Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

KΛΙΜΑΚΩΣΗ: ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! Για πρώτη φορά η Μόσχα απειλεί να ανοίξει "πυρ" στην Ανατολική Μεσόγειο!Για πρώτη φορά η Μόσχα διατύπωσε πριν λίγο ευθεία απειλή προς την Δύση ότι τα πλοία της βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο "για να ανοίξουν "πυρ" αν χρειαστεί"!
"Τα ρωσικά πολεμικά σκάφη στη Μεσόγειο έχουν την ικανότητα να αντιδράσουν σε περίπτωση κλιμάκωσης της σύρραξης στη Συρία", δήλωσε σήμερα ρωσική στρατιωτική πηγή, την ώρα που οι δυτικές χώρες προετοιμάζονται να επιτεθούν στην Συρία, χωρίς να υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ

Ζήσης: Δεν κάναμε τίποτα σημαντικό

Ζήσης: Δεν κάναμε τίποτα σημαντικό
Ζήσης: Δεν κάναμε τίποτα σημαντικό
Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της κόντρα στη Σουηδία (51-79) και ο Νίκος Ζήσης απένειμε τα εύσημα στον Γιάννη Μπουρούση.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Η υποψηφιότητα Γιωργου, «κολαούζος» εξελίξεων !!

Κάντε υπομονή και τα

7 ايلول يوم الصوم العالمي لأجل السلام في سوريا September 7 Worlds fasting Day for Peace in Syria

- Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
- Απευθείας ειδήσεις από την Αδέσποτη Δαμασκό (από αρθρογράφο του ιστολογίου μας που είναι μέσα στη Δαμασκό): ΕΔΩ

ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, 6 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ
ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!
Χωρίς εσένα, εμένα και τους διπλανούς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ζωή μας. Να νοιώσουμε και να γίνουμε συναγωνιστές, να ξεσηκωθούμε, απέναντι σ’ αυτούς που γκρεμίζουν τις λαϊκές κατακτήσεις και την ζωή μας, αυτούς που παραμερίζουν τις διαφορές τους για να υπηρετήσουν τα συμφέροντά τους που είναι ακριβώς αντίθετα από τα δικά μας. Ποιοι είναι αυτοί;

Oι φονιάδες!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΈΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ


ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΌΣ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΗΣ ΝΊΚΟΣ ΣΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ


ΣΚΟΠΕΛΟΣ Προκήρυξη για αγροτικούς ιατρούς στη Μαγνησία ,τρείς θέσεις στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, μία θέση στο Περιφερειακό Ιατρείο Γλώσσας,

Συνολικά 16 θέσεις, μετά τις 21 προσλήψεις επικουρικών γιατρών
Θετικά αρχίζουν και διαμορφώνονται τα νέα στο χώρο της υγείας, όπως τουλάχιστον προκύπτει μέσα από ανακοίνωση του Πολιτικού γραφείου της Υφυπουργού Υγείας, κας Ζέττας Μακρή .


Όπως έγινε γνωστό, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργού Υγείας κ Άδωνι Γεωργιάδη και της Υφυπουργού Υγείας κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκε η προκήρυξη θέσεων αγροτικών ιατρών για το Νομό Μαγνησίας. Συγκεκριμένα

ΠΑΡΑΓΑΔΙΑ.Είναι εργαλείο παράκτιας αλιείας, που αποτελείται από μία χοντρή μεσσηνέζα ή νήμα («μάνα») στην οποία δένονται σε διάστημα 3-4 μέτρων κομμάτια λεπτότερης μεσσηνέζας («παράμαλλα») τα οποία φέρουν στις άκρες τους αγκίστρια. Το παραγάδι ντουκέρνεται μέσα σε πανέρια ή λεκάνες των 100-300 αγκιστριών.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΓΡΙ ΓΡΙ ?


Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ;

aeroplanoforo’Η ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΑΣΦΑΙΡΑ" ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΑ;
ΓΡΑΦΕΙ Η ΓΙΩΤΑ ΜΗΛΙΩΝΗ
Η βρώμικη και εκτός κάθε έννοιας δικαιοσύνης και πολύ περισσότερο διεθνούς νομιμότητας, σχεδιαζόμενη στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον της Συρίας, θα πρέπει, μάλλον, να θεωρείται βέβαιη.
Εκείνα που δεν είναι ακόμα βέβαια, εκτός, ίσως, των πολύ στενών κέντρων εξουσίας, είναι από τη μια η μορφή και το εύρος της επίθεσης αλλά και σε ένα βαθμό και ο τελικός αντικειμενικός στόχος της.
Πολύ πιο αβέβαια, όμως, είναι

Πρετεντέρης: Η στραταρχική αυθάδεια των δημίων…

Το έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές: «Χρειάζεται προστυχιά και ηλιθιότητα ασυνήθιστη για να είσαι Πρετεντέρης».

Ο Πρετεντέτης, αυτός ο επιτήδειος γραφειοκράτης της δημοσιογραφίας, είναι ένα τέτοιο ιδεολογικό φερέφωνο, που διαλαλεί ανενδοίαστα ότι το μόνο που ξέρει καλά να κάνει είναι να υπηρετεί την κάστα των άπληστων νεόπλουτων του «εκσυγχρονισμού», το δωσιλογισμό του καθεστώτος και τις «αξίες» του αυτοκρατορικού λόγου.

Στο δρόμο που χάραξε ο Τριανταφυλλίδης ακολουθεί ο Σα(χλα)μαράς

Το δρόμο που χάραξε ο Τριανταφυλλίδης με τις εκλογές βίας και νοθείας του 1961 ακολουθεί ο Σα(χλα)μαράς. Στην Ελλάδα που έχει την παράδοση να διαστρέφει την ιστορία, πατριώτες οι ταγματασφαλίτες και οι συνεργάτες του Γερμανού κατακτητή, προδότες όσοι αντιστάθηκαν σε αυτόν, ο Τριανταφυλλίδης αποκαλείται εθνάρχης. Ο Σα(χλα)μαράς αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Τριανταφυλλίδη.
Σκέφτεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές να υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο για κάθε υποφήφιο δήμαρχο και ένα κοινό για...

Φλώρινα: Τραυματίστηκε δήμαρχος κατά τη διάρκεια επεισοδίων


France vs Germany 22:00 FIBA EUROBASKET 2013 _ Russia vs Italy2013 Vuelta a Espana LIVE


Belgium vs Ukraine _ F.Y.R.O.M. vs Montenegro -


Watch Live Spain vs. Croatia Online Video FIBA EuroBasket 2013

watch live FIBA EUROBASKET 2013 _ Georgia vs Poland - FIBA EUROBASKET 2013 _ Great Britain vs Israel - FIBA EUROBASKET 2013 _ Turkey vs Finland - FIBA EUROBASKET 2013 _ Latvia vs Bosnia and Herzegovina -Ο Πούτιν δεν αποκλείει τη συγκατάθεση της Μόσχας για χτύπημα στη Συρία, εάν το εγκρίνει ο ΟΗΕ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν αποκλείει τη συγκατάθεση της Ρωσίας στην άσκηση στρατιωτικής βίας κατά της Συρίας, εάν αυτό συμβεί με την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, του μόνου αρμόδιου οργάνου για να αποφασίσει τη χρήση όπλων εναντίον κυρίαρχου κράτους, σύμφωνα με το ισχύον διεθνές δίκαιο, αλλά και εφόσον αποδειχθεί η χρήση χημικών όπλων από την κυβέρνηση Άσαντ.

ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…Τι εγκληματικό έκανε η συνδημότισά μας; Δημοσίευσε ΕΓΓΡΑΦΑ από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τα οποία αφορούσαν ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ (που αφορούσαν είδη πληροφορικής) του Δήμου, στην …σύζυγο του Δημάρχου!

Σήμερα εκδικάστηκαν ασφαλιστικά μέτρα κατά πολίτου της Τρίπολης, της κ. Παπαδοπούλου. Ο αιτών ήταν ο Δήμαρχος της Τρίπολης μετά της συζύγου του.
Τι εγκληματικό έκανε η συνδημότισά μας; Δημοσίευσε ΕΓΓΡΑΦΑ από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τα οποία αφορούσαν ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ (που αφορούσαν είδη πληροφορικής) του Δήμου, στην …σύζυγο του Δημάρχου!

%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7.jpg

Ο Δήμαρχος επιχειρεί λοιπόν να φιμώσει ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ και ΤΙΜΙΕΣ φωνές που υπάρχουν στην Τρίπολη. Με το θέμα έχουμε ασχοληθεί και σε προηγούμενα posts.

