραδώσετε τα πράγματα στους κρατούμενους μόλις μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ. Εδώ δεν λειτουργεί αυτή την ώρα το μηχάνημα ελέγχου» τους εξήγησαν ευγενικά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ: ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΡΗΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

dolofonimenospaidiatros
Βρέθηκε με τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο και απο μαχαίρι στο λαιμό, σε μη κατοικημένη περιοχή. Γρίφο και μάλιστα για δυνατούς λύτες καλούνται να λύσουν οι Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, άνδρες της οποίας κλήθηκαν στις 7.30 περίου το πρωί της Κυριακής από περιπατητή, ο οποίος εντόπισε έναν άνδρα νεκρό στην οδό Κάρλας. Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι λίγες ώρες αργότερα ταυτοποίησαν τα στοιχεία της ταυτότητας του νεκρού άνδρα. Σύμφωνα με το larissaNet.gr, πρόκειται για τον 56χρονο παιδοχειρούργο Δημήτρη Τσούμα.

Σκληρές εικόνες απο την μεταγωγή Μιχαλολιάκου.

Σκηνές βίας και καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκτυλίχθηκαν χτες στα δικαστήρια κατά της μεταγωγή του Μιχαλολιάκου. Οι συνθήκες της μεταγωγής ήταν τόσο βίαιες ώστε η Ουρανία Μιχαλολιάκου αποφάσισε να ξεκινήσει 3λεπτη απεργία πείνας.
http://phgada.wordpress.com/

Παναθηναϊκός vs Μακάμπι Τελ Αβίβ (Basketball Friendly: Gomelsky Cup 2013 - Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv)


Watch Live Streaming Motogp Grand Prix Iveco De Aragon Spain


 

Οινοστάφυλα: Καλός ο φετινός τρύγος σε ποσότητα και ποιότητα όχι όμως και στις τιμές για τον παραγωγό

Οινοστάφυλα: Καλός ο φετινός τρύγος σε ποσότητα και ποιότητα όχι όμως και στις τιμές για τον παραγωγό Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει μέχρι να ολοκληρωθεί ο τρύγος 2013 στις ποικιλίες των οινοστάφυλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου, από στοιχεία που συνέλεξε από την ΚΕΟΣΟΕ και τον ΣΕΟ, στην συντριπτική πλειοψηφία των περιοχών της χώρας ο τρύγος κύλησε ομαλά, χωρίς προβλήματα από ασθένειες ή τις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μας αναφέρουν άνθρωποι του κλάδου τα προβλήματα σε επίπεδο αγοράς και τιμών παραμένουν. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΕΟ,

Καπερνάρος: Εισαγγελέας τώρα ΚΑΙ στο ΠΑΣΟΚ

Καπερνάρος: Εισαγγελέας στο ΠΑΣΟΚΤις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, και την επόμενη μέρα σχετικά με τους προβλεπόμενους κανονισμούς από το Σύνταγμα και τη Βουλή σχολίασε στον Real FM και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου-Μάνου Νιφλή, ο Βασίλης Καπερνάρος.

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ!

Tου ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΣΑΚΝΗ*
Ο Ριζοσπάστης, ο Ρίζος των μετεφηβικών χρόνων, ο καθημερινός σύντροφος. Αυτός με τις ελλεί­ψεις, τα λάθη ενίοτε, τα πρωτοσέλιδα που έμοιαζαν πολλές φορές να μην προσδιορίζουν ακριβώς το χρόνο, αλλά πάντα η εφημερίδα του κόμματος, η φωνή του, η φωνή μας.
Όσοι κρατήσαμε αυτήν την εφημερίδα παραμάσχαλα σε εποχές δυσκολότερες ίσως απ' τη σημερινή και πόρτα-πόρτα τη μοιράζαμε για να φτάσει ο λόγος μας παντού, ξέρουμε καλύτερα πως, πέρα απ' το δίφραγκο ή το τάλιρο, πέρα δηλαδή απ' την οικονομική της επιβίωση, εκείνο που μετρούσε ήταν το δέσιμο της εφημερίδας με τα ίδια τα μέλη του κόμματος και της νεολαίας. Να γίνει πρώτ' απ' όλα δική μας υπόθεση, για να γίνει εντέλει η εφημερίδα του κάθε εργαζόμενου.

ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

(Σάββ. 28/9/13 – 20:55)
ΤΟΥ Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Εξαιρετική ενόχληση προκάλεσε στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου το άρθρο του Πριν με τίτλο «ΕΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ απειλούν τη δημοκρατία». Αιτία της σφοδρής ενόχλησης είναι ότι το Πριν έθεσε επί τάπητος το αυτονόητο για την Αριστερά ζήτημα ότι μια νεοναζιστική οργάνωση, όπως φυσικά είναι η Χρυσή Αυγή, δρα εγκληματικά και αδίστακτα, μπορεί να διαπράξει ακόμη και δολοφονίες τόσο με απόφαση της ηγεσίας της όσο και κατ’ επιθυμία ή κατ’ εντολή άλλων κέντρων. Επίσης αυτονόητο είναι για τους αριστερούς ότι και όταν άλλα πολιτικά κέντρα έχουν δώσει την εντολή, αυτή διαβιβάζεται μέσω της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Δεν παίρνουν οι αρχηγοί κρατικών υπηρεσιών τηλέφωνο τους χρυσαυγίτες δολοφόνους για να τους διατάξουν να σκοτώσουν κάποιον!
Από νομική-δικαστική σκοπιά δεν υπάρχει περίπτωση σε μια δολοφονία που έχει διαπράξει χρυσαυγίτης να μην ενέχονται στελέχη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Αν δεν μιλήσει το στέλεχος – σύνδεσμος με τον κρατικό μηχανισμό – και συνήθως δεν μιλάει – οι ποινικές ευθύνες τελειώνουν εκεί. Από πολιτική σκοπιά όμως έχει τεράστια διαφορά αν ο χρυσαυγίτης δολοφόνος έδρασε αποκλειστικά κατ’ εντολήν της ηγεσίας

Αυτή η δημοκρατία δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει.

H Βουλή βρίσκεται σε νόμιμη συγκρότηση μόνο με την ακώλυτη και ανεμπόδιστη παρουσία 300 βουλευτών. Ακόμα και σε περίπτωση παραίτησης ενός βουλευτή, πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές, εκτός και αν έχουν παρέλθει τρία έτη από την αρχή της βουλευτικής περιόδου.

Από σήμερα το πρωϊ συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο. Ο αρχηγός και ορισμένοι βουλευτές ενός νόμιμου κόμματος  (εν προκειμένω της ΧΑ), το οποίο έστειλαν στη Βουλή περίπου πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες, έχουν συλληφθεί και...
προφανώς θα κρατηθούν προφυλακισμένοι, δεδομένου ότι οι κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που τους έχει απευθύνει η εισαγγελία, είναι πολύ βαριές.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming PANATHINAIKOS-ASTERAS TRIPOLIS

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΞΑΝΘΗ Live Streaming PAS GIANNINA-SKODA XANTHI

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΟΦΗ - ΠΑΟΚ(18:15 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ -Greek Super League LIVE:ΟΦΗ - ΠΑΟΚ ... ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Live Streaming OFI-PAOK


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming APOLLON SMYRNIS-LEVADIAKOS


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming ARIS-PANAITOLIKOS


Οχι στην αύξηση τελών στη Σκόπελο

Οχι στην αύξηση τελών στη ΣκόπελοΣύσσωμη η αντιπολίτευση συν δύο μέλη της ομάδας πλειοψηφίας τάχθηκαν κατά της προτεινόμενης αύξησης των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, σε ποσοστό 10%, κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου. Κατά συνέπεια, υπερίσχυσε η πρόταση της επιβολής μηδενικών αυξήσεων, προκειμένου να παραμείνουν ως έχουν τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
            Στην εισήγησή του, ο Δήμαρχος Σκοπέλου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Γιώργος Μιχελής, ανέφερε ότι τα συγκεκριμένα τέλη είναι ανταποδοτικά και κρίνεται, ως απαραίτητη η αύξηση, προκειμένου να καλυφθούν αναγκαίες δαπάνες. Ο ίδιος υπενθύμισε παράλληλα ότι πέρσι είχε θεσπιστεί μείωση κατά 10%, αλλά

Άλλη μια τέτοια εμφάνιση του Σοφιανου και το ΚΚΕ θα πιάσει το 0,5%. Δικαίωσε τις γκαιμπελικες δηλώσεις Βενιζέλου – Γεωργιάδη!


20130928-204852.jpgΜνημειωδεις οι δηλωσεις του κ. Σοφιανου πριν απο λιγο στον ΣΚΑΪ, οπου θα εκαναν ακομα και τον Μπάμπη να δακρύσει απο συγκίνηση.
Αποδέχθηκε πλήρως την άποψη του Βαγγέλη Βενιζελου και του Άδωνι Γεωργιάδη, οτι δηλαδη η ΧΑ ανδρώθηκε στις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα!!! Οχι ολες ομως, εξαίρεσε αυτη που πρωταγωνίστησε το ΠΑΜΕ. Ξερετε, αυτη που άνοιγε κεφαλιά και γκρεμοτσακιζε αντιφρονούντες.

Εδώ Παππάς εκεί Παππάς…

Την ώρα που το ένταλμα σύλληψης για τον φερόμενο ως υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ ο ίδιος παραμένει εξαφανισμένος.

Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία του με ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρει : «κυκλοφορώ ελεύθερος δεν είδα κανέναν».
Powered By Blogger