Το ληγμένο ΠΑΣΟΚ και ο νέος συνταγματικός πατριωτισμός

Ο μακαρίτης Φρανσουά Μιτεράν είχε κάνει μια επισήμανση που συνιστά την επιτομή της πολιτικής επικοινωνίας:  Η πολιτική είναι η διαχείριση των συμβόλων.  Ο έτερος μακαρίτης σοσιαλιστής,  ο δικός μας Ανδρέας Παπανδρέου αποδείχθηκε διαχρονικά «μανούλα» σε αυτό, αρχής γενομένης από την ημερομηνία που επέλεξε για τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του ΠΑΣΟΚ.
Επιλέγοντας την 3η Σεπτέμβρη του 1974 για να κάνει τη διακήρυξη του νέου κόμματός του, συνέδεσε το εγχείρημά του με την επανάσταση της 3ης Σεπτέμβρη του 1843 που είχε...

Αναπροσαρμογές τελών αποφασίζει ο Δήμος Σκιάθου

Συνεδριάζει, μεθαύριο Παρασκευή, στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι το Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου που θα συζητήσει αναπροσαρμογές τελών κοινοχρήστων χώρων, ανταποδοτικού τέλους τέλεσης πολιτικών γάμων, χρήσης του δημοτικού νεκροταφείου, καθαριότητας και φωτισμού για το 2014, χρήσης του ίντερνετ και τελών βοσκής.

Ο γυναικολογος θα ειναι στη Σκοπελο το Σαββατο 7 Σεπτεμβρη.Πρεμιέρα για "το Ευρωμπάσκετ

Πρεμιέρα για το Ευρωμπάσκετ στον ΑΝΤ1

Μπαταχτσές story... Εβαλαν φορτηγατζή να σηκώσει σκόνη με την μπουλτόζα, όταν πήγε ο Σαμαράς στο εργοτάξιο!...

Εβαλαν φορτηγατζή να σηκώσει σκόνη με την μπουλτόζα, όταν πήγε ο Σαμαράς στο εργοτάξιο!... 
Εδώ πια μιλάμε για κλαυσίγελο άνευ προηγουμένου. Το ηχητικό απόσπασμα είναι από την ΕΡΑ Πάτρας, όπου φορτηγατζής δηλώνει ότι τον έβαλαν να κουβαλήσει μπουλτόζα, να την πάει στο εργοτάξιο για να την κάνει βόλτες και να σηκώνει σκόνη, όταν πήγε ο Σαμαράς να ανακοινώσει την επανεκκίνηση των έργων στην εθνική οδό Αθηνών - Πατρών και μετά τη φιέστα του καθυστερούν την πληρωμή για το "αγώι".
Βέβαια τόσες φορές που την έχουμε πληρώσει την καρμανιόλα με τις κατασκευαστικές και τα διόδια, κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει και μπουλτόζα στα κανονικά και όχι για...
εκδρομή, αλλά κρατάμε το σκηνοθετικό - επικοινωνιακό μέρος, για τα κανάλια, που όμως δεν είναι δα και η ανακάλυψη της Αμερικής.

Κυνηγοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 46χρονο στην

Σκάγια από κυνηγετικά όπλα, δέχτηκε ένας 46χρονος Έλληνας, το βράδυ της Δευτέρας στην Αργαλαστή και η Αστυνομία αναζητά τους δράστες, που φαίνεται ότι ήταν κυνηγοί.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 46χρονος, ενώ βρισκόταν σε κτήματα και επέστρεφε στ σπίτι του δέχτηκε βολίδες κυνηγετικού όπλου στο μηρό και στην κνήμη του δεξιού του ποδιού, καθώς και στο δεξιό βραχίονα, από πυροβολισμούς αγνώστων δραστών.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται.

Ε, όχι και βλαχοδήμαρχοι!

Οι επιδέξιοι της εξουσίας με υβριδικά τζιπ, μπριλκριμ, μαγκιά κι απόστημα

Ώρα τέσσερις το απόγευμα καταφθάνει στο δρόμο έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης ένα πανάκριβο υβριδικό τζιπ μαζί με ένα συνοδευτικό Σκόντα.
Ένας συνοδός ασφαλείας ανοίγει την πόρτα του τζιπ από το οποίο βγαίνει με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο γνωστός υπουργός κ.Μανιάτης.
Ένα άλλο μέλος της συνοδείας κουβαλάει το σακάκι του κυρίου υπουργού καθώς και ένα ντοσιέ.                                            
Όλα αυτά στη χρεωκοπημένη Ελλάδα της φτώχειας και των δύο εκατομμυρίων ανέργων.
Την ίδια περίοδο στην...

11 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ

11 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Χανίων

Οι αθλητικές εφημερίδες

Οι αθλητικές εφημερίδες
Οι αθλητικές εφημερίδες

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων:

Ανθρωποκτονία στην

Ανθρωποκτονία στην Κασσάνδρα
Ανθρωποκτονία στην Κασσάνδρα

Ένας 55χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός χθες, Τρίτη 3/8, στο σπίτι του στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Γύρω στις 18.35, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, άγνωστος ή άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του 55χρονου άντρα ενώ ήταν μόνος.

Διακομιδή 73χρονης από τη Σκόπελο με έμφραγμα

Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκε σήμερα το μεσημέρι, από τη Σκόπελο, μία 73χρονη γυναίκα, που υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Η γυναίκα, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διακομίσθηκε συνοδεία γιατρού, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το σκάφος «Ευαγγελίστρια ΙΙ». Την 73χρονη παρέλαβε στις 15.45 ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου και νοσηλεύεται.

Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» ανέλαβαν την ευθύνη για τη βόμβα στον εφέτη ανακριτή

pirines1Επιβεβαιώθηκε η Αντιτρομοκρατική, ότι πίσω από τον παγιδευμένο φάκελο που ανεφλέγη την Κυριακή το βράδυ στο Χολαργό, στο σπίτι δικαστικού, είναι η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Σε ένα τρισέλιδο κείμενο οι συντάκτες απειλούν ευθέως τους δικαστές καθώς ο τίτλος του κειμένου είναι «Φάτε τους δικαστές».
Ιδιαίτερη αναφορά με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κάνουν στο πρόσωπο του εφέτη ανακριτή Δημήτρη Μόκκα, ο οποίος ήταν ο παραλήπτης του φακέλου και χειρίζεται την υπόθεση της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

ΒΟΛΟΣ.ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.
ΒΟΛΟΣ.ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

Ο κ. Νίκος Μπίστης δήλωσε ότι δεν αποκλείει να αποχωρήσει (και) από τη ΔΗΜΑΡ.Ο κ. Νίκος Μπίστης δήλωσε ότι δεν αποκλείει να αποχωρήσει (και) από τη ΔΗΜΑΡ.
Δεδομένης δε της σταθερότητας που χαρακτηρίζει τον κ. Μπίστη όσον αφορά στις κομματικές του

Θα σε ξανάβρω στους λουφέδες...


Δύσκολα μπορεί να διερευνηθεί - από εμάς τουλάχιστον - αν ευσταθεί η καταγγελία εναντίον εταιρείας στην Ονδούρα (η ίδια το αρνήθηκε και διεξάγεται έρευνα) ότι υποχρέωνε τους υπαλλήλους της να φορούν πάνες στη δουλειά τους, ώστε να μη χάνουν χρόνο πηγαίνοντας στην τουαλέτα.
Το σημαντικό είναι άλλο: Οτι εδώ που έχουμε φτάσει, είναι τέτοια η καπιταλιστική αχρειότητα που βασιλεύει στον «ελεύθερο κόσμο» τους, ώστε όλα πια να τα περιμένεις, είναι τέτοια η αγριότητα της «ελεύθερης οικονομίας» τους, ώστε τέτοιου είδους καταγγελίες μόνο αδιανόητες να μη θεωρούνται, πλέον...

Είναι;

Το 2010, εν μέσω μνημονίων, ΔΝΤ και τρόικας, στις δημοτικές εκλογές, στην Ικαρία, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε
με τη ΝΔ (του κ.Σαμαρά),
με το ΠΑΣΟΚ (των κ.κ. Βενιζέλου - Παπανδρέου),
με τη ΔΗΜΑΡ (των κ. κ. Μπίστη - Ψαριανού)
με τον ΛΑ.Ο.Σ. (των κ.κ. Βορίδη - Γεωργιάδη, τότε),
με έναν και μοναδικό στόχο: Να μην εκλεγεί στο νησί κομμουνιστής δήμαρχος.
Ρωτάμε: Αυτή η τακτική παρουσιάζει ή όχι κοινά στοιχεία με την τακτική που καταγγέλθηκε από τον κ. Τσίπρα που, όπως είπε, εκλέγει «βλαχοδήμαρχους»;...

«Σοσιαλισμός των ηλιθίων» ή «πρόθυμοι των σφαγείων»;

«Πάντα πίστευα ότι ο αντιαμερικανισμός είναι ο σοσιαλισμός των ηλιθίων».
Το έγραψε χτες στα «Νέα» ο κ. Πρετεντέρης. Ο οποίος είναι τόσο ταραγμένος με τα τεκταινόμενα στη Συρία, που λίγο απέχει να ζητήσει να καταταγεί στα βομβαρδιστικά του Ομπάμα για να σώσει το συριακό λαό...
*
Ο κ. Πρετεντέρης είναι ο ίδιος που, για λογαριασμό της τάξης (τι μπανάλ λέξη!) που σώζει τους λαούς βομβαρδίζοντάς τους, έγραφε λίγο παλιότερα ότι όσοι Ελληνες διαμαρτύρονταν εναντίον του Κλίντον και κατά της επέμβασης στη Γιουγκοσλαβία ήταν «Δέκα Καραγκιόζηδες και πενήντα σαλεμένοι» («Βήμα», 11/11/1999).
Σήμερα, είναι πιο ευγενικός. Περιορίζεται να ειρωνευτεί όσους αντιτίθενται στην επέμβαση στη Συρία, τους οποίους και αποκαλεί - επιστρατεύοντας το ακαταμάχητο (φιλοατλαντικό) φλέγμα του - «ευαίσθητες ψυχές»...

Λουκέτα για ΕΑΣ - ΕΛΒΟ - ΛΑΡΚΟ

Κυβέρνηση και τρόικα προετοιμάζουν το έδαφος ακόμη και για λουκέτα στις εταιρείες ΕΑΣ - ΕΛΒΟ - ΛΑΡΚΟ και απολύσεις των εργαζομένων ακόμη και χωρίς αποζημίωση. Είναι λύση που η αστική προπαγάνδα την αποδίδει στην τρόικα, αλλά την καλοέβλεπε και η κυβέρνηση, στη βάση της πρότασης που έχει ήδη καταθέσει στην ΕΕ. Οι εργαζόμενοι στις Αμυντικές Βιομηχανίες και τη ΛΑΡΚΟ, μαζί με όλο τον ελληνικό λαό, πρέπει να αντιπαλέψουν τα σχέδια κλεισίματος και απόλυσης όλου του προσωπικού τους, να μην παγιδευτούν σε άλλα σενάρια, όπως η εκκαθάριση εν λειτουργία. Ολα αυτά, μέσα από μαζικές απολύσεις εργαζομένων, δραστική συρρίκνωση και ιδιωτικοποίηση, υπηρετούν τον κοινό στόχο της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων και

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΑΣ - ΕΛΒΟ - ΛΑΡΚΟ Τους στέλνουν από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη

Λουκέτο τύπου ΕΡΤ προτείνει η τρόικα, «εκκαθάριση» με την ίδια κατάληξη ζητάει η κυβέρνηση
Από παλιότερη κινητοποίηση των εργαζομένων, ενάντια στα σχέδια κυβέρνησης - τρόικας
ΚΟΥΚΟΣ
Λουκέτα, πτωχεύσεις, μαζικές απολύσεις για το σύνολο των εργαζομένων στις εταιρείες ΕΑΣ - ΕΛΒΟ - ΛΑΡΚΟ, ακόμα και χωρίς αποζημίωση, είναι το κεντρικό σενάριο το οποίο υπαινίσσεται πλέον η συγκυβέρνηση. Οι ίδιοι αποδίδουν την εξέλιξη στην πλευρά της Κομισιόν, η οποία, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) που στάλθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, έκανε γνωστή τη θέση της για «απόρριψη του σχεδίου αναδιάρθρωσης» που είχε υποβληθεί, την προηγούμενη βδομάδα, από τη συγκυβέρνηση.Πρόκειται για μεθοδεύσεις που αξιοποιούνται κατάλληλα, για να στριμώξουν τους εργαζόμενους στις αμυντικές βιομηχανίες και

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου